We Are Dry So Shalon!

pluplup

New member
סוףסוף בבית../images/Emo178.gif

אני בכללי שמי: דור. גיל: 14. גר ב: טל-שחר(חור במעמקי המרכז
). צבע שיער: חום. צבע עיניים: גם חום. מעשן/לא מעשן: לא מעשן. שותה/לא שותה: לא שותה. מקצוע הכי שנוא בבצפר{תקחו ת'זמן שלכם }: מתמטיקה ><" בעד או נגד עישון אצל בני נוער: נגד. שתייה אצל בני נוער: נגד. שיער ארוך לבנים: בעד! שיער קצר לבנות: לא אכפת לי. שיעשו מה שבא להן P: גיטרה ורודה: @.@ צריבת דיסקים: *שורק בתמימות* זה או זה גיטרה או תופים: גיטרה. תופים או קלידים: אמ,קלידים. קלידים או באס: באס! טלויזיה או מחשב: מחשב. פלאפון חדש שלא עובד או פלאפון ישן מתקופת ימי המלך דוד שעובד: @.@ סרג' או דארון: סרג'. שאבו או דארון: שאבו. ג'ון או דארון: דארון. סרג' או שאבו: אמ,אמ,אמ,אממממממממ. שאבו. ג'ון או שאבו: שאבו. סרג' או ג'ון: סרג'. דבר אהוב מאכל אהוב: סושי D: משקה אהוב: קולה. שיר אהוב של סיסטם: אממממממ. קשה מדי ><" שיר אהוב לא של סיסטם: עוד יותר קשה ><"""""""" סדרת טלויזיה אהובה: לא רואה TV. להקה אהובה {לא כולל סיסטם}: יש הרבה יותר מאחת. דיסק אהוב שהכינו לכם: לא זכור לי שמישו הכין לי דיסק
אלבום אהוב של סיסטם: SOAD. אלבום אהוב לא של סיסטם: קשה מדי. אדם אהוב: רק אחד? ;[ פעם אחרונה ש... פעם אחרונה שצחקתי{תגידו מי/ה הצחיק אותכם}: נראה לי שהיום מתישהו. לא זוכר למה X______X פעם אחרונה שבכיתי{תגידו מי/ה גרם לכם לבכות}: 22.8,ב12 בלילה. הסיבה סודית
פעם אחרונה שדיברתי בטלפון{תגידו עם מי דיברתם}: היום. עם אבא שלי. פעם אחרונה שאכלתי{תגידו מה אכלתם}: לפני משו כמו שעה. איזו עוגייה P: פעם אחרונה ששמעתי מוזיקה: כרגע. פעם אחרונה שראיתי טלויזיה: וואו,מזמן @.@ פעם אחרונה שהייתי בקולנוע{תגידו איזה סרט ראיתם}: מזמן. שודדי הקאריבים 2. פעם אחרונה שקניתי משהו{תגידו גם מה קניתם}: אמ. לא זוכר ><"""""" ואחרון חביב תוסיפו תמונה שאתם אוהבים: טוב P: (תמונה שערכתי בפיינטשופ)

