We Are Dry So Shalon!

Rage Of Fire

New member
We Are Dry So Shalon!

אני בכללי: שמי: גיל: גר ב: צבע שיער: צבע עיניים: מעשן/לא מעשן: שותה/לא שותה: מקצוע הכי שנוא בבצפר{תקחו ת'זמן שלכם
}: בעד או נגד: עישון אצל בני נוער: שתייה אצל בני נוער: שיער ארוך לבנים: שיער קצר לבנות: גיטרה ורודה: צריבת דיסקים: זה או זה: גיטרה או תופים: תופים או קלידים: קלידים או באס: טלויזיה או מחשב: פלאפון חדש שלא עובד או פלאפון ישן מתקופת ימי המלך דוד שעובד: סרג' או דארון: שאבו או דארון: ג'ון או דארון: סרג' או שאבו: ג'ון או שאבו: סרג' או ג'ון: דבר אהוב: מאכל אהוב: משקה אהוב: שיר אהוב של סיסטם: שיר אהוב לא של סיסטם: סדרת טלויזיה אהובה: להקה אהובה {לא כולל סיסטם}: דיסק אהוב שהכינו לכם: אלבום אהוב של סיסטם: אלבום אהוב לא של סיסטם: אדם אהוב: פעם אחרונה ש... פעם אחרונה שצחקתי{תגידו מי/ה הצחיק אותכם}: פעם אחרונה שבכיתי{תגידו מי/ה גרם לכם לבכות}: פעם אחרונה שדיברתי בטלפון{תגידו עם מי דיברתם}: פעם אחרונה שאכלתי{תגידו מה אכלתם}: פעם אחרונה ששמעתי מוזיקה: פעם אחרונה שראיתי טלויזיה: פעם אחרונה שהייתי בקולנוע{תגידו איזה סרט ראיתם}: פעם אחרונה שקניתי משהו{תגידו גם מה קניתם}: ואחרון חביב תוסיפו תמונה שאתם אוהבים: טוב זהו בערך....

Rage Of Fire

New member
עונה:

אני בכללי: שמי: סער גיל: 15 עוד שבועיים ככה גר ב: קרית חיים {Xcore
} צבע שיער: חום כהה צבע עיניים: חום זית מעשן/לא מעשן: לא מעשן שותה/לא שותה: שותה לפעמים מקצוע הכי שנוא בבצפר{תקחו ת'זמן שלכם
}: כולם בעד או נגד: עישון אצל בני נוער: מה שעושה להם את זה |מילא| שתייה אצל בני נוער: נמנמ כן... זה נחמד שיער ארוך לבנים: נמנמ כן... אני מאריך בעצמי...|שורק| שיער קצר לבנות: אם זה מתאים להן אז שיהיה להן בכיף גיטרה ורודה: בלעכס! לא! איכ! צריבת דיסקים: נמנמנמ... כן... זה או זה: גיטרה או תופים: גיטרה תופים או קלידים: קלידים קלידים או באס: באס טלויזיה או מחשב: מחשב פלאפון חדש שלא עובד או פלאפון ישן מתקופת ימי המלך דוד שעובד: פלאפון ישן שלא עובד סרג' או דארון: דארון שאבו או דארון: שאבו ג'ון או דארון: דארון סרג' או שאבו: שאבו ג'ון או שאבו: שאבו סרג' או ג'ון: סרג' דבר אהוב: מאכל אהוב: צורוס@!^%~@^$!%#@^!#^ משקה אהוב: קולה...אין מה לעשות...אני מכור |מילא| שיר אהוב של סיסטם: Sugar שיר אהוב לא של סיסטם: Nirvana - Breed סדרת טלויזיה אהובה: South Park להקה אהובה {לא כולל סיסטם}: Nirvana דיסק אהוב שהכינו לכם: לא הכינו לי דיסקים :X אלבום אהוב של סיסטם: Toxicity אלבום אהוב לא של סיסטם: Pink Floyd - Wish You Were Here יש לי גם את התקליט וגם את הדיסק{מקורי} אדם אהוב: פעם אחרונה ש... פעם אחרונה שצחקתי{תגידו מי/ה הצחיק אותכם}: היום בגלל משהו שחן כתבה לי... פעם אחרונה שבכיתי{תגידו מי/ה גרם לכם לבכות}: לא זוכר... פעם אחרונה שדיברתי בטלפון{תגידו עם מי דיברתם}: לפני איזה פחות משעה עם אימא אחת שמסיע אותי לקרב מגע{אימא של מישהו מהקרב מגע} פעם אחרונה שאכלתי{תגידו מה אכלתם}: היום בצהריים ואפלים פעם אחרונה ששמעתי מוזיקה: עכשיו שומע את Wish You Were Here של Pink Floyd {הדיסק מקודם שאמרתי} פעם אחרונה שראיתי טלויזיה: היום בצהריים... פעם אחרונה שהייתי בקולנוע{תגידו איזה סרט ראיתם}: לא זוכר.... פעם אחרונה שקניתי משהו{תגידו גם מה קניתם}: לפני איזה פחות מחודש מפרט חדש... ואחרון חביב תוסיפו תמונה שאתם אוהבים:זה פשוט ענק!XD

