We just Love you Jesus

Janem

New member
אלינורה...

התינשאי לי? אני גם חוסך,,, חודשיים.!!!!! נמאס לי מהאקוסטית שלי...!!!!! בא לי לבכות... מאושר... לשיר את יודעת?

Elanora

New member
חחחח..

אני ארחם אלייך קצת..גם לקנות לי טבעת ..וגם גיטרה בחודש אחד?..חחח.. ו..אנה!!! אלינורה, זה סתאם, כי למדתי למבחן בהיסטוריה, ואיחשתו של רוזוולט, אלינור... חחח..רק אתמול למדתי כמה אקורדים... אבל נוכל לעשות אפקטים..חח..לשיר מול מאוור, וואו..אף אחד לא חשב על זה קודם!!! גאד!!! אנחנו הולכים להיות טובים, נעמוד בדיזינגוף סנטר, ויזרקו לנו מטבעות לכובע!!! כל מי שמצטרף שיגיד.. "איי דו!!!!"

Janem

New member
זה עצוב...

אבל אני סבל במפעל שבו אבא שלי עובד... סוחב מזגנים כל היום, מעמיס למשאית, מוריד, ושוב אותו סיפור...

Elanora

New member
../images/Emo7.gif

סבל [תרתי משמע ]... הסיפור שלך יותר עצוב משלי!!!

Janem

New member
בגלל זה אני שר ת'בלוז...

well we didn't have no money and i had 2 work all day be a slave for nickels man, it's so sad... i got da blues... yeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh i got da blues yeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh סולו לסיום... זזתי.

Sheep From Hell

New member
אני מצטרפת!!!!

אני יודעת לנגן יונתן הקטן באורגן.... וגם אגם הברבורים עם קש בתוך קולה.... וכמה סימפוניות של בטהובן בוינאמפ..

Elanora

New member
אני אומרת שאת מוכשרת!!

וואו!!!! מספיק מתאימה@@ אפילו אובר על המידה!!! את מתנדבת לתרום לנו כובע, לאיסוף התרומות?

Sheep From Hell

New member
כןןןןן...!!! והוא כחול ופלאפי!! ויש

בו המון מקום לכסף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חח.... יאללה? איפה החזרות? צריך להתחיל...!!! רק תודיעו מראש אני צריכה לארגן קש איכותי...

Elanora

New member
קש איכותי!!! הכי חשובב!!!!

חזרות!!! אני אומרת..מקום שמכיל מאוור, לפחות שני קשים צבעוניים [ צבע= בשביל הגימיק ושניים= למקרה שבאחד תהיה סתימה] יאללה?? איפה כולם??? להתארגן!!!

Janem

New member
באמת?

מנגן על משהו? כמה שנים? אני היחידי שרציני פה???

s h u r i k

New member
אתה לא מאמין לי ../images/Emo7.gif ../images/Emo35.gif

אני מנגן על קלידים קרוב לשש שנים אני חושב! ואני באמת מלחין!!!!

Elanora

New member
אתה מלחין מוסיקה?

וואו...כל הכבוד!!! יש לך עיבוד, לחן כבר קטע ערוך ומוכן??? אני רק התחלתי ללמוד על גיטרה...אני *צעירה*

s h u r i k

New member
יש לי הרבה

רק שאני משאיר אותם לעצמי..... אבל יש לי קטע אחד קרוב ל3 וחצי דקות שכתבתי לידידה שלי (חבל שאנחנו כבר לא ממש ידידים
) וחברים שלי אומרים שזה מאוד יפה ואפילו ביקשו ממני שאני יכתוב תווים כדי שהם יוכלו גם לנגן אותו (אני לא כותב תווים- הכל בזיכרון). ואני עובד עכשיו על קטע שאני רוצה לנגן באיזשהו טקס של יום זיכרון השנה!!! גם אני רוצה לנגן על גיטרה.... זה החלום שלי, אבל אין לי כסף ליקנות גיטרה ובמיוחד לא למורה פרטי!!

Elanora

New member
בהחלט feel You

כן אני חוסכת כבר 3 חודשים לגיטרה, והתחלתי ללמוד לבד... אני כותבת..לא שירים, מעין הגיגים יומני מסע, מכל טיול באירופה... אבל להלחין?...אני חושבת שפעם אמא שלי אמרה לי שאין לי שמיעה ויכולת מוסיקלית... בכל מקרה..זה ממש מדהים!!!!!

Janem

New member
אני יכול ללמד אתכם

מה שאני יודע, שיחסית זה לא הרבה, אני מנגן סה"כ שנה, זה טוב בשביל בסיס... למרות שכבר לימדתי את חבר שלי לנגן, והוא מנגן לא רע.

Elanora

New member
מ-צ-ו-י-ן!!!!

אני כל כך פאטית כמה שאני רוצה לנגן בגיטרה, אני יושבת באוטבוס ושומעת מוסיקה בווקמן המקרטע שלי, משלהי שנות ה-80, יוצר אי שם בקטאמנדו... ומשחקת עם האצבעות כלו אני מנגנת... ואנשים באוטבוס שולחים מבטי זימה, וחיוך ענקי מרוח על פרצופם... הם לא מבינים...אבל כמו שאמרתי העיקר, שאני משתחררת מהבעיות הנפשיות שלי...

Janem

New member
חבל שאת גרה כ"כ

רחוק. אבל נחשוב על משו, אנחנו חכמים...

למעלה