We just Love you Jesus

Elanora

New member
We just Love you Jesus../images/Emo151.gif

"זאת מכיוון שה' הוא מכוון ההיסטוריה הגלובלית, הוא שנתן את יהודה ביד בבל, ומכאן שהמורד בבל מורד למעשה בתוכנית האלוהית" חחחחחח..עד כמה אובר דרמטי, פלצני ומסיונרי, המשפט הזה נשמע???!!... אתם לא חייבים להגיב.. סוג של בדיחה חולנית ואטאיסתית... | גם אני כמו רוב "עולים לי"ב" כותבת עבודה בתנ"ך| בעצם...גאד אני היחידה..כולם מורידים מהאינטרנט או משלמים לאיזה חברת "סקול סאקס"... אבל אני ישרה הגונה..ובעיקר נהנת!!! מגילת איכה- מוי כיף!!! במשך 22 פסוקים זוכים לשמוע את ירושלים מבכה על גורלה...ועכשיו יש שם את מסגד אל אקצא... יחזקאל הפיוטי ומשליו על עצמות יבשות, עלילה לסדרת ספרים חדשה סטייל "שר הטבעות"..כמה שהתנ"ך משעשע ב12 בלילה...

Dynamo1929

New member
גמני עולה לי"ב,

שאלתי כי ראיתי בכרטיס האישי שלך שאת רק בת 16 אז קצת הופתעתי...

Dynamo1929

New member
פיזיקה ו...

חרטא, כלומר, הייתי בלוגיקה אחרי זה עזבתי לכימיה ועכשיו אני בספרות מורחב-הכל משעמם... ואת?

Elanora

New member
ספרות ופיסקיה..וואו!!!!

אחלה מגמות!!! ספרות זה מעניין..ופיסיקה!!!! למה חרטה? אני בביולוגיה וביוטכנולוגיה במכללה, במסגרת תיכון..עכשיו גם תקעו לנו שיעורי ביוכימיה.. העיקר שסיימנו מעבדות!!!!

Dynamo1929

New member
וואווא... ביוטכנולוגיה, ביוכימיה...

פשש, זה נשמע כמו איזה משהו ממקצועות העתיד... סחתיין... :) אגב... מה לומדים בדיוק בביוכימיה וביוטכנולוגיה? ולמה חרטה? כי עברתי לספרות מורחב אחרי שנה ורבע של נדודים בין כימיה ללוגיקה והפסדתי חומר של כל כיתה י' ותחילת י"א
ועכשיו יש לי בגרות בתחילת י"ב, על כל החומר של כיתה י' שאין לי מושג מהו אפילו...

Elanora

New member
חחח...המון מה להשלים!!!

בביוכימיה לומדים על , זה בעיקר מעבדות בנושא תסיסה לקטית כוהלית, חמצון חיזור, כושר התרסה של חומרים..חומצות ובסיסים ביוטכנולוגיה, נכנסו עמוק לנושא הנדסה גנטית שיבוט, טכניקות יישומים..זה מאוד מעניין!! ביולוגיה, עכשיו בדיוק אני כותבת עבודה על אבולוציה .. למדנו המון.... יש לך המון חומר להשלים.. מה זה המקצוע הזה לוגיקה? מה למדת שם?

Janem

New member
אני לא רוצה להשמע בן זונה

אבל, ברוך השם שסיימתי תיכון, יש אלוהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dynamo1929

New member
ביוכימיה מאד דומה סתם כימיה

גם אנחנו התעסקנו בשטויות האלה של חומצות ובסיסים, חמצון חיזור וכו'... מה שאתם לומדים בביוטכנולוגיה אצלנו זה חלק מלימודי הביולוגיה, גם שם יש גנטיקה, שיבוטים וכו'... כנראה אתם ממש מרחיבים את זה אז בגלל זה, זה מקצוע משל עצמו... לגבי ספרות, כן, יש לי המון להשלים, אבל אני ממש בספק אם אשלים... :\ אין לי זמן וחשק... ולוגיקה, בשמו המלא זה "לוגיקה ובקרה". מה למדנו שם?... אמממ.. אני פרשתי עוד בשלב ה"בוכנות", למדנו איזה חודש-חודשיים על בוכנות שונות, איך עובדות וכו' וכו'-משעמם רצח. המטרה הסופית שם, זה לדעת לבנות כל מיני רובוטים ליישומים שונים, כמו לכבות נורה דולקת, לדוגמא, ועוד מלא... עכשיו יש אצלנו בביצפר מקצוע חדש, מכטרוניקה, להיט פשוט.... זאת הייתה השנה הראשונה שלימדו אותו אצלנו והיה ביקוש לא נורמלי. שתי הקבצות מפוצצות עד אפס מקום ועוד מלא תלמידים נשארו מאוכזבים שלא התקבלו לזה... ממה ששמעתי זה דומה ללוגיקה או משהו כזה... לא יודע ממש מה לומדים שם...

