We might as well push this night to its edge

רעוּת

New member
We might as well push this night to its edge

תודו שהתגעגעתם
. האם אתם קלסטרופובים? עישון מפריע לכם
? איזה רעש אתם לא יכולים לסבול |אייקוןשלמזרחית|? הוטרדתם/ן פעם מינית
? מה גורם לכם לחייך, שלא גורם בדר"כ לאנשים לחייך
? למי אתם מספרים על ה- worries of your day
? And I shoot your name cross the room just to hear the weightless echo of my voice? במי הייתם רוצים לירות בראש? מה האלכוהול האהוב עליכם
? מה אתם מצליחים לראות גם כשהאור מעומעם
? מי הייתם רוצים שיהיה כאן עכשיו? מאמינים שיש לכם נפש תאומה
? מה הייתם רוצים לספר למישהו ולא מצליחים? מתי אתם בדר"כ הולכים לישון
? מתי אתם בוכים וזה לא מתאים? את מי הייתם רוצים להפסיק לאהוב
? ממה כבר מספיק לכם?
ועכשיו תענו
אחרת אשלוף את המניפולציות הרגשיות
נ.ב-
רק לי האייקון הזה נראה סוטה?

תמרוש5

New member
לחלוטין סוטה!

האם אתם קלסטרופובים? לא. עישון מפריע לכם?לא, סביר שאם מישהו יעשן לידי אצטרף אליו:p איזה רעש אתם לא יכולים לסבול |אייקוןשלמזרחית| אוקי בקולנוע תמיד יש את הרעש הזה של כולם לועסים פופקורן, זה מחרפן אותי!!! הוטרדתם/ן פעם מינית? לא. מה גורם לכם לחייך, שלא גורם בדר"כ לאנשים לחייך? חנות דיסקים. (התו השמיני עברו לחנות ענקית ונכנסתי לשם צוהלת וכולם הסתכלו עלי במבט מוזר
אמגי הפיאנו קולקשיין שלי יושב ומחכה לי עדיין.) למי אתם מספרים על ה- worries of your day ?לנעה! And I shoot your name cross the room just to hear the weightless echo of my voice? לחלוטין. במי הייתם רוצים לירות בראש? בכל העולם
מה האלכוהול האהוב עליכם? מרטיני. מה אתם מצליחים לראות גם כשהאור מעומעם?כלום. אני לחלוטין עיוורת. גם כשהוא לא מעומעם. מי הייתם רוצים שיהיה כאן עכשיו?הרבה אנשים. מאמינים שיש לכם נפש תאומה?יאפ. מה הייתם רוצים לספר למישהו ולא מצליחים?הו.. שאני אוהבת. מתי אתם בדר"כ הולכים לישון?תלוי, אם אין לי בשביל מה לקום למחרת אז סביבות 2-3 מתי אתם בוכים וזה לא מתאים? כשאני עייפה ועצבנית אני יכולה לבכות בקלות ומכל דבר, אז לרוב זה לא מתאים.
את מי הייתם רוצים להפסיק לאהוב? לא יודעת:X ממה כבר מספיק לכם? מהחייםםםםםם
ומהעבודה המעצבנת הזאת.

גוזלה

New member
הו...

אני לא ממש מכירה את הסיפור. אבל חייבים להגיד כשאוהבים- - אפילו לקבל "לא" כתשובה, או לא לקבל תשובה בכלל, עדיף על תחושת ההחמצה שאחרי. ולפעמים, גם הדברים שנראים הכי מופרכים ובלתי אפשריים- הם אפשריים. חפרתי. אני יודעת.

תמרוש5

New member
אני מניחה שאת צודקת,

אבל הלא כל כך ידוע מראש שחבל להרוס.. חפירה לעניין!!

גוזלה

New member
אני כל כך מבינה אותך,

שאין לי מילים. את יודעת, פעם, לפני שנים [אולי 6 שנים?] עשיתי את הדבר הכי חסר סיכוי בעולם. ואמרתי לבחורה שאהבתי שאני אוהבת. [ואת לא מבינה כמה אינסוף סיבות היו לי לא לעשות את זה.] הייתי בטוחה שזה יהיה סתם גילוי לב ילדותי, ושככה היא תתייחס אליו. זכינו ברגעי חסד ואושר שאין כמוהם. היא הראשונה בה הייתי מאוהבת. זה היה חסר סיכוי לחלוטין. אבל קמתי ועשיתי מעשה. והיא אמרה לי, "את ממש לא מבינה, אה?" "מה?" שאלתי, בפליאה. "שגם אני." גם הבלתי אפשרי אפשרי. ואם לא ננסה, לעולם לא נדע. ואני מאמינה, בלב שלם, שאין נוראי יותר מתחושת ההחמצה. :/ אבל... מחבקת? [את יודעת, לפעמים אפילו לקבל "לא" כתשובה, זה יהיה הדבר היחיד שיאפשר לך להתקדם. לעבור הלאה. אחרת עוד הרבה הרבה זמן תחזרי למקום הזה, ותגידי לעצמך, "אבל אולי שם הייתי יכולה למצא את האושר..."]

תמרוש5

New member
../images/Emo45.gif בהחלט כיף לך!!

אני חושבת שסוג של קיבלתי את הלא הזה כבר בלי להצטרך להיחשף, אז מה שנותר עכשיו זה בהחלט לעבור הלאה.. זה בתהלכים ;]

תמרוש5

New member
תודה!

עזרת לליבי השבור
(טוב לא ממש שבור, סתם אוהב יותר מדי את מי שלא צריך וכו' וכו')

hadarinke

New member
שרמוטה פוריטנית, כפי שמסתבר...

