we come in peace

manic_subsidal

New member
we come in peace

התחיל כקישקוש ואז ממש נכנסתי לזה משום מה יצא לי לצייר הרבה מבנים עולים באש בזמן האחרון בכל מקרה הצביעה הפשוטה זה בגלל משהו שראיתי איפה שהו שזה היה נראה לי ממש מגניב להשאיר את זה עם גרדיאנט בלבד ברגע שאני אבין לאן נעלם לי הוואקום אני אשחק קצת יותר עם הצביעה אולי אני אמצא משהו שאני יותר מרוצה ממנו

manic_subsidal

New member
האמת שחשבתי יותר על הווידאו של

this fire is out of controll של franz ferdinand אבל אני יודע שזה לא באמת מזכיר אותו בכל מקרה שמח שאהבתם אני גם מבין שזה לא מספיק " בנוי " ומושקע לקבל עליו ביקורת אבל הנה משהו שהייתי מאוד רוצה לקבל עליו ביקורת. משהו קטן, עיצוב לחולצה שאני מקווה להוציא אני לא בטוח לגבי הרקע ... ( אניודע שה"בועה " יצאה מעפן. ) אבל בנוגע לרקע אני תוהה אם צריך להוסיף איזה עיגול גדול מאחורי הארנב והבועת טקסט או להשאיר את זה ככה אולי ללכת לכיוון יותר פופי (pop לא ארט,,, אלא פופולארי) ולשנות לו את הצבע לורוד או כחול בהיר ולכתוב איזה משהו " חמוד" במקום הקללות.? אחרי הכל אני רוצה שהחולצה תמכר בסופו של דבר.

leshemAmit

New member
קללות מוכרות יופי.

אפילו יותר מדברים מתוקים. דברים מתוקים שמקללים מוכרים כנראה יותר מכל דבר אחר. אם כבר קללות, הייתי מציע לך למצוא מילים יותר מעניינות (או יותר גסות). ובכל מקרה, מילה אחת מספיקה, לא צריך מילון שלם. והארנב לא מתחבר עם הכתב. אין ביניהם מערכת יחסים או קומפוזיציה, זה נראה כמו שתי יצירות שונות ולא שני חלקים של יצירה אחת. שיגעו אחד בשני ואולי שלא יהיו בסדר כזה סטנדרטי: לא פרצוף ומשמאלו בועה אלא אחד מתחת לשני. זה יצור מתח ביניהם. ולעבוד עוד על הארנב והבועה. את הכתב עדיף שתעשה לבד כדי שיהיה באותו סגנון כמו הציור ולא יראה מודבק כל כך. ואם נראה מודבק אז שיהיה מאוד בולט שהוא מודבק.

manic_subsidal

New member
קומפוזיציה

את הכתב אני יעשה אחר כך (פשוט לוקח בערך דקה לעבור מהחלון של הפוטושופ לחלון של האקספלורר תוך כדי רעשיים נוראים של המחשב .. אין ספק שהוא מתקרב לקיצו ),: בכל מקרה אני מבין למה אתה מתכוון בקשר לבועה והארנב אז עשיתי עוד שתי נסיונות , שלי לפחות נראים הרבה יותר טוב הכתב בהחלט מודבק אז אני יעשה אותו בעצמי ( ברגע שאני אמצע את הwacom שלי שנעלם) אני יותר אוהב את הניסיון השני למען האמת.

leshemAmit

New member
עוד עניין אחד

אם הקוו מסגרת של העיגול והריבוע של הכתב כפול, אפשר גם לעשות את הקו מיתאר של הארנב כפול.

limilu

New member
או אולי רק את קצות האזניים שבולטות

החוצה מהמסגרת.

למעלה