WE GOT MARRIED - פרק 17

kriefe

New member
אהההה

זה פשוט תענוג משתפר מרגע לרגע (או שמא מפרק לפרק?!
)... אני חייבת לומר, מאז ימי המריבות הראשוניים שלהם הנמלה והמכשפה עברו דרך ארוכה והם פשוט ממיסים את הלב
אני אוהבת אותם יותר מאת אנדי וסולבי והרבה יותר מאלכס ושין אה והכל בזכות הראפר הרגיש והמתוק הזה! אנדי אמר משהו בהתחלה לגבי העובדה שהוא אוהב את האישה שלו בתלבושת המסורתית, לא?! וכנראה שבגלל זה הוא הרגיש "נוח" לעשות משהו חוץ מלצחוק צחוק נבוך (למרות שאחר כך הוא דיי התמוטט שם...) שין (מלכת הקרח) אה פשוט עולה על העצבים כבר! יאללה! הבנו! נפגעת.... עכשיו שחררי קצת! הבחור מנסה לכפות על "מעשיו", אבל הוא לא ינסה לנצח... ונראה שקראתי איפה שהוא ש"שודד העריסות" ואישתו ה"מתוקה" מועזבים לאלתר...

לאלתר וטוב שכך

שיעממו לי את הטוסיק שניהם. אני אישית חושבת שקראון ג'יי יצא די צבוע בפרק הזה...מה זה פתאום לא רוצה לתת לה נשיקה? אח שלו תרגע, זה לא באמת נשיקה אתה סוג של שחקן פה בסדרה וכולם יודעים שזה לא אמיתי וחוץ מזה כל הבלאגן הזה בשביל נשיקה מסכנה על הלחי...לא ביקשו ממנו לצרפת אותי ולהעביר לי 600 CC רוק במכה אחת...נראה לי שהוא קצת מגזים. ובל נשכח שיש לו רפוטיישן של אחד שעשה בנות על ימין ועל שמאל ופתאום המלאך קווין צץ לו..ממש נזיר כרמליטי.אוי נו תעשו לי טובה אפילו המכשפה קצת נעלבה ממנו. באבל בוי (הבייבי חתן) הפרק התעלה על עצמו .המוזריות שלו מצחיקות אותי בטירוף... אי אפשר לכתוב תסריט שכזה גם אם רוצים.

kiCkiC

New member
הזוג האלמוני עוזב...

תודה לאל - פרק 17 היה האחרון שלהם... הם סתם תפסו זמן מסך לדעתי ולגבי שין-אה כולכם שונאים אותה אבל אני ממש ממש לא! אני מבינה את ההתנהגות שלה בלי שום קשר לנפגעה או לא.. אלכס פשוט בינאדם משעמם! אין בו טיפת ספונטניות וכל רגע שמלצי אצלו מתוכנן לכדי שיעמום! בהתחלה זה היה נראה טוב חייבת להגיד! אבל די! כמה אפשר אותו דבר כל הזמן? הבחור פשוט כמו סוכריה שלא רוצה להגמר כך שכמה טעים שהיא לא תהיה זה כבר מתוק מידי ומגעיל ורוצים לזרוק אותה! המבט של שין-אה הקפוא הוא פשוט מבט של שיעמום... עובדה שעם הצלמים סביבה ביום הצילומים של התמונות היא כן תקשרה וחייכה וצחקה

למעלה