we made you

דן מנו עושה את המשחק!

אוקיי אז ככה, לדעתי דן מנו עושה את המשחק ואני מתה עליו, כשהוא לא היה בעונות הקודמות כי הוא לא היה יכול להיות היה משעמם, אבל עכשיו גם דן, גם גיא, גם קפון וגם שפאקס, זה פשוט אדיר. וכמובן שיש גם את מירית שאישית אני לא סובלת אותה, למרות שהייתי רוצה לראות את אביגייל מגיעה גבוה אבל בגלל שהיא עם מירית אז אני מעדיפה שהיא תודח. ואני רוצה שיגיעו לגמר, דן גיא וקפון
או דן שרון וקפון

נליאו

New member
דן מנו ומשחק לא הולכים ביחד

איזה מהלכים אסטרטגים דן מנו עושה במשחק? איך הוא מציל את עצמו?(הוא לא, יש לו את ההפקה) האם הוא מודע למה שקורה במשחק? איך הוא כבר הודח? כל השאלות האלו סותרות את כל מה שאת חושבת על דן מנו.

ליטליקSD

New member
../images/Emo45.gif לצערי

כי אני בכל זאת מעדיפה אותו ומצליחה לאהוב אותו יותר מאת רוב השאר.

לוסי214

New member
ממש לא!

אני חייבת לציין שהמשחק הוא לא רק אסטרטגי אלא גם חברתי, וזה משמעותי ביותר, ואני אתן דוגמא אמיתית- טלכו בעונה שלו היה אסטרטג מעולה, שקרן תחמן ומניפולטר, עבד על אנשים בעיניים... בנאדם פשוט בא ושיחק את המשחק רק מה? הוא לא זכה וגם דן מנו, בעונה שלו היה הכי שקרן וגם לא זכה. אבל העונה, אני לא יודעת אם דן מנו הגיע לגמר אבל הוא משחק את המשחק אחרת, אולי לא אסטרטגריות אבל המון כריזמה, עובדה ששרון ואיתי נחתו בקסמיו וגם מירית מעיין ובשבקין עד שהוא פתח ת'פה עליהם. דן מנו הוא דן מנו, הוא משחק את המשחק בדרכו אין לי ספק, לא צריך אסטרטגיה כדי להיות שורד יכול להיות שאתה תהיה בגמר כי אוהבים אותך או כי אף אחד לא שם אלייך לב קודם זה לא משנה, המטרה הכי להגיע לגמר- הגעת? מעולה. עתם העובדה שאתה מתקדם, עצם העובדה שאתה בסוף זאת אומרת שאתה כבר שחקן טוב, בהישרדות כמו בהישרדות אין דרך אחת נכונה.

נליאו

New member
העניין שהוא כבר הודח

למעשה הוא כבר הפסיד בתחרות אבל ההפקה החזירה אותו, הרי זה ברור שהחזירו את אי המתים בשבילו. אבל הוא כבר חזר, והוא צריך להגיע עד לגמר, איך הוא יעשה את זה שהוא כבר איבד את שני חברי הברית שלו, במהלך שנעשה מתחת לאף שלו. דן למעשה התחיל את המשחק טוב כמו שאמרת, התחבר אל כולם אבל במקום להיות חכם הוא רב עם מירית ומעיין ולמעשה חפר את הבור שלו להדחה. כדי שדן יגיע לגמר צריך לקרות ניסים כי הוא במיעוט נגד ברית שפקס וברית איי הפנינה, שלא נדבר על קפון ואביגיל שלא מתים עליו בלשון המעטה. דן לא אהוב חברתית כמו שציינת ולא מעט אנשים בשבט יהיו שמחים שוב בהדחתו. ולהגיע לגמר זה טוב אבל זה נורא חשוב איך הגעת, למשל מירית שנגררה ע"י אריק ונטעלי ולא עשתה שום דבר חשוב במשחק או למשל דן וליאורה שהיו לא אהובים ע"י חברי השבט וקיבלו 0 נקודות, מה שאני מנסה להגיד הוא שלהגיע לגמר בתור קישוט לא נותן לך הרבה.

אורישקי

New member
דן מנו שחקן חברתי טוב?

אז איך זה שכולם בשבט מאיון (חוץ ממרינה וטל כי הם גם חברים שלו במציאות) שנאו אותו עד מוות? איך זה שגם באוהדים יש הרבה ששנאו אותו? הוא גם חזר בעזרת ההפקה. איך אפשר להגדיר אותו כשחקן טוב אם הוא כבר הודח? ואגב לגבי טלכו: הוא הודח בגלל שהקהל החליט ככה. אז ממש אבל ממש אי אפשר לשפוט אותו על המשחק החברתי שלו עם כל הכבוד כי הוא היה זוכה אם לא זה.