SaffRaal

New member
מסתבר שאני מספיק משועמם:

אני בכללי: שמי: יותם, ג'ותם גיל: 17 גר ב: ת"א צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום כהה מעשן/לא מעשן: נרגילה D; שותה/לא שותה: כמובן מקצוע הכי שנוא בבצפר{תקחו ת'זמן שלכם }: אזרחות בעד או נגד: עישון אצל בני נוער: בעד שתייה אצל בני נוער: בעדדד שיער ארוך לבנים: הו כע D; שיער קצר לבנות: הו לא >: גיטרה ורודה: לא, חילול הקודש. צריבת דיסקים: למה לא זה או זה: גיטרה או תופים: גיטרה תופים או קלידים: קלידים קלידים או באס: קלידים טלויזיה או מחשב: מחשב פלאפון חדש שלא עובד או פלאפון ישן מתקופת ימי המלך דוד שעובד: שאלון בלי שאלות מטומטמות. סרג' או דארון: סרג' שאבו או דארון: סרג' ג'ון או דארון: סרג' סרג' או שאבו: סרג' ג'ון או שאבו: סרג' סרג' או ג'ון: סרג'''''!!!!!!!!! דבר אהוב: מאכל אהוב: הכל חוץ מקוסקוס משקה אהוב: נקטר מנגו >.< שיר אהוב של סיסטם: כרגע: peephole שיר אהוב לא של סיסטם: kissing the shadows של cob סדרת טלויזיה אהובה: סאות'פארק להקה אהובה {לא כולל סיסטם}: מטאליקה, נייטוויש, cob סליפנוט, בע אין לי כוח להזכר דיסק אהוב שהכינו לכם: שהכינו לי? Oם קנו לי את ten של פרל, אם זה נחשב. אלבום אהוב של סיסטם: טוקס אלבום אהוב לא של סיסטם: מטאליקה s&m אדם אהוב: אתם מכירים? >.> פעם אחרונה ש... פעם אחרונה שצחקתי{תגידו מי/ה הצחיק אותכם}: היום, איזה קטע שקראתי פעם אחרונה שבכיתי{תגידו מי/ה גרם לכם לבכות}: אין לי מושג. פעם אחרונה שדיברתי בטלפון{תגידו עם מי דיברתם}: לפני רבע שעה, עם ידידי רועי פעם אחרונה שאכלתי{תגידו מה אכלתם}: סטרפסילז >.>1 פעם אחרונה ששמעתי מוזיקה: כרגע. פעם אחרונה שראיתי טלויזיה: לפני יומיים >.< פעם אחרונה שהייתי בקולנוע{תגידו איזה סרט ראיתם}: לפני חודש, מוכרים בלבד 2 פעם אחרונה שקניתי משהו{תגידו גם מה קניתם}: את הדיסק soad של soad ואחרון חביב תוסיפו תמונה שאתם אוהבים:

