WE GOT MARRIED פרק 23 מתורגם

WE GOT MARRIED פרק 23 מתורגם ../images/Emo82.gif

פרק משמעותי מאוד לזוג חסה המוזר.שינלאנג ,AKA קיד גרום לאט אך בטוח מצליח להמיס את ליבי עם האופי ה 4 מימדי המוזר והמיוחד שלו. בפרק החתונה אפשר היה לראות איך הוא נשבר סופית ואומר קבל עם ועדה שהוא מחבב (יש לו רגשות)את בואין שלו. הוא אפילו נותן לה בובו..ושם לה ידיים על הכתפיים והמותניים (אם התוכנית הזאת הייתה קיימת בארה"ב שינלאנג היה שם לה יד על הכתפיים וגם במקום אינטימי יותר בפגישה הראשונה ).רוב השמלות של בו-אין בפרק, במיוחד האחרונה, היו פשוט מהממות!!! לדעתי קוריאה פיספסה קופץ למרחקים באולימפיאדה האחרונה...הבחור פשוט קנגרו אנושי.
את כל הפרק המתורגם ובאיכות HQ
ניתן למצוא פה : http://www.youtube.com/view_play_list?p=8021E48C084F4E74

giligil11

New member
אמרתי לך פעם שאת גדולה../images/Emo35.gif

גדולה מהחיים
אני בדיוק באה לחפש את הפרק! דונסאנג קוראת את מחשבותיי
ותודה על העזרה לאהובי הקטן
הוא לא מפסיק לדבר על כך.

החמוד הקטן שלך

הוא הבהיל אותי .חשבתי שקרה לך משהו. לא הבנתי למה הוא פונה אליי פתאום..אבל תגידי לו שבשמחה אני אעזור לו.
פאלי תראי את הפרק ותגיבי. רוצה לשמוע את דעתך המקצועית.

giligil11

New member
דעתי המקצועית? קומאוו!

אהבתי מאד את התקרבותם של אג'ומה וקיד ג'רום! כרגיל הילד הצחיק אותי נורא! ואיך הוא נפתח ברגשותיו, "אוהב,לא אוהב" יש התפתחויות שאסור לפספס! אמא של סולבי, איזה יציאות יש לה, אפשר למות! היא צריכה להזהר, שמישהו יזכיר לה שבעלה גאמפר, רק שלא נשמע שאבא של סולבי רצח את אישתו על רקע חילול כבוד המשפחה! מתי אופים עוגיות? אפשר לפתוח סדנת יצירה? אולי נקרא לאלכס? אני אשמח אם הוא ישיר ברקע! אפרופו אלכס: בזמן האחרון שואלים אותי איזה מוסיקה אני שומעת ברכב? וכשאני מגבירה ונהנית מקולו של אלכס שואלים אותי אם הכל בסדר אצלי בראש ומה השפה הזאת? יש לו קול של מלאך! דונסאנג, קומאוו! שכחתי לברך אותך לשנה מוצלחת, מאושרת וכיפית! אם מישהו ירגיז אותך רק תגידי!

giligil11

New member
הפנקס פתוח והיד רושמת../images/Emo63.gif

אני באה עם כל החבורה ונעשה קצת סדר בצפון
נשבור להם את ה-
נשרוף להם את ה-
ונסדר להם
חדש
אחר כך נשלח אותם מחוץ ל-
באור ואהבה

הולי גואקאמולי זוג חדש ../images/Emo70.gif

לפרק המיוחד שישודר בחג ההודיה (14 לספטמבר) תוכנית הריאליטי WE GOT MARRIED החליטו להוסיף עוד זוג למרקחת הזוגות הקבועים והפעם בין בני הזוג מפרידים 17(!) שנה. הבחור בן 38 והבחורה בת 21. זה הולך להיות מוזר. תחשבו איך הוואנג בו רואה את קיד גרום כילדון וביניהם מפרידות רק 6 שנים... מה יהיה עם הזוג שביניהם מפרידות 17? הם ישמרו מרחק נגיעה? ממש זוריק ורוחלה.

giligil11

New member
17 שנה? ../images/Emo6.gif

זוריק ורוח'לה
אין ספק ש-17 שנה זה המון, הלו! כשאת דורכת, לפחות בעדינות!

giligil11

New member
אני יודעת! זה הצחיק אותי!

היום הכל הפך לצחוק גדול! העיקר המתנות שקיבלתי!

והנה הזוג הטרי

צ'וי ג'ין-יונג (38) ולי היון-ג'י (21). מישהו מהם מוכר לכם מאיזו דרמה או סרט? כי לי ממש לא.

giligil11

New member
גם אני לא מכירה, אבל ....

תמיד יש את את יוטיוב כדי להכיר!

giligil11

New member
הפכתי עולמות ללא הצלחה!

מי האיש? הוא מוכר לי אבל לפי השם אני לא מצליחה למצוא עליו שום פרט. מישהו יודע?

הוא זקיינה מידי

אין מידע על זייקנה כאלה.
אבל מצאתי מידע על הבחורינה הצעירה. היא שרה את שיר ה"ברבי גול" החדש של קוריאה או שאולי "שיר הטמגוצ'י" ?פשוט זוועות של שיר אבל לפחות ג'ון ג'ין (ויאגרה טיבעית) מתארח בMV ,אז יש מה לראות.

giligil11

New member
הפעם הוא מסתיר את מכנסיו!

תודה על השמות הנוספים! בלעדיהם אני לא מסתדרת, עד שאני קולטת שמות לוקח לי זמן!

kiCkiC

New member
הולי גואקאמולי #2....

עוד 2 זוגות חדשים יצטרפו לספיישל חג ההודיה, בנוסף לזוג שכבר הוכרז.... ואני אומרת WTF? חג ההודיה, סבבה, אבל למה להעמיס כל כך הרבה זוגות חדשים? זה רק אני או שיש הרגשה שהזוגות האלו הם לא רק תוספת אלא החלפה לזוגות ישנים ואהובים...?

giligil11

New member
אני מאד מקווה שלא!

לא הייתי מוותרת על שום זוג בשלב הזה (אולי רק אלכס ושינאה), אני מקווה שזו רק תוספת. את יודעת משהו על הדמות הגברית? אני לא מצליחה למצוא מידע...

kiCkiC

New member
לא יודעת הרבה...

רק שהוא אחיה של שחקנית די מפורסמת...

giligil11

New member
זה הולך ומסתבך!

ואני נעשית יותר ויותר סקרנית! נצטרך להמתין ולראות...

למעלה