We just Love you Jesus

Sheep From Hell

New member
רוצה אני אשיר לך עכשיו את כל המילים

?! חחח.. יודעת כמעט את כל המילים של כל השירים במולטיק הזה בע"פ.... יאללה אני עושה עכשיו קברה... ne4evo na svete lutche netu... 4em brodit druzyam po belom svetu.... tem kto drujit ne strowni trevogi. nam lubie dorogi dorogi... nam lubie dorogi dorogi... lal la la la la la la la la ye ye ye ye ye!!!!! pam para ra pam pam pa pam pam pam... וסצנה קצרה מ"מחזה" מאוד נודע!! -טוק טוק -קטו טאם?! -פצ'טאליון פצ'קין, פרנוס זאווטקו אוט ואשיבו מאלצ'קה... חחחחח.... קטעים!!! karleson4ik dorogoi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Elanora

New member
חחחחחחחחחח גדולה@!@@@

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....ואת מכירה את הגרסה המעוותת ל"מוזקאנטי"? ne4vo na svete lutcho netuuu.. chem strilnut u druga sigaretu....

Sheep From Hell

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בדיוק לפני כמה ימים אני וחבר שרנו ת'גרסא הרגילה ופתאום כי מתחילה לתקוע לי ת'מילים האלה... חח... אני כזה עושה לה מה את עושה?! אז היא אמרה לי שהיא מכירה רק ת'גרסה המעוותת..חחח בא לך להמשיך אותה קצת כדי שאני אלמד? חח

Elanora

New member
גם אני שכחתי ../images/Emo4.gif

כנראה לא ראיתי מספיק "מולטיקי" ולא אכלתי מספיק "מאנייה קאשה"... אני אשאל מישו באייסקיו... חחחחחחחחחחח.. ויש כהז שיר גם: Pust vsigda Budit Vodka, kalbasa i silotka... רק מה הגרסה המקורית? pust vsegda Budit Soncha?....

Sheep From Hell

New member
אין לי שמץ!!!

אף פעם לא שמעתי על זה.. (הידע הרוסי שלי היה מדוכא עד מלפני שלוש שנים... אחרי שכולם התבגות מכל זה.....חח) חשבתי אולי זזה פארודיה ל pust bigut ne ukluja... מ קרוקודיל גנה... חח. וואי איזה פסיכיות אנחנו!!! תראי על מה אנחנו מדברות ב רבע 6 בבוקר!!!

Elanora

New member
חחחחחחח..רוסיות או לא רוסיות?

חחחחחחחחחח...כן גם אני עד מלפני שנתיים, לא רציתי שום קשר להיותי רוסייה.. צודקת!!!!! אני מילא לא נרדמת, יבחושים גדולים נושאי מלריה מתקיפים את הדם הסובייטי שלי ואתמול קניתי נעליים חדשות, והיו כשהלכתי לספרייה, הם שיפשו לי את כל הרגל, הם הכתימו את הנעליים בדם...וגם זה מונע ממני להרדם אהה!! ולא הזכרתי את "שכנים גייז 600 ק"ג סטודנטים להברגת מנורות" זה כבר סיפור לספר!!!

Sheep From Hell

New member
"שכנים גייז 600 ק"ג סטודנטים ל..?!

מממ.. אצלי זה היה בקטע של התביישות, לא הכרתי רוסים בבי"ס שלי.. ואנשים גרמו לי התבייש בהיותי רוסיה כי הייתי יחידה ויוצאת דופן.ואז עברתי בי"ס... ופתאום כולם היו רוסים והיה לי מאוד נחמד, ומאז הרוסית שלי השתפרה רצח!! ואני גאה בעצמי...חח ממ. ספרי ת'סיפור...!!! ולא הבנתי מילה ממה שכתבת "שכנים גייז 600 ק"ג סטודנטים להברגת מנורות" שכנים גייז=הומואים או גייז=בנים?!

