We better go
ski...

היום בתפוז אנשים ../images/Emo105.gif

שידורי הנוער לקיץ בהנחיית מנהלי הפורום של תפוז ישדרו היום את ZooZ בתפוז בשעה 16:00 בבלוג TV. אתם מוזמנים לצפות
תחרות התמונה של הקיץ 2005 בפורום נשואים נשואות בעיצומה. כל הפרטים בפורום

קרנף3

New member
אוסף ספרי ילדים גיל 0-6 למכירה 5 ש"

בתי גדלה. אני מציעה את אוסף הספרים שלה למכירה. עלות בין 5 ש"ח ל 10 ש"ח כל ספר. מצב חדש. "מגדל של קוביות" "ספר האגדות שלי" "מילוני הקטן" "יש לי יום הולדת" "גורילה" "המטפס הקטן" "היפהפיה הנרדמת" "הברוזון המכוער" "להיות ילדה" " לחדר שלי 4 פינות" " גולת התרנגולת"" הדחליל" "תירס חם" " איתמר וכובע הקסמים" ועוד... יש גם קלטות וידאו של סרטים קלסיים חלקם בשפה האנגלית ללא תרגום: PINOCCHIO , THUMBELINA, BARBIE, ONCE UPON A FOREST, ועוד... לפרטים טל: 5608266 -052 רמת גן

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

יותר בוסקילה ממאיה? יותר לידר מעברי? מדברים על התוכנית בפורום מת להיות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1335
פורום חדש לשחקנית והזמרת החמה ביותר בהוליווד לינדזי לוהאן http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1337
בואו ללמוד קצת יותר על אמנות העיצוב בזכוכית - פורום זכוכית http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1338 המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

טרמפ:קריאה ראשונה למתנדבים לאיקון

השנה אנו מתחילים את גיוס המתנדבים מוקדם מהרגיל כדי לאפשר לכם להיות מעורבים יותר בארגון פסטיבל אייקון. איך אפשר לעזור, שאלתם? אתם יכולים להצטרף לצוותים השונים הפועלים לפני הפסטיבל: כמו צוות עיצוב, צוות פרסום בפורומים, צוות לוגיסטיקה הזקוק לאנשים בעלי רכבים לשינוע ציוד ועוד תפקידים שונים ומגוונים. בנוסף אנו זקוקים לאנשים בעלי ידע בגרפיקה ועריכת וידאו, וכן אנשים שיאיישו דוכנים באירועי הקהילה הקרובים, ויפיצו בהם פלאיירים של אייקון . כדי להתנדב עליכם להיכנס לדף המתנדבים באתר הפסטיבל, לקרוא אותו בתשומת לב ולהירשם למערכת ההרשמה. המתנדבים שירשמו למערכת יוזמנו לאירוע מתנדבים בו תכירו את אנשי הסגל, תקבלו עדכונים על התקדמות הפסטיבל, תוכלו להציע הצעות משלכם וכמובן להציע את עזרתכם בביצוע שלל המטלות שיש לבצע כדי שהפסטיבל יהיה מוצלח. בכל שאלה, בקשה או תהייה קיומית, אתם מוזמנים לשלוח מייל לכתובת הבאה: [email protected]

TheBursar

New member
זה מאוד יפה והמחיר נחמד

אבל השאלה הנשאלת היא: איך זה קשור לטרי פראצ'ט? (בין העונים נכונה יוגרל פותר מחידה אחרת)

לא סתם אמרתי!

הפכנו ללוח מודעות לענייני ספרים ופנטסיה אנחנו צריכים איזה בוגימן אבל שיפחיד את כולם ולא ההפך

מ א ג ר ט

New member
איזה חידה?

ולא זה לא קשור, זה סתם מישהו שמנסה להרוויח כסף ואחר כך הוא יצטער על זה... כל כך חבל לי על ספרי הילדים שפשוט 'העברנו הלאה'.

TheBursar

New member
המ...

עכשיו אני מבין למה כל הזמן באים ותולים עלי מודעות של הופעות....

מ א ג ר ט

New member
דברים להוסיף למאמרים

או טאגליינז. -את השאלונים של כולם -את הודעות החדש של כולנו. מי שלא ענה או רוצה לרענן, מוזמן. -למאמרים את הודעת החדש! ולערוך אותה! שוב!

ויימס

New member
להוסיף את הפאנפיקים שלנו,

(כן, הגמורים, אור!!) שהשקענו והעלנו ולא זכו למקומם הראוי בטאגליינס או במאמרים או איפה שלא אמורים לשים אותם.

מ א ג ר ט

New member
יש דרך

שכל אחד יקשר לפה את היצירות האומנתיות שלו ואני ורוני כבר מטפלים בעיניין.

ויימס

New member
נצל"ש!

האינטרנט שובק חיים כל רגע למשך שבועיים! רגע, לא מסתדר, אוף... הבנתם את הרעיון! חלמתי אתמול על סתמרוח, הוא נדד לו כשהוא נושא תינוק בזרועותיו (מעניין של מי).

למעלה