ssdd12345

New member
יאי שאלון

אני בכללי: שמי: דאלי גיל: 17 גר ב: מטולה :((((( צבע שיער: חום צבע עיניים: ירוק חום מעשן/לא מעשן: לא מעשנת שותה/לא שותה: שותה מקצוע הכי שנוא בבצפר{תקחו ת'זמן שלכם }: שיעור חברה..היסטוריה חנ"ג אזרחות... בעד או נגד: עישון אצל בני נוער: שיעשו מה שבא להם.. שתייה אצל בני נוער: שיעשו מה שבא להם שיער ארוך לבנים: בעדדדדדדדד שיער קצר לבנות: בעדדדדדדדדד גיטרה ורודה: בעד צריבת דיסקים: בעד זה או זה: גיטרה או תופים: גיטרה תופים או קלידים: קלידים קלידים או באס: באס טלויזיה או מחשב: מחשב פלאפון חדש שלא עובד או פלאפון ישן מתקופת ימי המלך דוד שעובד: לא זה ולא זה סרג' או דארון: דארון שאבו או דארון: דארון ג'ון או דארון: דארון סרג' או שאבו: שאבו ג'ון או שאבו: שאבו סרג' או ג'ון: סרג' דבר אהוב: מאכל אהוב: פיצההה משקה אהוב: בירה שיר אהוב של סיסטם: Lost In Hollywood שיר אהוב לא של סיסטם: dDarts סדרת טלויזיה אהובה: אבודים..משפחת סימפסון.. להקה אהובה {לא כולל סיסטם}: לד זפלין דיסק אהוב שהכינו לכם: לא הכינו לי דיסק..הכנתי לעצמי.. אלבום אהוב של סיסטם: מזמרייז אלבום אהוב לא של סיסטם: לד זפלין..1 2 3 4 וכול השאר אדם אהוב: אני! פעם אחרונה ש... פעם אחרונה שצחקתי{תגידו מי/ה הצחיק אותכם}:היום- ידיד ממש טוב שלי פעם אחרונה שבכיתי{תגידו מי/ה גרם לכם לבכות}: וואו לפניי איזה שלושה שבועות נראה לי.. פעם אחרונה שדיברתי בטלפון{תגידו עם מי דיברתם}: היום..עם חברה. פעם אחרונה שאכלתי{תגידו מה אכלתם}: היום בצהריים..שניצל.. פעם אחרונה ששמעתי מוזיקה: היום. פעם אחרונה שראיתי טלויזיה: היום פעם אחרונה שהייתי בקולנוע{תגידו איזה סרט ראיתם}: לפניי נראה לי שנה..או קצת יותר פעם אחרונה שקניתי משהו{תגידו גם מה קניתם}: בקרקוב..בגדים ודגברים מגניבים ואחרון חביב תוסיפו תמונה שאתם אוהבים: טיחיחי היה לי כיףף טוב זהו בערך....

R R P

New member
עונה

אני בכללי: שמי:רומן גיל:13 גר ב:חולון צבע שיער:חום בהיר צבע עיניים:חום-ירוק מעשן/לא מעשן:לא שותה/לא שותה:לא מקצוע הכי שנוא בבצפר{תקחו ת'זמן שלכם }: חנ"ג בעד או נגד: עישון אצל בני נוער:שיעשו מה שבא להם... שתייה אצל בני נוער:כנ"ל שיער ארוך לבנים:בעד שיער קצר לבנות:בעד גיטרה ורודה:נופ צריבת דיסקים:יאפ זה או זה: גיטרה או תופים:גיטרה תופים או קלידים:קלידים קלידים או באס:באס טלויזיה או מחשב:מחשב פלאפון חדש שלא עובד או פלאפון ישן מתקופת ימי המלך דוד שעובד:פלאפון חדש שעובד סרג' או דארון:סרג' שאבו או דארון:דארון ג'ון או דארון:דארון סרג' או שאבו:סרג' ג'ון או שאבו:שאבו סרג' או ג'ון:סרג' דבר אהוב:מחשב מאכל אהוב:קרמבו משקה אהוב:קולה שיר אהוב של סיסטם:bounce שיר אהוב לא של סיסטם:wish i had an angel-nightwish סדרת טלויזיה אהובה:south park להקה אהובה {לא כולל סיסטם}:מטאליקה דיסק אהוב שהכינו לכם:מה? אלבום אהוב של סיסטם:טוקסיסיטי אלבום אהוב לא של סיסטם:לא דעה אדם אהוב:אמא שלי פעם אחרונה ש... פעם אחרונה שצחקתי{תגידו מי/ה הצחיק אותכם}:לפני חצי שעה שהחברים שלי עשו קרב ירידות(זה נשמע רע...נכון?) פעם אחרונה שבכיתי{תגידו מי/ה גרם לכם לבכות}:לא זוכר פעם אחרונה שדיברתי בטלפון{תגידו עם מי דיברתם}:לפני כמה דקות עם איזה חבר פעם אחרונה שאכלתי{תגידו מה אכלתם}:לפני 10 דקות...חביתה פעם אחרונה ששמעתי מוזיקה:לפני שעתיים וחצי פעם אחרונה שראיתי טלויזיה:לפני שלוש שעות פעם אחרונה שהייתי בקולנוע{תגידו איזה סרט ראיתם}:לא זוכר פעם אחרונה שקניתי משהו{תגידו גם מה קניתם}:חלב...לפני שעה ואחרון חביב תוסיפו תמונה שאתם אוהבים:

Evil Pig

New member
שלי

אני בכללי: שמי: דורון גיל: 17 גר ב: טבעון צבע שיער: חום צבע עיניים: ירוק אפור מעשן/לא מעשן: לא מעשן שותה/לא שותה: שותה מקצוע הכי שנוא בבצפר{תקחו ת'זמן שלכם }: תעבורה, לשון, ספורט בעד או נגד: עישון אצל בני נוער: לא בעד אבל גם לא נגד, שכל אחד יעשה מה בא לו שתייה אצל בני נוער: בכייף, גמאני שותה, אבל בגבול הטעם הטוב שיער ארוך לבנים: שאלה מיותרת הא?.. שיער קצר לבנות: למה לא? תיראו את סטו, כולה חומד עם שיער קצר גיטרה ורודה: וואו אחד החלומות שלי צריבת דיסקים: ברור מאיפה הייתי כה מחונך מוזיקאלי אם לא?? זה או זה: גיטרה או תופים: גיטרה תופים או קלידים: תופים קלידים או באס: באס טלויזיה או מחשב: מחשב פלאפון חדש שלא עובד או פלאפון ישן מתקופת ימי המלך דוד שעובד: ישן שעובד סרג' או דארון: סרג' שאבו או דארון: דארון ג'ון או דארון: ג'ון סרג' או שאבו: סרג' ג'ון או שאבו: ג'ון סרג' או ג'ון: סרג' דבר אהוב: מאכל אהוב: אורז משקה אהוב: דיאט קולה וקפה שיר אהוב של סיסטם: רעילסיטי שיר אהוב לא של סיסטם: PLUK סדרת טלויזיה אהובה: סקארבס להקה אהובה {לא כולל סיסטם}: אחרית הימים, פורטיסחרוף, תיסלם, לא חסר... דיסק אהוב שהכינו לכם: לא הכינו לי דיסקים אלבום אהוב של סיסטם: היפנו אלבום אהוב לא של סיסטם: סטיל אדם אהוב: אמא ואבא פעם אחרונה ש... פעם אחרונה שצחקתי{תגידו מי/ה הצחיק אותכם}: לפני כמה דק'.., קובי מפקדי החמוד פעם אחרונה שבכיתי{תגידו מי/ה גרם לכם לבכות}: לפני כמה ימים, סתם התחשק לי לבכות פעם אחרונה שדיברתי בטלפון{תגידו עם מי דיברתם}: לפני מס' דקות עם קובי מפקדי החמוד פעם אחרונה שאכלתי{תגידו מה אכלתם}: לפני כמה דק', פיתה עם לבנה פעם אחרונה ששמעתי מוזיקה: לפני שניה פעם אחרונה שראיתי טלויזיה: אתמול פעם אחרונה שהייתי בקולנוע{תגידו איזה סרט ראיתם}: וואו לא זוכר אפילו פעם אחרונה שקניתי משהו{תגידו גם מה קניתם}: לא זוכר ואחרון חביב תוסיפו תמונה שאתם אוהבים:

Rage Of Fire

New member
דורון...חמוד....