No name 231

New member
we made you

דן מנו. מה לא נאמר על דן מנו? תחמן, שחקן ענק, זדוני ושלל תארים חלקם טובים חלקם רעים. האמת היא, שדן מנו הוא אדם אינטליגנט בעל כושר וחיוך זדוני. בעונה הראשונה דן היה עם קבוצת שחקנים שלא הבינו למה הם נכנסים וכנראה לא ראו את הישרדות האמריקאי... לכן הוא יצא התחמן, השקרן השחקן המעולה. שהאמת היא שלא היה בעונה הראשונה כזה קשה להיות שחקן מעולה. מצחיק שכל השחקנים בטוחים שהם העיפו את דן מנו, אביגיל מירית וקפון כולם אמרו אחרי ההדחה "אני העפתי אותו" שהאמת היא שלא היא לא ההוא ובטח לא קוריצה העיפו את דן. מה שהעיף את דן קרה עוד מלפני שהוא דרך על האי, הפרסום השם שיצא כאילו דן זה הישרדות כל אלו שמו לו מטרה ענקית על הגב והשאלה שנשאלה היא מתי תגיע קבוצת השורדים למועצת השבט. היה ברור לכל שורד, חוץ מחבריו של מנו כי הוא צרה שיש להעיף על היום הראשון. חוץ מקפון שיש לו תסביכים פסיכולוגים עמוקים לאף אחד לא הייתה סיבה אמיתית להעיף אותו. הם לא העיפו את דן מנו השחקן אלא את דן מנו המותג, זה שכותבים עליו בעיתונים, זה שמהללים כאסטרטג מדופלם. אם היו לוקחים רגע להסתכל היו מבינים שדן, לא השחקן הכי טוב במשחק מהסיבה היחידה שמכירים אותו כבר ויודעים על כל הטריקים שלו. אולי אפילו היו מבינים שדן, בלי בני ברית, זה מראה כיפי יותר ושלנטרל אותו מהחברים שלו יהיה הצעד החכם. אבל במשחק הזה לקפון היה מזל שכל שורד הגיע עם תדמית מסוימת שניתן ללחוץ על הכפתורים שלה כדי להפעיל אותם אם זו מירית שכל מה שצריך להגיד לה זה "ככה תוכיחי שאת שחקנית טובה" ואם זו מעיין שפשוט... מקשיבה למירית. העובדה שכולם זקפו לעצמם את הקרדיט על ההדחה שלו מראה כמה התדמית שנוצרה לו בגלל התקשורת וההפקה הפכה לגדולה יותר מהאדם עצמו. גם דן, שהודח אמר "הצליחו להדיח אותי, כל הכבוד" מה כל הכבוד? השאלה לא הייתה אם יצליחו אלא מתי זה ייקרה. דן הודח עוד לפני שהתוכנית התחילה ולא כי הוא השחקן הכי טוב או האיום הכי גדול אלא כי הוא הוצג ככזה. כל כך פימפמו לנו את דן מנו עד שהוא אפילו אומר - הישרדות זה אני. גם עכשיו, אם הוא ינצל זה לא יהיה כי הוא אסטרטג מעולה אלא בנס כלשהו כי מישהי נקשרה אליו. אני אישית בעד דן, גם כי קפון, שפקס ומירית מעוררים בי אנטגוניזם וגם כי אני אוהבת את הכנות שלו. מכאן עד להגיד שהוא זה המשחק והמשחק זה הוא הדרך ארוכה. עצוב שכל השורדים הנותרים כעת הם כמו עדר שהוטבע להם במוח שצריך להעיף את דן, לאף אחד אין באמת סיבה להעיף את דן כרגע. למה? כי קפון ושפקס רוצים שהוא יעוף כל אחד מסיבותיו שלו? קפון כדי שירגיש גבר ושפקס כדי שיגיד שהוא העיף את דן מנו? שפקס הוא ההוכחה לחכמה של המתמודדים, לא נותן להם לדבר כל דעה שהיא לא כמו שלו הוא פוסל גורם להם ללכת אחריו כמו תרנגולות (אולי זו הסיבה שקפון איתו הרבה) כי הוא איש עסקים מצליח? לא מבינה בין האגו שלו לשל קפון ושל דן איך יש מקום לשאר האנשים.

ליטליקSD

New member
גנבת לי את המילים מהפה בקשר לתדמית של דן.

מה שנמחיק שמירית ומעיין ובשבקין ואפילו שפקס משחקים כרגע את המשחק בצורה הרבה יותר תחמנית מדן. כל יריקה של המילים האלו לעברו מצידם מעלה בי גיחוך עז. מירית גררה אחריה את מעיין ובשבקין והם שלושתם רוצים להדיח את דן כי הם זוכרים לו שהוא לא רצה לעשות הגרלה.. שזה דיי נקמני וילדותי.