STU XD

New member
../images/Emo9.gif

אני בכללי: שמי:סטו גיל:16.3 גר ב:רחובות צבע שיער:שחור עם קצוות בלונדיניות צבע עיניים:ירוק כהה מעשן/לא מעשן:מעשנת שותה/לא שותה:שותה מקצוע הכי שנוא בבצפר{תקחו ת'זמן שלכם }:מתמטיקה בעד או נגד: עישון אצל בני נוער:בעד שתייה אצל בני נוער:בעד שיער ארוך לבנים:בעד שיער קצר לבנות:בעד
גיטרה ורודה:חח בעד אבל לא לי צריבת דיסקים:לא נגד..אבל אם יש כסף, אז לקנות זה או זה: גיטרה או תופים:תופים תופים או קלידים:תופים קלידים או באס:באס טלויזיה או מחשב:מחשב פלאפון חדש שלא עובד או פלאפון ישן מתקופת ימי המלך דוד שעובד:שעובד.. סרג' או דארון:דארון שאבו או דארון:דארון ג'ון או דארון:דארון סרג' או שאבו:סרג' ג'ון או שאבו:ג'ון סרג' או ג'ון:ג'ון דבר אהוב:מוזיקה מאכל אהוב:קוסקוס משקה אהוב:קולה שיר אהוב של סיסטם:עכשיו מתנגן פה טוקסיסיטי.. אב זה לא הכי אהוב, קשה לי לבחור שיר אהוב לא של סיסטם:לאדעת.. מיליון סדרת טלויזיה אהובה:הכי גאים שיש, חברים, מה בנים רוצים, סקראבס, איש משפחה, סימפסונס, סאותפארק להקה אהובה {לא כולל סיסטם}:רד הוט, נירוונה, ועוד ועוד דיסק אהוב שהכינו לכם:פעם מישו הביא לי שני דיסקים טובים של מוזיקה ישראלית שהוא הכין אלבום אהוב של סיסטם:טוקסיסיטי אלבום אהוב לא של סיסטם:סקס פיסטולז אדם אהוב:הרבה אדמים אהובימים ^^ פעם אחרונה ש... פעם אחרונה שצחקתי{תגידו מי/ה הצחיק אותכם}:לפני כמה דק' חברה שלי הצחיקה אותי, היא שמחה כזה בלי סיבה וזה מבדר פעם אחרונה שבכיתי{תגידו מי/ה גרם לכם לבכות}:היום, משו דפוק שההורים שלי עשו לי פעם אחרונה שדיברתי בטלפון{תגידו עם מי דיברתם}:עם בן דור חברה שלי פעם אחרונה שאכלתי{תגידו מה אכלתם}:אכלתי סופגניה שאימא הביאה לי ^^ פעם אחרונה ששמעתי מוזיקה:עכשיו פעם אחרונה שראיתי טלויזיה:לפני כמה זמן ראיתי סקראבס פעם אחרונה שהייתי בקולנוע{תגידו איזה סרט ראיתם}:נראלי שודדי הקאריביים 2.. קצת מזמן פעם אחרונה שקניתי משהו{תגידו גם מה קניתם}:סיגריות =/ אתמול ואחרון חביב תוסיפו תמונה שאתם אוהבים:ממ קיי

Aline In Chains

New member
../images/Emo210.gifאני עונה מהר, ועפה לישון!

אני בכללי:
שמי:
אלין. גיל:
עוד מעט 16 גר ב:
באר שבע. צבע שיער:
שטני:] צבע עיניים:
אפור ירוק כזה.. מעשן/לא מעשן:
איכס. שותה/לא שותה:איכס. מקצוע הכי שנוא בבצפר{תקחו ת'זמן שלכם }:
XD ספרות,לשון,תקשורת. בעד או נגד:
עישון אצל בני נוער:
נגד. שתייה אצל בני נוער:
לאאא שיער ארוך לבנים:
!! שיער קצר לבנות:
לאדעת.. גיטרה ורודה:
איכ צריבת דיסקים:
לא זה או זה:
גיטרה או תופים:
גיטרה! למרות שאני מעדיפה תופים!! תופים או קלידים:
תופים. קלידים או באס:
באס טלויזיה או מחשב:
מחשב. פלאפון חדש שלא עובד או פלאפון ישן מתקופת ימי המלך דוד שעובד:
מה שווה בפלאפון שלא עובד !!? סרג' או דארון:
דארון שאבו או דארון:
שאבו ג'ון או דארון:
דארון. סרג' או שאבו:
דורון!! ג'ון או שאבו:
אמאשלי. סרג' או ג'ון:
ואי חפירה. דבר אהוב:
מאכל אהוב:
הרררררבה משקה אהוב:
מים! שיר אהוב של סיסטם:
ואי יש הרבה. שיר אהוב לא של סיסטם:
אוי נו.., יש המון. סדרת טלויזיה אהובה:
מהמממהמ, לא רואה. להקה אהובה {לא כולל סיסטם}:
אליס&נירוונה. דיסק אהוב שהכינו לכם:
מזה עכשיו הכינו!? חחח אלבום אהוב של סיסטם:
אין לי. אלבום אהוב לא של סיסטם:
דירט של אליס, ועוד כמה.. אדם אהוב:
אין. פעם אחרונה ש...
פעם אחרונה שצחקתי{תגידו מי/ה הצחיק אותכם}:
מקודם! ג'ים הצחיק אותי, אמר לי..מש'ו מצחיק, צחקתי איזה 10 דקות! פעם אחרונה שבכיתי{תגידו מי/ה גרם לכם לבכות}:
מקודם.. פעם אחרונה שדיברתי בטלפון{תגידו עם מי דיברתם}:
עם שני, לפני שעה וחצי. פעם אחרונה שאכלתי{תגידו מה אכלתם}:
לפני כמה שעות, כל מיני פעם אחרונה ששמעתי מוזיקה:
לפני שניה.הול. פעם אחרונה שראיתי טלויזיה:
היום.סרט ישראלי. פעם אחרונה שהייתי בקולנוע{תגידו איזה סרט ראיתם}:
אין. פעם אחרונה שקניתי משהו{תגידו גם מה קניתם}:
היום.אוכל ואחרון חביב
תוסיפו תמונה שאתם אוהבים:
מחר

