Webservice

Zeliran

New member
Webservice

1. איך ניתן להגיע לפונקציה מסוימת שנמצאת ב webService כלשהו דרך אפליקציית winForm? 2. יכולים אולי לכוון אותי לאיך ניתן להעלות קובץ לשרת דרך webService?

Zeliran

New member
../images/Emo41.gif

אני מנסה ליצור webService שיוכל להעלות קבצים לשרת חיפשתי וחיפשתי בגוגל ומצאתי רק דוגמה ב vb.net שלא ממש הצלחתי לתרגם ל C# איך שהבנתי צריכים לקבל מערך של ביטים של או משהו כזה... אז בגדול, קיוותי שאולי תוכלו לכוון אותי למאמר כלשהו שיכול להסביר\להביא דוגמה על בניית םונקצייה ב webService שמעלה קבצים לשרת.. תודה

Zeliran

New member
../images/Emo13.gif

טוב, אז הסתדרתי (לבינתיים...) אז הצלחתי לתרגם את הקוד ב vb.net ל c# השפה הזאת נראית לי יותר מדיי.. לא נוחה, למה היא מתעקשת לעשות את ה casting אוטומטית?!

Zeliran

New member
../images/Emo41.gifProgress Bar

אני משתמש בתוך webService בפונקציה הבאה על מנת להעלות קובץ לשרת:
public string Upload(string FlName, byte[] fs) { if(!System.IO.File.Exists(FlName)) { try { MemoryStream m = new MemoryStream(fs); FileStream f = new FileStream(FlName, FileMode.Create); m.WriteTo(f); m.Close(); f = null; m = null; return "File Uploaded"; } catch (Exception ex) { return ex.Message; } } else { System.IO.File.Delete(FlName); return Upload(FlName,fs); } }​
בתוך אפליקצית WinForm אני ניגש אל הפונקציה הזאת על מנת להעלות קובץ לשרת איך אני יכול ליצור ProgressBar שיראה את התקדמות העלאת הקובץ?

sharkyM

New member
תשנה את הפונקציה

אל תכתוב את כל הקובץ בפעם אחת, אלא במנות.

Zeliran

New member
אפשדר דוגמית?

לאיך ניתן לשלוח את הקובץ בחלקים?

Zeliran

New member
אז בעצם..

לעשות לולאה בה כל פעם אני שולח חלק מסויים ומעלה את הערך ב progressBar וב webService אני עושה appened לקובץ כל פעם?

Zeliran

New member
../images/Emo41.gifאמממ....

האם ניתן שפונקציה שנמצאת ב webService תחזיר ערך מסויים ואז תמשיך מאותה הנקודה? כלומר שאני לא יהיה צריך להשתמש ב return ואז הפונקציה מסתיימת..

למעלה