WE ARE THE NIGHT-סרט חדש

קרניjack

New member
WE ARE THE NIGHT-סרט חדש../images/Emo256.gif

(יכול להיות שפירסמו פה בעבר על הסרט?) הסרט במקור הוא סרט גרמני,היצא לפני כשבוע, ב27/5 בארה"ב בדיבוב לאנגלית. אני לא מצאתי תקציר, עפ"י הטריילר מדובר בשלוש ערפדות, החיות חיי שחיתות והשחתה ללא חשבון, בין מסיבות לוהטות לנעיצות ניבים, מוצאות מן הבחורה אאוטסיידרית כזאת, והופכות אותה לערפד... אבל כנראה הבחירה שלהן לא הייתה חכמה, כי היא ממש לא בראש שלהן גם אחריי ההפיכה. ומכאן העלילה "מסתבכת". מכיוון שמדובר בסרט ערפדים, בו כל השחקניות נראות טוב, כמובן שגם מכניסים נגיעות לסביות. לשיפוטכם: הטריילר

Bartal j

New member
ממ נראה מעניין בהחלט../images/Emo13.gif

לפי הטריילר נראה שהם לא חוסכים בדם ונשיכות וכל הטאץ' הלסבי שם מזכיר את קרמילה.. קיצר אני אתן צ'אנס בהחלט.. תודה

MoonFairy

New member
נראה נחמד

אני לא שלמה עם נושא הדיבוב. אבל לא חושבת שזה יפריע עד כדי כך הרעיון נשמע אחלה, נשמע כמו טוויסט ערפדי לקלולס (מי שזוכר את הסרט חח)

קרניjack

New member
גם הייתה סידרה! לא צפיתי בה אבל יש לי

ספר מימים ימימה של הסידרה, מהקטנים שתורגמו לעברית (כמו הספרים הקטנים של באפי)

Berethor

New member
נראה סרט נחמד

אהבתי תשימוש בכלי נשק מצד 'הערפדים הרעים', זה לא משהו שהוא נפוץ כל כך בג'אנר. רק נקווה שהשימוש בכלי נשק הוא לא על חשבון הכוחות העל אנושיים, לכל הפחות כוחות השרידות הערפדיים, המהירות והכוח. אומנם אני לא אוהב תקונספט של הערפדים המתנשאים שעושים מה שבניב שלהם, מלא המסיבות וחיי הלילה, אבל מה קטע עם התקיפה של המטוס? ושאר הבלגן שהן עשו שם. מזה ערפדות טרוריסטיות?
הן לא אמורות למשוך כמה שפחות צומת לב? אפילו שהן הורגות, נראה שכבר כל המשטרה רודפת אחריהן, כלל הכוחות המיוחדים, טוב נראה שהן החליטו ללכת עם האישיות המוחצנת שלהן עד הסוף
. הקטע הלסבי שם גם יכול להסביר למה הן הופכות רק נשים
, אבל תמיד נחמד לראות חבורה של נשים קשוחות ומרושעות
. הערפדה הטובה מתנהגת באופן נשי טיפוסי לגמרי והיסטרי
, לא רואים בטריילר שום צד אפל וקשוח שלה, או רמז לכוחות שלה, מה שגורם לטעות האם הערפדות הרעות הן כאלה בגלל שהן נסחפו עם היצריים הערפדיים, או סתם כי יש להן אישיות רעה.

למעלה