האם אתם קלסטרופובים?לא עישון מפריע לכם?בתור אחת שמעשנת, לא ממש
איזה רעש אתם לא יכולים לסבול |אייקוןשלמזרחית|? שגוררים כיסא או שולחן זה עושה רעש נוראי, וגם ציפורניים על לוח-גיר... הוטרדתם/ן פעם מינית?לא ממש מה גורם לכם לחייך, שלא גורם בדר"כ לאנשים לחייך?להיזכר בזמן הכי לא קשור באיזה משהו מצחיק שמישהו אמר למי אתם מספרים על ה- worries of your day ?לאחד מחבריי הקרובים או לענתי :) And I shoot your name cross the room just to hear the weightless echo of my voice?
במי הייתם רוצים לירות בראש?ברגע זה ממש באישה אחת, אבל זאת הרגשה של רגע
מה האלכוהול האהוב עליכם?וודקה לימון מה אתם מצליחים לראות גם כשהאור מעומעם?כן מי הייתם רוצים שיהיה כאן עכשיו?ענתי
מאמינים שיש לכם נפש תאומה?לא מה הייתם רוצים לספר למישהו ולא מצליחים?אם אני לא מצליחה לספר את זה איך אני אצליח לכתוב את זה פה?
מתי אתם בדר"כ הולכים לישון?בסביבות עכשיו. מתי אתם בוכים וזה לא מתאים?בעיקר כשכולם שמחים מסביבי את מי הייתם רוצים להפסיק לאהוב?אני לא רוצה להפסיק לאהוב ממה כבר מספיק לכם?מהמחסור המטורף בשעות שינה שפיתחתי לעצמי

chen1litvak

New member
הייתי בהופעה של שלומי מארח את רונה

והם ביצעו את השיר ביחד, ולא ממש הכרתי אז שירים של שלומי ורק כשרונה שרה אותו הוא תפס אותי כזה אני עדיין יותר אוהבת בביצוע של רונה
(סתם, גם של שלומי מעולה אבל זה כמו שאני אוהבת את הומור בביצוע של נעם רותם)

hadarinke

New member
אני רוצה שיהיו להם עוד הופעות ביחד :)

כאלה שאני אדע עליהן

רעוּת

New member
וגם שיהיו בפריפריה ../images/Emo16.gif

אבל לא פריפריה מוגזמת, כמו חמדת ימים או שקרכלשהו. אחת מ-3 הערים הגדולות בישראל (שאינה ת"א) תספיק

hadarinke

New member
העיקר שהעיר תופיע בGPS

רק שזה לא יהיה באמת בבאר טוביה או מיקום מאתגר אחר
[הפורום הזה ממש הדביק אותי עם ה
הזה, בושו.].

גוזלה

New member
אז ככה...

האם אתם קלסטרופובים? לא עישון מפריע לכם? לצערי, אני מעשנת פאסיבית מגיל 0. אז אני שונאת את זה, אבל יכולה להתמודד עם עישון. איזה רעש אתם לא יכולים לסבול |אייקוןשלמזרחית|? נכון כשישנים, ואז מישהו נכנס לחדש ומעיר אתכם בלי כוונה, ואז אתם מנסים להירדם שוב- אבל הוא מחליט להתחיל להתעסק עם דפים/שקיות/דברים שעושים קולות מעצבנים, ואז הוא מנסה להיות בשקט, ולוחש לחבר שלו דברים- - כאילו את זה לא שומעים- - ואז אני יכולה להשתגע!! זה הרעש הכי מעצבן בעולם... השפפשפשפפ פשפפש פפשששש שש... הזה, עם רישרוש הצלופן והדפים!! :/ אררגגג... הוטרדתם/ן פעם מינית? אם ניצמד למחקרים ולסטטיסטיקות, יהיה עלי לומר שעדיין לא? למי אתם מספרים על ה- worries of your day ? לחברה הכי טובה שלי. ו... כמובן שגם לָחברה. [ששתיהן מדהימות והכי שם בשבילי תמיד!! :] במי הייתם רוצים לירות בראש? כרגע, באף אחד. אולי לפעמים בזה שלי? מה האלכוהול האהוב עליכם? לא שתיתי מלא זמן, למען האמת. אני אוהבת יין [לבן אם אפשר], ואני אוהבת מידורי סוואר. מה אתם מצליחים לראות גם כשהאור מעומעם? בעיקר כלום. אני רואה ממש לא טוב בשעות האלו, בין הערביים, כשמחשיך. אז בעיקר קצת צלליות, קווי מטהר כהים ו.. זהו. מי הייתם רוצים שיהיה כאן עכשיו? היא. ואוו- כל כך הרבה. מאמינים שיש לכם נפש תאומה? עכשיו כן. כמו נוצרנו מאותו החומר. מה הייתם רוצים לספר למישהו ולא מצליחים? להורים- על זה שיש לי חברה ושאני בקטע של בנות. ועוד כמה דברים לכמה אנשים... מתי אתם בדר"כ הולכים לישון? מממ... זה כל כך משתנה- - אבל בדר"כ השינה שלי מאוד שקולה, ואם אני צריכה להתעורר מוקדם, אשתדל לישון בחצות. מתי אתם בוכים וזה לא מתאים? ממממ בסרטים בקולנוע? את מי הייתם רוצים להפסיק לאהוב? תודה לאל, אין מישהו כזה כרגע. ממה כבר מספיק לכם? מהחפירות של הדודים שלי!!!!!! חייבת לזוז..!! אהה..!!! שבת שלום :]

למעלה