Weekend’s Watch לסופש של ה03-05/02/2022 🌰

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ניק דעתי בקטנה [על שלדון הצעיר]
בינתיים אני אהבתי את הפרקים שהיו (אגב אני אוהבת אותה יותר מאשר את המפץ) ואני מקווה שהם לא ילכו לכיוון שמספרים עליו בהמפץ הגדול
אתה זוכר במקרה בין כמה שלדון אמר שהוא היה שהם קרו ? כי אני זכרתי גיל 9 אבל הוא כבר בן 12

נ.ב ידעת שהשחקן שמשחק את אבא בשלדון ,שיחק בהמפץ הגדול?
גם אני אוהב את הסדרה הזאת יותר מהמפץ הגדול. הן סדרות מאוד שונות באופי.
זכרתי שראו את אבא של שלדון בפרק אחד של המפץ הגדול שבו שלדון מסתכל על קלטת מהילדות שלו.
אבל עכשיו הסתכלתי בIMDB ואני רואה שהוא הופיע פעם אחרת שנים מוקדם יותר בתור מישהו שהיה בעבר בריון של לאונרד.
אני ממש לא זוכר מתי זה אמור לקרות לפי דברים שנאמרו בהמפץ הגדול. עד כמה שאני זוכר הוא תמיד דיבר עליו באופן כללי מאוד ולא באופן חיובי. אם כי אני זוכר שיש פרק שהוא צופה בפוטבול עם אבא של ברנדט והוא נזכר בכך שהוא היה לפעמים צופה במשחקים עם אבא שלו וזה היה נראה כאילו אלו זכרונות טובים.
בכל מקרה גם זכור לי שנאמר ששלדון עוזב ללמוד בגרמניה זמן לא רב אחרי שאבא שלו מת.
האמת שאני לא בטוח. אבל בטח אפשר למצוא את כל המידע מתומצת באיזה ערך ויקיפדיה שמוקדשת לתוכנית
האמת שמה שאני מאוד מצפה לראות זה את שלדון מפסיק להתלבש מהודר ועם עניבה. הרי בהמפץ הגדול הוא תמיד לבש חולצות חולצות פשוטות.

בסטיגג שאתה תורם לו כסף כל חודש ללא שימוש
אני תורם לו כסף כדי שבעתיד כשיבואו לשפוט אותי על כל הדברים שקיבלתי מהדודים שלי אז אני אוכל להגיד שאני טכנית שילמתי בשביל רובם.
אני כמו פיראט שדואג לשלם לקורבנות שלו משכורת.

אבל זה מוגזם לצפות ממני גם להשתמש בו.

למעלה