we back in black

• פותח הנושא tnx
  • פורסם בתאריך

tnx

New member
we back in black

האתר הישראלי של גוד שארלוט חוזר לפעולה אחרי חודש של מנוחה ,קצת מבחנים וסיום שנה- אבל עכשיו אנחנו כאן וחוזרים עם המון עדכונים: Unaffected העלתה לנו לוחות שנה בעברית של גוד שארלוט, תמונות חדשות מריוט גירל וסקרים חדשים באתר! כנסו ותחיו אותו- תחזירו אותו לחיים!

FIRE GODDESS

New member
../images/Emo12.gif OMG לאיפה הגענו../images/Emo35.gif

ג'ואל עם חולצה של הילארי דאףףףףף
תאמינו לי אין לי בעיה עם זה שהם ביחד הם חמודים בעיני והילארי גם חמודה אבל תעשו לי טובה..... כנסו סתכלו...

tnx

New member
לדעתי זה כללל כךךךך נורא

בסה"כ עכשיו כל הסטיגמות עליהם נשברות, דיי ג'ואל כבר לא פריק מגעיל ומוזר אלא רואים שהם בני אדם, הנה יש לו חברה (תקראו לזה איך שאתם רוצים-ריליישנשיפ..) אבל זה לא כזה נורא שהוא לובש חולצה שלה. הוא אוהב אותה היא אותו..זה כמו שהיא תלך עם חולצות של מאייד, ככה זה. תחשבו לפחות על זה שהוא חזר לשחור.. גם טוב.

FIRE GODDESS

New member
זה לא הקטע.....

הקטע זה שהוא לובש חולצה שתמונה של הילארי מודפסת על זה-אם להילארי היה קו הלבשה והוא היה לובש את זה, זה היה בסדר אבל תמונה שלה? סלח לי אבל זה ממש מלוקק ופתטי (איך שכותבים את זה)

yardenbm

New member
לדעתי זה מצחיק

זה כמו שאני אלבש חולצה עם תמונה של מישו מהפורםו לסגוד למישו שאתה מכיר אישית ולא יודעת איך להגיד ברמה שלך וואט אבר אז זה מצחיק

Riot girl69

New member
חהח

גדול החולצה של הילארי מזכיר לי שבאחת התוכנית של ויוה לה באם, באם לבש חולצה שלה גדול חחחח רק כמה עצוב שג'ואל לובש את זה בקטע רציני, ולא מתוך כוונה לרדת עליה

למעלה