Elanora

New member
רציתי להגיב..

הייתה הפסקת חשמל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ושרפתי בורקסים!!!!!!!!!!! יש לי המון מה להגיב לך!!!!!!!!!!

Elanora

New member
סיפורי אלף לילה ו186

אני בטוחה שלחלק נכבד, מחברי הפורום הזה יהיו המון מילים מרושעות ציניות ובקורתיות להגיד על אירוע תמוה שקרה לי לפני כמה ימים..אבל לא ממש אכפת לי... ואולי לא מחבבים אנשים חדשים שמצטרפים לפורום מבלי לבקש רשות?ואולי? אבל לא אכפת לי..כל עוד זה פותר את התסביכים הנפשיים שיש לי..מפאת שעות עבודה נוספות במקדונלדס, ילדות עשוקת *תשומי*, ומעגל חברתי מצומצם ביותר שכולל כרגע ערבים שמכניסים פרה לתוך גריל, ורוסים שנרדמים על פיות של "אלכסנדרוב"..וכמובן אנשים 186, שעליהם אפרט... השעה: חצות וקצת המקום: תחנת אוטובוס, מעוטרת בפרסומת לסרט עילג, עם שחקן עוד יותר עילג שיוקרן בסינמה שיטי תמורת סכום סימלי של 45 ש"ח... האוטובוס הגיע לבנתיים, התיישבתי כרגיל בספסל האחרון בצד שמאל..[ פלאשבקים מודחקים יוצאים אט אט, על טיולים שנתיים ביסודי, שכל מאגניבי הכיתה, אלו שהיה להם בובת פארבי דוברת אמהרית..ישבו בספסל האחורי..ושרו שירים של מאגניבים...ואני רוסיה ..בספסל הראשון..בטייץ' צהוב..בולסת "דוקטורסקיה קלבסקה= נקניק בעל ריח לוואי..] מאז אני תמיד יושבת שם... גבר כבן 30 ואישה כבת גילו חולקים איתי את הספסל... כעבור 20 דקות..אנחנו נמצאים בבני ברק.. האישה: מוציאה מארנקה שטר של 20..מגלגלת אותו..לעובי של ספגטי משומר..האיש: משלשל מכיסו מצית סגולה, ופותח את החלק התחתון..מוציא משו... האישה מתחילה להסניף , אח"כ גם האיש!!! ואני יושבת 3ספסלים בסמוך אליהם!!!! ולא נראה שהדבר מטריד אותם~~~ האיש מטלפן..."אתה בנקודה? הטיפונת הזאת תחזיק אותי זמן מה" פתח תקווה- תחנה- האוטבוס נעצר, האישה נעדמת על הספסל שולחת נשיקות לאדם שעלה כנראה, בעודה עומדת שם, האיש נושך באחורייה..אני עדיין חולקת איתם את הספסל!!! ועדיין, הם לא מראים סימני אכפתיות!!! הבן אדם שהאישה שלחה לו נשיקות, חובש כיפה כשל תייר מאייזרבייז'אן, האדם מתיישב לידי, ומותיר אחריו שובל של קצח וכוסברה ברזילאית.. הם ירדו בברקן...[ ישוב קרוב לאריאל מסקנה: לעולם לא תדעו אילו מתנחלים ירבצו לידכם בקו 186..שלא מפסיק להפתיע אותנו.. אני חסרת מקוריות בצורה אכזרית..העתקתי את הרשומה מעוד פורום שאני חברה בו..והם לא נחמדים שם!!! אבל אתם אחלה באמת!!1..לא גונזים הודעותי... לאב יו!!!!

Janem

New member
איזה כשרון כתיבה...

אם רק הייתה לי חברה להוצאה לאור... אם זה היה שיר זה היה 14 דקות, לא כולל סולו...

Elanora

New member
חחחח..ציניות?

שיר ראפ, על אוטובוסים ונרקומנים... לדעתי אתה יכול לפנות לאמינם..ונעשה המון כסף... נאלץ לשכור מישהו שיתרגם הכל לאנגלית.. יש מתנדבים? ארוחת מקדונלדס בתמורה!!! חחחחחחחחחח

Janem

New member
דווקא...

אני חולם להקים להקה, השאלה עם עוד מישו חולם איתי... באסה

Elanora

New member
אני חולמת!!

רק אין לי כישרון בשום דבר שקשור לזה... בנתיים אני חוסכת כסף לקנות גיטרה חשמלית...

למעלה