השאלה הייתה: דיסק אהוב לא של סיסטם: ואתה ענית סטיל אז אממממ אפשר להבין את התשובה? או שאתה פשוט לא שמת לב למילה "לא"? אל תחשוב לרגע שאני בא ותוקף אותך להפך אני רק מנסה להבין ^_^

Evil Pig

New member
אני עומד מאחורי מה שאמרתי

הדיסק הכי פחות אהוב עלי הוא סטיל דיסק אלבום.. נכון לרגע זה, למרות שכל מה חודשים זה מתחלף..

Rage Of Fire

New member
אני התכוונתי שאתה לא הבנת את השאלה

שאלתי איזה דיסק שלא שייך לסיסטם אתה אוהב><

Evil Pig

New member
אווו, עכשיו אתה מסביר כמו שצריך

אממ כל הדיסקים של רוני...

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifעונה../images/Emo9.gif

אני בכללי: שמי: זמר
גיל: 13 גר ב: ראשון לציון צבע שיער: חום צבע עיניים: חום מעשן/לא מעשן: לא שותה/לא שותה: לא מקצוע הכי שנוא בבצפר{תקחו ת'זמן שלכם }: מתמטיקה בעד או נגד: עישון אצל בני נוער: מה שבא להם שתייה אצל בני נוער: כנ"ל שיער ארוך לבנים: בעד!!11 שיער קצר לבנות: בעד גיטרה ורודה: נגד>: צריבת דיסקים: בעד זה או זה: גיטרה או תופים: גיטרה תופים או קלידים: תופים קלידים או באס: באס טלויזיה או מחשב: מחשב פלאפון חדש שלא עובד או פלאפון ישן מתקופת ימי המלך דוד שעובד: פלאפון חדש שעובד
סרג' או דארון: סרג' שאבו או דארון: דארון ג'ון או דארון: דארון סרג' או שאבו: סרג' ג'ון או שאבו: שאבו סרג' או ג'ון: סרג' דבר אהוב: מאכל אהוב: צ'יפס משקה אהוב: קולה\נסטי שיר אהוב של סיסטם: אעהאעהאה כרגע היפנוטייז\סטילינג סוסייטי\קילרונקנרול אבל זה משתנה שיר אהוב לא של סיסטם: הו הרבהXD סדרת טלויזיה אהובה: אבודים\CSI\סאות'פארק\חברים להקה אהובה {לא כולל סיסטם}: MCR\נירוונה\אליס\אוונסנס\מטאליקה\מגהדת'\בולט דיסק אהוב שהכינו לכם: אממ קנו לי את הבלאק פארייד של MCR אם זה נחשב אלבום אהוב של סיסטם: טוקסיסיטי\היפנוטייז אלבום אהוב לא של סיסטם: הרבה! אדם אהוב: חברים פעם אחרונה ש... פעם אחרונה שצחקתי{תגידו מי/ה הצחיק אותכם}: אממ חברה שלי וידיד שלי מקודם פעם אחרונה שבכיתי{תגידו מי/ה גרם לכם לבכות}: אממ כל מיני ילדים לפני כמה ימים פעם אחרונה שדיברתי בטלפון{תגידו עם מי דיברתם}: מקודם עם חברה שלי פעם אחרונה שאכלתי{תגידו מה אכלתם}: לפני חצי שעה\לחם פעם אחרונה ששמעתי מוזיקה: עכשיו פעם אחרונה שראיתי טלויזיה: מקודם ראיתי תהרוג אותי וזהו
פעם אחרונה שהייתי בקולנוע{תגידו איזה סרט ראיתם}: לפני חודש-חודשיים, טיסה 93 פעם אחרונה שקניתי משהו{תגידו גם מה קניתם}: אמממ לפני שבוע, בגדים ואחרון חביב תוסיפו תמונה שאתם אוהבים: XDDDD

למעלה