או זאת חשיבה נכונה וסדר עדיפויות כמו שצריך!התוכנית העיקרית שהיא שבשבת אני אשאר במיטה כמה שאפשר בלי להצטרך לקום. אולי אני אכין את המחשב לידי כדי שאני אוכל לענות לסיכום חודש.
דברים שעדיין ממשיכה להשלות את עצמי שאולי אני אראה בקרוב (אבל הפעם אולי באמת באמת?)
"אדחה" כלומר לעולם לאPam & Tommy - נראה לי שאני אדחה את הצפיה בה אלא אם כן יתחילו דיבורים עליה כאן.
תגובת החתולים של מילי:התוכנית העיקרית שהיא שבשבת אני אשאר במיטה כמה שאפשר בלי להצטרך לקום.
אני כבר עשיתי כמה שעות כאלו היום אחרי העבודההתוכנית העיקרית שהיא שבשבת אני אשאר במיטה כמה שאפשר בלי להצטרך לקום.
אבל איפה אני יכול לראות את הגרסה הישראלית?להמשיך אולי עם as we see it (הגרסה האמריקאית הפחות מוצלחת של על הספקטרום)
עד שתראי את זה, טאיקה וואיטיטי יקבל איזה MeToo וזה יהרוס לך את הצפיהסרטים:
ג'וג'ו ראביט - אולי
ראית גם את פרק הספיישל קורונה?נגמר לי:
פארקס בינג' כל העונות.
אדחה זה לפעמים אומר שאני לא אגיע לזה"אדחה" כלומר לעולם לא![]()
בסטיגג שאתה תורם לו כסף כל חודש ללא שימושאבל איפה אני יכול לראות את הגרסה הישראלית?
חס וחלילהעד שתראי את זה, טאיקה וואיטיטי יקבל איזה MeToo וזה יהרוס לך את הצפיה
אני מעדיף דווקא ריבת משמש שמיובאת מגזיאנטפ שבטורקיה (דרום מזרח, איפה שהמורדים הכורדים).מה תוכניות הצפיה שלכם לסוף שבוע הנוטלאי הזה?
שעת אפס - הפרק השבועי
אני מבין שאתה נהנה מנטפליקס בנתיים.בכל מקרה, הספקתי לראות את הפרק הראשון של כח חלל (סטיב קארל וג'ון מלקוביץ' צריכים לזכות בפרס על מפעל חיים, לדעתי)
ואולי אצמיד לזה מחר את "תעלומת רצח" של אדם סנדלר. אם לא, אמשיך לפרק 2 של הסדרה. כזכור, אני לא אוהב בינג'ים, הכל במידה ובפינטצה. צריך גם לאכול, לשתות, לעבוד, לנשום וכיוצ"ב.
חס וחלילה! בסדר אני אראה את זה אחרי the great!עד שתראי את זה, טאיקה וואיטיטי יקבל איזה MeToo וזה יהרוס לך את הצפיה
לא בצפיה החוזרת (ראיתי אותו אז כשהוא יצא כמובן.)ראית גם את פרק הספיישל קורונה?
ראית את פרק הקורונה בלי לראות עונה 7?לא בצפיה החוזרת (ראיתי אותו אז כשהוא יצא כמובן.) [ספיישל קורונה של פארקס]
האמת שאני לא זוכרת משהו מבלבל. או שהבנתי את המידע החסר או שלא ידעתי שיש משהו שאני מפספסת.ראית את פרק הקורונה בלי לראות עונה 7?
זה בטח היה מאוד מבלבל בשבילך
אהבתי מאוד את המשרד הבריטי המקורי ואת הרימיק שלו בארה"ב, משם אני מכיר בעיקר את סטיב קארל. אבא שלי ציטט את מבקר המסעדות רוגוב, שאמר שלצד המסעדות המשובחות לפעמים הוא גם אוהב לאכול פלאפל. אותו דבר אני. אני לא שונא כל מה שאמריקאי- או אוהב כל מה שבריטי.אני מבין שאתה נהנה מנטפליקס בנתיים.
אם כי אני חייב לומר שאלו לא התכנים שחשבתי שאתה תלך עליהם.
חשבתי שאתה יותר בקטע של רציני ובריטי.
כן.. זה די מה שהיה. אבל אחרי שהם סיימו להשתולל עלי ולא נכנעתי חזרתי לישוןתגובת החתולים של מילי:
![]()
הלוואי עלי. באמצע שבוע אני תמיד מתכננת להיכנס למיטה מוקדם אבל זה אף פעם לא קורה ואז אני קמה עייפה עם מעט מידי שעות שינהאני כבר עשיתי כמה שעות כאלו היום אחרי העבודה
אני גם רוצה לראות שוב. אולי באתר של יס?אבל איפה אני יכול לראות את הגרסה הישראלית? [על הספקטרום]
או כאןבסטיגג שאתה תורם לו כסף כל חודש ללא שימוש
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.