Elanora

New member
אצלי אותו סיפור לערך...

למדתי בבית ספר יסודי רחוק מהבית ושם כולם היו ישראלים, ובאמת הרגשתי מנודה.. אריאל מורכבת מ70 אחוז רוסים, כשעברתי לחטיבת ביינים- שם כולם היו רוסים, הייתה לנו בחירה בין ללמוד רוסית לערבית, כמובן שלמדתי רוסית, למדתי לכתוב לקרוא אוצר מילים ביניינים... יכלתי גם לבחור בתיכון מגמת רוסית, אבל יש לי המון שגיאות כתיב ברוסית.. כל החברים שלי רוסים, באריאל יש מין הפרדה כזאת, זה משהו שצריך להרגיש משמע לחיות פה כדי להבין... מה איתך? באיזה מעגל חברתי את נמצאת? איך ההורים שלך הסתגלו לארץ? הפכו לצברים? כן השכנים שלי הומואים וכל אחד מהם שוקל 300 ק"ג הם שמנים, ושיפי, הם מרעשים כל כך... יש לי שלל הרפתקאות לספר עליהם... מחר?

Sheep From Hell

New member
חחחח.. 600 ק"ג של הומואיות?!

מסכנונת..... סבבה... תשאירי אותי במתח עד מחר....(יותר נכון היום בערב..חח כשנתעורר!!) ממממ..... אני נמצאת רק עם רוסים... יש לי חברה אחת שהייתה פעם הכי טובה שהיא צברית, אבל אנחנו כבר לא בקשר. ועכשיו כל החברים שלי רוסים!! ההורים שלי הסתגלו בסדר, אבל הם רוצים לעזוב, בגלל המצב הכלכלי, אבא מאוד אוהב ת'ארץ אבל השגיאות שלו והכתב בעברית נוראיות..:\ ואצל אמא ההפך, מעדיפה לעזוב כי חרא פה, אבל עברית יודעת טוב..חח אנחנו משפחה מוזרה...... טוב... אז נתראה פה מאוחר יותר.. אני אנסה להמשיך לקרוא את "אלה תולדות" לילה טוף מותק. נהנתי לפטפט איתך ולהשתלט על הפורום כאין אף אחד..חחח טה טה!!

Janem

New member
בת כמה את...?

laskoviy may, staraya popsovoya gruppa, do vremen ruki vverh samiy znaminitiy hit: belie rozy...

Sheep From Hell

New member
לא נשמע מוכר.. אני עוד מעט בת 18:(

זה בגלל שאני לא שומעת מוסיקה רוסית.. חוץ משירי ילדים..(עצוב הא?!)

Janem

New member
חח, שירי ילדים דווקא שמח...

ואף פעם לא מאוחר להתחיל להתמכר... לrussian music

Elanora

New member
היי שיפית התעוררת?

הקדשתי משהו במיוחד בשבילך..חחחחח.. בוקר טוב מָטרוׁשקַה

Sheep From Hell

New member
כה... התעוררתי....:(

יכלתי לישון אפילו עד 5-6 בערב..!! אבל אנשים החליטו שבשעה 2 בצהריים אנשים כבר לא ישנים...!!!!! ארררג......... ואבא שלי החליט שבזמן שהוא משחק לי במחשב בחדר שלי אני לא אתעורר.. שהייתה כמובן טעות מרה!! ארררדגגג אגיין!!!

s h u r i k

New member
לפחות אבא שלך לא גולש באתרי פורנו

בזמן שאת ישנה.... לא כמו אבא של ידידה אחת שלי!!!

Sheep From Hell

New member
שמע היו מקרים!!

עד שצרחתי עליו כי הוא הדביק לי ת'מחשב בכל מני דברים דוחים!!!! שבגללם פחדתי להתקרב למחשב..חחח עכשיו הכל טוב ויפה..חח!!

למעלה