Web Services

philips

New member
Web Services

המממ... האם למישהו יש ניסיון בפיתוח כאלו או מקביליהם ל J2EE או ל .NET?? האם מישהו מכם לקח קטעי קוד ב CPP או C והפך אותם ל WEB SERVICES- הדבר אפשרי לביצוע אך תהיתי אם מבוצע. אני פשוט מופתע לטובה מהנוחות היחסית של אלו לעומת ה CORBA הסדיסטי ורציתי לדעת האם באמת כך הדבר , או שרק למראית עין... יום טוב..

philips

New member
אף אחד???

כל אנשי ה DOT NET , לא מכירים את אחד הרעיונות העיקריים מאחורי? אני מופתע...לאור כל הסנגור שהיה ...

אלדד26

New member
חחחחחח

קל מאוד לסנגר בלי להבין בכלל במה מדובר, אתה יודע
אני חושש שאין פה מישהו שפיתח ברצינות ב - NET. אבל אולי אני טועה?

ekampf

New member
טוב

לא ממש פיתחתי WebServices אבל ראיתי בהרצאות ובדוגמאות בערך איך זה עובד. זה פשוט אימטרפייס, שהקלא ופלט שלו הם בפורמט XML והקריאות לפונקציות נעשות דרך HTTP (פרוטוקול SOAP). הרבה פחות מסובך מ-CORBA ו-DCOM... פשוט לך ל-www.xmethods.com ותראה כמה WebServices מפורסמים שם... תה אפילו יכול לנסות להשתמש באחד כתוכנית נסיון... דרך אגב, WebServices הוא לא פיתרון ספציפי של דוט.נט. SOAP הוא סטנדרט שנתמך בפלטפורמות רבות ומוגדר ע"י ה-W3C....

philips

New member
את זה אני יודע....

וגם פיתחתי כמה כאלה... פשוט רציתי לשאול אם מישהו שמפתח מהפלטפורמה המתחרה יכול לענות על כמה שאלות....כנראה שאלעד צדק בדבריו... אם תסתכל בדבריי תראה כי ציינתי ש WS אינו ספציפי של DOT.NET אלא סטנדרט תעשייתי.. וטוב שכך..
כשנתקלתי בזה בפעם הראשונה , אכן חלפה במוחי המחשבה - ברוך שפטרנו על CORBA ו DCOM , למרות שאני מאנשי ה RMI של JAVA שהוא עשר מונים יותר פשוט משני פרוטוקלים אלו... אבל ה SOAP זה עולם אחר.. (נקה 7?) תהיתם פעם מי הקופירייטרים מאחורי השמות האלו...

למעלה