We have a birthday in the house

AeroTom

New member
We have a birthday in the house../images/Emo70.gif

התחלף התאריך ל-10 בספטמבר והגיע הזמן ליום ההולדת של מישהו... :So it's my pleasure to introduce On the guitar on the guitar on the guitar on the guitar...Singin' his ass off,Mr.Joe Fuckin' Perry
יומהולדת 54 שמח ל-ג'ו שלנו! And keep on playing as good as you know for many years to come. Happy Birthday

SaintJohn

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo168.gifמזל-טוב לג'ו פרי../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

היום יש לג'אמפין ג'ו פרי יום הולדת 54, וכולנו חוגגים איתו! מה שהאליל הזה הצליח לעשות במהלך החיים שלו הוא בלתי יאומן. הוא שולט ללא עוררין על כל גיטרה שהוא מחזיק וממיס את ליבם של כל מי שמקשיב לנגינה המופלאה שלו. ואולי הדבר היותר חשוב: תומר, הקדמתי אותך
(אני מקווה
)

AeroTom

New member
שנה של תכנון עומדת להסתיים...

יאלה נלה,תאחלי מזל טוב לג'ו

AeRo NaLa

New member
מזל טוב ג'ו !!!../images/Emo24.gif

מזל טוב לג'ו... מי יתן והוא יחגוג עוד הרבה כאלה ימי הולדת חביבים במיוחד =) הרבה אושר ומיותר לציין עושר =) תמשיך לשמח את לבבותינו עם נגינתך העריבה לאוזן אנחנו אוהבים אותך!!! ו..תומר.. אנחנו לא עושים תחרות!!!!

AeroTom

New member
שנה של ציפיה הסתיימה ברגע זה../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

עכשיו כשנלה איחלה מזל טוב לג'ו אני יכול לחשוף את הציפיה שהייתה לי במשך שנה שלמה: אנחנו חוזרים עכשיו שנה אחורה ל-10 בספטמבר 2003 ולימי הייד-פארק העליזים.אני נהגתי לשים שם את ימי ההולדת של חברי הלהקה ושל ליב ואז פתאום כשיום ההולדת של ג'ו עמד להגיע נלה החביבה שלנו שמה את הודעת היום הולדת במקומי (ועוד לפני חצות אגב) ורשמה בהודעה גם שהיא הקדימה אותי.אפשר לצפות בהיסטוריה הזאת ממש כאן. מאז,שנה אני ממתין ומחכה ליום ההולדת הבא של ג'ו כדי שאני ישים את הודעת היום הולדת ולא נלה כדי להחזיר את כבודי האבוד והעבודה שתמיד עשיתי בימי הייד-פארק. כאמור,השנה הזאת הסתיימה לפני זמן קצר והנה שוב החזרתי את עבודתי עם ההודעה שהגיעה ממני ולא מ-נלה... אפשר להגיד שאבן גדולה ירדה לי מהלב (
) והמעגל הושלם! הייתי חייב פשוט לשים הודעת יום הולדת לג'ו אחרי זאת של נלה בשנה שעברה. שנת הציפיה והתכנון סוף סוף הסתיימה,שיהיה יום הולדת מאושר לג'ו שלנו וה"תחרות" שהיא לא תחרות על היום הולדת הסתיימה. עכשיו אני יכול להמשיך לחיות בשקט ושנה הבאה השרביט יכול לחזור לנלה לחגיגות ה-55...כל השנה הזאת הייתה די משעשעת. מזל טוב!

Hangman Jury 87

New member
מזל טוב ג'ו!!!!!!! ../images/Emo65.gif ../images/Emo168.gif

שיהיה יום הולדת 54 נהדר ושימשיך לנגן נפלא!!!!

AeroSlash

New member
יום הולדת שמח../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif

יום הולדת שמח לגיטריסט הכי טוב שיש שבעקבותיו נולד עוד גיטריסט מעולה [סלאש, נו באמת, חשבתם שאני לא אזכיר אותו?!].. ההשראה האישית שלי להתחיל לנגן בגיטרה
Go Joe!! Happy Birthday from Alla & Lee

Bad Girl 15

New member
מזל טוב לג'ו!!!!!!!!!!!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

הגיטריסט הכי מגניב!!!!!!!!!!

Bad Medicine

New member
מזל טווווווווווווווווווווווב!

לחייו! יהה! שימשיך בדרכו ויהיה מאושר וכל מילה אחרת מיותרת!

למעלה