פוף...../images/Emo110.gif
נמנמ קליפ חביב למדי... בנג'י קצת הרס לדעתי עם השיער שלו.. ובילי היה מדהים כרגיל..
כשהוא היה עם האורגן זה עשה לי אסוציאציה של דרקולה.. אבל לא חשוב.. והקליפ הזה פחות טוב של הלהקה.. היו להם קליפים יותר יפים.. לדעתי, אם מישהו שלא שומע אותם, יראה את הקליפ, אני לא בטוחה שהוא ירוץ וינסה להשיג עוד מוזיקה ושירים שלהם.. (כמו שקרה עם i just wanna live) שהיה מין קליפ "מגניב" כזה, מוזר,שונה, ולדעתי, מדליק יותר את הצופה שלו להמשיך לשמוע גוד שארלוט. נכון שהשיר הזה הוא איטי ודיי רציני במילים שלו, אבל הוא עדיין שיר מאוד יפה (לדעתי, אני מאוד אוהבת אותו.. זה שיר חזק ויפה.. למרות שבדרך כלל אני אוהבת שירים עם יותר קצב, גם זה שיר מאוד טוב ) והקליפ שלו.. הוא יפה, הרעיון יפה, אבל משהו.. חסר כדיי שאנשים יגידו "וואו! מי זאת הלהקה הזאת? גוד שארלוט? יפה יפה.. אני צריך לשמוע עוד שירים שלהם\לראות עוד קליפים שלהם" כי אחרי שראיתי את הקליפ של i just wanna live, ושמעתי את השיר, חיפשתי ומצאתי עוד שירים וקליפים שלהם, והתחלתי לאהוב אותם באופן רציני יותר, כי מ i just wanna live התחלתי.. וואו.. ממש כתבתי סיכום ארוך פה.. (וגם נראהלי שאני חוזרת על דברים..) לדעתי, הקליפ הזה בסדר, ועכשיו בראייה חוזרת שלו (חיחיח
) הוא סבבה.. הוא יפה, מיוחד, "שונה" אבל לא מספיק מושך את הצופה. זהו.. עכשיו סיימתי (ובאמת הגיע הזמן..)