We just Love you Jesus

s h u r i k

New member
סבבה!

יש לך כמה שירים שלהם במחשב?! כי אם כן אז אולי תישלחי לי דרך האיסי!

Sheep From Hell

New member
אוקיי.. מה כבר יש לנו?

2 נגני חשמלית לעתיד.... נגנית קשים ונגנית פסנתר.... חסר רק משו עם קצב... מממ. יאללה מי מנגן על פחי אשפה וסירים?

jeniam

New member
אני מוכנה

לנגן על הפחים!!!נשמע גדול! אני גם מנגנת על חלילית...צריכים? (אל תשאלו, ילדות קשה....) ואני יודעת לנגן את הסימפוניה ה9 בגיטרה! אל תזלזלו!!! :)))

Sheep From Hell

New member
בחלילית צד? חחח

גם היית בבנד קאמפ? וכל היום את מספר סיפורים שמתחילים and one time in band camp... חח... תודי זה דרש!!! :) תצתרפי בכיף!!:) וואי איזו להקה מגניבה תהיה לנו...

jeniam

New member
לא צד.....

רגילה..... וזה לא דרש!!! סתם........ זה בסדר...סולחת לך....אבל רק הפעם.....

Dynamo1929

New member
גמני רוצה להצטרף ללהקה!!

אני מנגן בעיקר על העצבים של אמא שלי.... אה, ויש לי נסיון ממש קטן באורגן, חבר שלי לימד אותי כל מיני סימפוניות ושירים של diskoteka avariya על האורגן... (:)

Sheep From Hell

New member
סטייל שירי ילדות משולב בראגיי

חחח סתאם!! בלי ראגיי!!!!! ילדות בשנות ה-60... ז"א משהו כמו breminsie mizikanti\nu pogodi עם ביטלס..חחח

Elanora

New member
וואו רעיון מקורי בהחלט..חחחח

סגנון חדש ומיוחד!!! זה מה שנננגן? מי בעד???? איך יקראו לנו?.. ומי יסבסד אותנו?

Elanora

New member
פרימיירה!!

איך הולך השיר שלהם: nechevo nasveti lucha netu.... האוזניים לא מצלצלות לכם???.. אמרנו פרוטוג'י... Breath והשיר של: Pachtalyon pechkin? רק כדי להזכיר לעולם שאנחנו רוסים, וגדלנו על שירים כאלה!!! Karlson Katori Jivot Nakrishi... הייש..שיפ!! את מעוניינת שיהיה לך פרופלור בתחת?...חחח.. אז מה נהפכנו למחזה זמר... זה נהפך לממוסחר מידי... אין לי מקוריות בשעות כאלה...

למעלה