WE GOT MARRIED - פרק 17

WE GOT MARRIED - פרק 17../images/Emo171.gif

מה יש להגיד על הפרק הזה חוץ מזה שהוא היה כל כך חמוד ומתוק שכל משך הצפייה ישבתי עם חיוך דבילי מרוח על הפרצוף עד כדי כך שכבר כאבו לי הלחיים לקראת הסוף. השוס של הפרק? אנדי נותן לסולבי פופו אבל בפה...בלי שידחפו אותו אליה, בלי משחק פפרו ובלי שום דבר חיצוני - מרצון הוא עושה את זה (בערך).הוואנג בו האג'ומה שבעלה ביפן ומשעמם לה,נדחפה לצילומים בתור שוליית הכלה והציקה לסולבי ואנדי ועוד העירה ברוב חוצפה משהו לסולבי על "להכניס את הבטן" בזמן הצילומים (תודה מורן).
קראון ג'יי והמלכה נמלה איניונג גם הם היו לגמרי טיבעיים בצילומי החתונה-רואים שיש ביניהם רגש. היחידים שנראו קרירים (וזה הכל בגלל הצנונית הלבנה) משהו היו אלכס ושין-אה... למרות שהצילומים שלהם לדעתי יצאו הכי יפים מבחינת צילום פרופר. אומנם אין עדיין תרגום לפרק אבל שווה לראות רק בגלל הפופו של אנבי.

m0shi

New member
אייייהה איזו נשיקהה O:

חחח עד שהוא נתןן :\ יצאהה הנשמה... חח עשיתי ריפליי עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם ^_^ הוואנגבו הזו.. סתם נידחף >.> ואני לא אוהבת אותה .. הנמלהה והמכשפהה D: חמודימים כאלהה ....שינשק אותה כבר ^_^" וגברת שין אה היבשה הזו עשתה חור בראש הפרק הזה... "אלכס תרים אותה" "באמת?באמת?אבל באמת? נו באמת? כי באמת? אז באמת? באמת?" כ-ן באמתת!מעצבנת.....ולמרות הכל, יצאו להם התמונות הכי מושקעות :)

כי ההורים שלה

חננו אותה בגנים משובחים והיא בחורה מאוד מאוד יפה וכשאני אומרת יפה אני מתכוונת יפה אמיתית- בלי שפכטל של מייק אפ מסקרה ואייליינר עליה.אבל אופי....יש לה קקי של אופי. אני במקום אלכס הייתי פורשת מהתוכנית. די, כמה אפשר לסבול את הקרירות שלה?! מה הוא כבר עשה לה שהיא כזאת? איכס!

kiCkiC

New member
"תתאמצי יותר להכניס את הבטן.."

זה מה שהחוצפנית אמרה לה - או לפחות זה מה שאני הבנתי שהיא אמרה לה... בכל אופן היה נראה שהיא נדלקה על סולבי - לא הפסיקה לגעת בה ולהגיד כמה שהיא יפה וכמה היא רוצה שמלה כמוה.. תתרחקי ממנה
ואנבי.. כמה חמודים הם - כל פרק שעובר אני עם חיוך יותר גדול. ושניהם עם האנבוק
אני רוצה לראות אותם בדרמה היסטורית
!|
מה שכן, אני צופה שם פיצוץ גדול בקרוב, אל תשאלו אותי למה - אין לי מושג - אבל נראה לי שמתקרב פיצוץ... והצנונית - לא הייתי מאשימה רק אותה בקרירות, אלכס די משעמם וצפוי - בפרקים הראשונים זה היה חמוד ויפה אבל עכשיו זה נראה מאולץ וסתם קיטשי מידי אז אני מבינה את הקרירות והחוסר עניין שלה.

בסדר, אלכס צפוי

והיא מה? קופסאת הפתעות מהלכת? ממש פיניאטה! אייגו, תעשי לי טובה היא משעממת כמו המוות- לא בעצם המוות יותר משעשע ממנה.אני הייתי רוצה לראות אותה ביחד עם אנדי...כל הפרק הצופים היו ישנים שינה עמוקה...

כוס חלב

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....

