We are not alone...

v o d k a

New member
תמיד נראה לי שבעצם כן יש חייזרים

כי למה שיהיה יקום כל כך ענק ואינסופי ובו יהיה רק כדור
אחד עם חיים אינטליגנטיים עליו?! אני מקווה שהם יעלו על איזו תגלית לפני שאני אמות
... כי אני חייבת לדעת!

SomebodyElse

New member
../images/Emo45.gif

פשוט לא יכול להיות שבכל היקום הענקי, רק אנחנו חיים. זה פשוט בזבוז מטורף של מקום
בכלל, אני מאמינה שבאיזשהי גלקסיה יש כוכב בדיוק כמו כדוה"א, שיש עליו את תנאי הקיום שיש אצלנו. ואם הוא נוצר לפנינו, אולי הם עוד ימצאו אותנו

v o d k a

New member
רק חבל שהם תמיד מחפשים בכיוון הלא

נכון... כי אין ספק שיש חיים, רק הם לא מצאו אותם..

SomebodyElse

New member
לדעתי

לנו עדיין אין את הטכנולוגיה שצריך כדי למצוא חיים בגלקסיות אחרות. בגלל זה אמרתי שאם הכוכב-התאום שלנו נוצר לפני כדור הארץ, אולי הם כבר הספיקו להתפתח מספיק כדי למצוא אותנו בעצמם. כי בקצב שאנחנו מחפשים, אולי בעוד כמה עשרות אלפי שנים הצאצאים של הצאצאים שלנו ימצאו שיש עוד חיים חוץ מאיתנו. וזה באסה, כי אני רוצה לפגוש חיזרים גם.

v o d k a

New member
נכון...

והטכנולוגיה שיש לנו לא הולכת בכיוון הנכון... כי היקום ענק כל כך...

Dynamo1929

New member
גמני מאמין שיש עוד מספיק כוכבי לכת

שיש בהם חיים ברחבי היקום שלנו, ובהחלט הטכנולוגיה שיש בידינו היא עדיין מאד פרימיטיבית ומוגבלת כשאנחנו מדברים על סדרי גודל אינסופיים... ועוד משהו, לדעתי, רוב החיים שיש בכוכבי לכת אחרים הם לאו דווקא אינטלגנטים. ע"ע כדוה"א; מתוך מליונים של צורות החיים הקיימות פה רק אנחנו התפתחנו ליצורים יחסית אינטלגנטיים, שזה כולה זן אחד מתוך מליונים... עוד אספקט, הריי החיים שאנחנו מחפשים אחריהם ביקום הם חייבים להתקיים בתנאים שאנחנו מכירים, ולהתאים להגדרות שלנו... לכן, יכול להיות יש חיים במקומות שבחיים לא חשבנו ששם הם אפשריים או לחילופין צורות חיים שאנחנו לא מבחינים בהם או לא מסוגלים לזהות אותם מפאת חוסר התאמה להגדרות ולהבנות שלנו...

AeroSlash

New member
את קוראת לעולמנו חיים אינטלגנטיים?;

כשבכל חור ופינה תקוע לו ערס עם שרשראות מסנוורו>?

wasted years

New member
../images/Emo6.gif

רצחת אותי, פיחלצת אותי, ביתרת אותי ותלית אותי לייבוש:)) קבלי ח"ח או ח"ע או סתם ח' :\

AeroSlash

New member
עומר אל תמות...

מה מרינה תעשה בלעדיך? יהיו לנו שתי אבדות נוראיות בפורום.. תודה על הח' אבל אני מעדיפה ז'...

למעלה