RavivUSA

New member
הוא הליהוק הכי טוב בהישרדות ישראל ב 4 עונות

לא השחקן הכי טוב, לא הטיפוס הכי חברתי, לא הכי מבריק, אבל הליהוק הכי טוב.

nikol79

New member
השחקן הכי טוב בכל העונות היה אריק

הוא גם שיחק וגם הצליח לזכות. הטעות היחידה של דן בעונה ראשונה הייתה שדיבר לא יפה על חברי השבט למצלמות, ולא כמו בהשרדות האמריקאית שמצביעים לפני שצופים בכל העונה כאן הארץ ראו הכל ולכן זכתה נעמה לא הייתה להם ברירה. נועם מקסים ונהדר רק לא בדיוק שיחק. אריק למד מהעונה הראשונה ודיבר פחות לכן ניצח בזכות.

RavivUSA

New member
אתה רציני?

אריק שחקן יותר טוב מדן אני מסכים. הוא בן אדם יותר נעים וחברותי ממנו. אבל אם יש משהו שאריק התמחה בו זה לרדת על חברים שלו בוידויים. אפילו על נטעלי שהיתה החברה הכי טובה שלו, שלא נדבר על שחקנים אחרים כמו אופיר שהוא אמר עליו שהוא בן אדם דוחה ועוד. בקיצור, הוא ירד על כולם בלי סוף (אבל חלקם עדיין הצביעו לו). אפילו אני זוכר את גיא גיאור מדבר על זה שהוא מאוד לא אהב את הדרך של אריק בוידווים. אז למה באמת דן קיבל 0 קולות ואריק ניצח? אריק פשוט מעורר הרבה פחות אנטיגוניזם, ואריק הוא טיפוס מחמד כזה - פרצוף ילד טוב מחיוך כזה, הכי חלש במשימות, הומו*, וכו'. קשה לי להסביר את זה בדיוק אבל אתה בטח מבין את הכוונה. ככה שהחברים שלו פשוט סלחו לו והצביעו לו בכל זאת. תוסיף לזה גם שעידן, איגור, ויואב החליטו ללמד את מירית לקח על זה שהיא לא חברה אליהם. *אני לא אומר את זה כדבר רע.

nikol79

New member
אני בחורה :)

לדבר על נטעלי לי זאת חובה היא הייתה פשוט דוחה , מעבר לזה לדעתי זה היה פחות פוגע ממה שדן לצערי עשה.

mmeny

New member
דן-העונה שחקן נוראי

כמו מרינה,גם דן עשה את שלו כבר,ואחרי לחצי ההפקה-הגיעה אל האי,אבל לא במצב רוח חברותי ומשחקי. הוא יודע שעל הגב שלו מטרות גדולות,פרט לטל ומרינה,שהיו מחוברים אליו לפני המשחק-הוא לא טרח להתידד עם עוד אנשים (ו-3 זה לא מספיק) ,הוא מאוד עצבני-עם פתיל קצר-ונכנס ראש בראש,שלא לצורך, במירית-שהיא הראש של ממלכת הפנינה,בדברים האלה הוא יכל קצת לוותר-קצת לשתוק. פרט לזה הוא מנצל כל הזדמנות לריב,להעליב ("שקרניפ פתולוגים","נגררת") ולהשאיר אחריו אדמה חרוכה

זהרה12

New member
אוי תעשו לי טובה???

דן מנו הרוויח בזכות את ההדחה שלו - הוא דיבר אל כולם בצורה מגעילה כאילו הוא מלך האי, הוא אמר למרינה מול קפון שתואיל בטובה לגשת לדבר איתו - והיא עשתה ממש טובה ודיברה לא יפה אל קפון. לאביגייל הוא ממש דיבר מגעיל במקום לצרף אותה לברית שלו ועם מירית הוא הצליח פעם אחר פעם לדחות והכל בגלל היהירות שלו שההפקה תשמור עליו. אז כמובן שכל אחד יזקוף לזכותו את ההדחה שלו כי כולם לא סובלים אותו, הוא מעורר בהם גועל נפש עם הדיבור שלו והאף אחד לא רוצה לחיות עוד חודש עם אחד כזה. שלישיית בשבקין עשתה את אחד המהלכים הכי חכמים במשחק וזה לא משנה איך זה נעשה - העיקר שזה נעשה בצורה מבריקה ובהפתעה (כמעט) מוחלטת וככה אני מקווה שהמשחק יימשך.

אורישקי

New member
../images/Emo45.gif

והשחקנית הכי טובה העונה היא אביגיל!!!!! אני ממשיך לחשוב כך.

ZVIKA0130

New member
תגובה.

מי שאמר על דן מנו שהוא שחצן סכסכן ותחחן אז תידעו לכם ששפקש תפס את מקומו וכיאה לאיש מהאלפיון העליון מרשה לעצמו לסכסך ללכלך ולהשמיץ אנשים ויכול להיות שגם בחיי יום יום הוא טיפוס של רודן והיגיע זמן שהא יודח שחצן מס. 1.

למעלה