Weeds עונה רביעית

s o r t e r

New member
Weeds עונה רביעית

בשעה טובה הסתיימה עונה רביעית שלא טובה כמו הקודמות לדעתי. אבל גם בעונה רעה היא הצליחה להפתיע מדי פעם עם יציאות מעולות כמו זו מפרק הסיום שמתוארת בפוסט הזה.

snier1991

New member
בעיני היא הייתה מעולה

הרבה יותר טובה מהשלישית וגם יותר טובה מהראשונה. הדמויות הפכו שוב לאנשים אחרי שהפכו אותם לקריקטורות(אנדי בצבא,בעלה של סיליה עם התאונה וכדומה) רק שיין היה פחות מעניין העונה הזו וסיליה המשיכה בדשדוש של שני העונות האחרונות(אחרי שהייתה דמות מפתח ב2 הראשונות) אבל מי שהכי מפתיע זה סיילאס שהפך לאחת הדמויות היותר מעניינות העונה וזה בלי להתייחס לשני הפרקים האחרונים שעוד לא נצפו על ידי

snier1991

New member
ועכשיו אחרי שהשלמתי את הפרקים האחרונים

היא העונה הטובה ביותר בסדרה. הפריצה למנהרה הייתה נהדרת והשיחה עם האשה של הסלסלות הייתה כ"כ מבריקה בכ"כ הרבה דברים והביאה אותי לרגשות שלא חשבתי שהסדרה הזו מסוגלת להביא אותי. רק חבל לי על התלייה המפגרת שהיה לי ברור שהוא לא מתאבד ובעיקר יצר דז'ה וו לעב"נ(וגם על סיליה שהיה לה רצף נהדר של פרקים ואז הגיע הסיום המפגר שחוטפים אותה...)

Coralulu182

New member
גם אני בדיוק ככה לגבי השיחה עם האישה של

הסלסלות, זה היה מרגש ויפה. לגבי התלייה, לא ידעתי אם לצחוק או לבכות בסוף.

s o r t e r

New member
וואי בכלל שכחתי

ברחה לי לגמרי השיחה עם מוכרת הסלסלות זה באמת קטע גדול. ובתחילת השיחה אני בכלל הייתי בטוח שזו הייתה המוכרת הסנדוויצים. ולגבי התלייה זה היה הקטע הענק של הפרק, גזור מתוך חומות של תקווה.

למעלה