we believe כל הקליפ!..

brody armstrong

New member
זה לא מופיע בתור קליפ שאפשר לבחור

אז תבחרו סתם קליפ שזה יפתח את החלון שזה מראה את הקליפים, ותבחרו את we believe בצד איפה שיש רשימה של כל הקליפים!.. -בהצלחה-

gcnet

New member
מה איפה את רואה?

אוף למה אני לא מוצאת?=[ אני בדף קליפים של גוד ואין שם ווי בליב

just jenny

New member
אממ אולי זה יעזור...

שיהיה לך קל תיכנסי קודם כל לאתר הרשמי של האתר [MTV.COM] אח"כ למעלה בצד תראי חיפוש כזה ומתחת חץ.. בחץ תלחצי על search videos ותכתבי גוד שארלוט כמובן חחח.. ואז תראי רשימת קליפים שאת יכולה לצפות ווי בליב זה הראשון.. נראה לי=/ אח"כ יפתח לך חלון תחכי כמה דקות וזעו... =]]

just jenny

New member
יעעע../images/Emo9.gif

חחח עשית לי ת'יום!!
יום שלם אני מנסה להוריד ת'קליפ והוא לא מוריד לי
אני ילדה סקרנית מה
בכל מקרה הקליפ נחמד.. קצת עצוב... הוא לא יפה כמו הקודמים שלהם.. אבל הוא גם לא מכוער.. ג'ואל הרס קצת עם החליפה [=/] ובילי עם התסרוקת המוזרה [יצא חרוז
] אבל בכל זאת הם שקסיים!!
. אהבתי שם את בנג'י!! גרר
זהו נראה לי
בכל מקרה תודה

®NuLy®

New member
זה לא מראה לי כלום...

זה מראה כל הזמן פירסומת לטמפונים

G i N g N i T

New member
פוף...../images/Emo110.gif

נמנמ קליפ חביב למדי... בנג'י קצת הרס לדעתי עם השיער שלו.. ובילי היה מדהים כרגיל..
כשהוא היה עם האורגן זה עשה לי אסוציאציה של דרקולה.. אבל לא חשוב.. והקליפ הזה פחות טוב של הלהקה.. היו להם קליפים יותר יפים.. לדעתי, אם מישהו שלא שומע אותם, יראה את הקליפ, אני לא בטוחה שהוא ירוץ וינסה להשיג עוד מוזיקה ושירים שלהם.. (כמו שקרה עם i just wanna live) שהיה מין קליפ "מגניב" כזה, מוזר,שונה, ולדעתי, מדליק יותר את הצופה שלו להמשיך לשמוע גוד שארלוט. נכון שהשיר הזה הוא איטי ודיי רציני במילים שלו, אבל הוא עדיין שיר מאוד יפה (לדעתי, אני מאוד אוהבת אותו.. זה שיר חזק ויפה.. למרות שבדרך כלל אני אוהבת שירים עם יותר קצב, גם זה שיר מאוד טוב ) והקליפ שלו.. הוא יפה, הרעיון יפה, אבל משהו.. חסר כדיי שאנשים יגידו "וואו! מי זאת הלהקה הזאת? גוד שארלוט? יפה יפה.. אני צריך לשמוע עוד שירים שלהם\לראות עוד קליפים שלהם" כי אחרי שראיתי את הקליפ של i just wanna live, ושמעתי את השיר, חיפשתי ומצאתי עוד שירים וקליפים שלהם, והתחלתי לאהוב אותם באופן רציני יותר, כי מ i just wanna live התחלתי.. וואו.. ממש כתבתי סיכום ארוך פה.. (וגם נראהלי שאני חוזרת על דברים..) לדעתי, הקליפ הזה בסדר, ועכשיו בראייה חוזרת שלו (חיחיח
) הוא סבבה.. הוא יפה, מיוחד, "שונה" אבל לא מספיק מושך את הצופה. זהו.. עכשיו סיימתי (ובאמת הגיע הזמן..)

riotgirl28

New member
בוהו

לא משו.. גם לא ממש אהבתי את השיר.. יאי היה שם בעברית..ומגן דוד XP

RoCk StaR 1

New member
לא אהבתי:

איך כל השפת גוף שלהם השתנתה...בעיקר של ג'ואל...איכ איך שכל הזמן ג'ואל על רקע של פרחים ומלחמות ולא יודעת לא רואים בכלל את כריס לא יודעת כל הפלצנות הזאת של באנו להציל את העולם "אנחנו מאמינים באהבה הזו" זה כ"כ לא ג"ש של פעם!

just jenny

New member
חחחחחח לאא..

היא לא התכוונה שהקליפ דומה לפירסומת.. היא אמרה שבמקום הקליפ זה מראה לה פרסומת של טמפונים
בכל מקרה אם זה מראה לכם ת'פירסומת תחכו כמה שניות ואחרי זה הוא יראה ת'קליפ.. =]

just jenny

New member
באמת?!?

איזה טיפש
אז לא יודעת חח חפיף תכי עד שיצא הקליפ=]

tnx

New member
אהבתי מאוד

קליפ ממש נחמד.. בכלל אני אוהב את השיר עצמו.. לדעתי טוב שג"ש הוציאו קליפ יותר רציני מi just wanna live , טוב צריך רק לכחות עכשיו שזה יעלה למקום ראשון בtrl

למעלה