שוב מסכימה.. מה אגיד לכם..צריך הרבה סבלנות
אבל הצלם שבילה איתם וצילם אותם ביום הצילומים הזה טוען שהם התנהגו בקרבה רבה אחד עם השני במהלך היום כולו, כמו זוג אמיתי. ופרסם את זה במיני הומפי שלו. לא יודעת, אני כבר למדתי לא לסמוך על חוות הדעת והשיפוט של הקוריאנים, עם כל הכבוד.. ועוד אחת קטנה, אני פשוט מכורה לאלכס. איזה קול. פשוט מקסים שכמותו. http://www.youtube.com/watch?v=KGONpVvvBb4&feature=related

לא מדויק

הוא אמר שהם לא "נבוכים אחד עם השני" כמו שזה מצטייר על המסך ושאלכס מתנהג אליה מאוד יפה גם כשאין מצלמה ליד...שום מילה על האם שהיא מתנהגת יפה אליו בלי או עם מצלמה. אני חושבת שבתוכנית כזאת שדברים לא מתוסרטים קשה לזייף אופי- אפשר לזייף/להסתיר חודש חודשיים אבל האופי האמיתי של הבן אדם יוצא באיזשהו שלב החוצה ואני חושבת שהאופי של רוב הזוגות שם כבר די ברור.

אגב הצנונית

מסתבר שלאחרונה היא די מבולבלת ומדוכאת. היא כתבה בסיי שלה מתחת לתמונה של הכלבלב שלה: I am not sure what I should do, I don’t know what’s the correct answer, I don’t know what is reality… I don’t know who I should believe, I thought that that was the last time…” אגב הסקין שלה בסיי בימים אילו פשוט מהמם!

kiCkiC

New member
זה מה שחסר בקוריאה....

כבר היו כמה וכמה מקרים של התאבדויות אחרי שהשאירו הודעות דיכאוניות בCY.. אתמול נמצאה עוד זמרת מתה בביתה - אבל עדיין לא יודעים אם התאבדה או מה קרה שם בדיוק

giligil11

New member
אנבי לשלטון../images/Emo70.gif

התרגשתי בשבילם, איזה חמודים! והאג'ומה....... הייתי מורידה לה כאפה! אחלה יום שיהיה לכולם! פופו ללירון! בזכותך ראיתי את אנבי בפעולה!

מי אמר תרגום פרק 17 ולא קיבל?

אנבי חלק ראשון
אנבי חלק שני
אנבי חלק שלישי אחרי שראיתי את התרגום אני כבר לא כועסת על אג'ומה בו-אין- במיוחד בגלל מה שהיא אמרה לסולבי לגבי אנדי וזה שהיא לא צריכה לוותר עליו ופשוט לתת לו עוד קצת זמן...היא אמרה את זה כי היא חברה קרובה של אנדי כבר המון זמן (גם של ג'ון ג'ין
) ויודעת בדיוק מה האופי שלו. אלכס ושין-אה: http://www.youtube.com/watch?v=u5QE9WWyoQ

kiCkiC

New member
יש 2 סוגים של גברים

כאלה שנופלים מהר וכאלה שלוקח להם יותר זמן
ממש פילוסופית קטנה.. אבל היא עדיין מעצבנת אותי!

בו-אין רולזזזז!1

אייגו מסכן אנדי הוא קרס תחת העומס (תרתי משמע)...זה היה יותר מידי בשבילו לסחוב גם סולבי וגם השמלה שלה שלדעתי שקלה לפחות איזה 5 קילו..רחמונס על הילד,הוא חולה.

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifשאלה טיפשית,

אבל אני כבר רוצה לשאול אותה הרבה זמן. זה משהו בסגנון Xman?כי אם כן אני חושבת שאני אתחיל לראות

לא, ממש לא כמו אקס מן

הרבה יותר טוב...לדעתי לפחות.
ממליצה לך לראות אבל ראי הוזהרת זה ממכר בצורה מסוכנת. מאאאאאוד.

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifלא כאילו התכוונתי,

בנוסח של אקסמן עם שחקנים וסתם מפורסמים ^^". אני אתחיל לראות עכשיו XP

kiCkiC

New member
יאפ כולם מפורסמים

חלק יותר מאחרים אבל אף אחד מהם לא חדש לעולם הבידור.. אנדי, סולבי, קראון-ג'י, סו אין-יונג, אלכס, הוואן-בו, הילד (ברח לי השם שלו...) זמרים שין-אה דוגמנית/שחקנית דון-דון שעכשיו מגיש את התוכנית הוא MC סאורי הייתה בתוכנית שנקראת בתרגום חופשי "שיחה עם נשים יפות" הזוג שלאף אחד לא ממש אכפת ממנו אין לי מושג מה הם.. לא טרחתי לבדוק (ותודה לאל שהעיפו אותם כבר!!) חוץ מזה שאני מאמינה שאם היו בתוכנית אנשים אנונימים לא היה לזה כל כך הרבה רייטינג... ותהני! זה בהחלט ממכר!!! אנבי פייטינג

למעלה