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifהווו שאלון נחמד../images/Emo9.gif

אני בכללי: שמי: גלי גיל: 16 גר ב: חור הבאסה XDD צבע שיער: כרגע שחור חוםP-P צבע עיניים: צבע גלי
מעשן/לא מעשן: לא מעשנת שותה/לא שותה: לא שותה מקצוע הכי שנוא בבצפר{תקחו ת'זמן שלכם }: מתמטיקה ואנגלית בעד או נגד: עישון אצל בני נוער: נגד שתייה אצל בני נוער: בעד שיער ארוך לבנים: בעדדדדד שיער קצר לבנות: תלוי למי גיטרה ורודה: בעד צריבת דיסקים: נגד!!! זה או זה: גיטרה או תופים: גיטרה תופים או קלידים: תופים קלידים או באס: קלידים טלויזיה או מחשב: מחשב פלאפון חדש שלא עובד או פלאפון ישן מתקופת ימי המלך דוד שעובד: פלאפון מתקופת דוד המלך!
סרג' או דארון: סרג' שאבו או דארון: שאבו
ג'ון או דארון: ג'ון סרג' או שאבו: שאבו ג'ון או שאבו: שאבו סרג' או ג'ון: סרג' דבר אהוב: מאכל אהוב: צ'יפס משקה אהוב: קולה ומיצים למינהם שיר אהוב של סיסטם: Soldier Side שיר אהוב לא של סיסטם: Holy Mountains סדרת טלויזיה אהובה: שנות ה-70 וסקראבס להקה אהובה {לא כולל סיסטם}: Guns N' Roses דיסק אהוב שהכינו לכם: אמממ Appetite For Destruction של אקסל רוז הכין במיוחד בשבילי XDD אלבום אהוב של סיסטם: Hypnotize אלבום אהוב לא של סיסטם: אממ לא אהוב קצת קשה להגיד.. אבל הכי פחות Toxicity כי הוא קצת נחרש אדם אהוב: חבריי! פעם אחרונה ש... פעם אחרונה שצחקתי{תגידו מי/ה הצחיק אותכם}: אתמול דודי הזה
פעם אחרונה שבכיתי{תגידו מי/ה גרם לכם לבכות}: לפני כמה ימים.. לא בדיוק אמא שלי פעם אחרונה שדיברתי בטלפון{תגידו עם מי דיברתם}: אתמול עם עינת XDD פעם אחרונה שאכלתי{תגידו מה אכלתם}: הבוקר.. אוריאו
פעם אחרונה ששמעתי מוזיקה: כרגע! פעם אחרונה שראיתי טלויזיה: לפני 45 דקות בערך
פעם אחרונה שהייתי בקולנוע{תגידו איזה סרט ראיתם}: אני חושבת שבחופש - מישהו לרוץ איתו פעם אחרונה שקניתי משהו{תגידו גם מה קניתם}: אתמול כזה משו טעים מהקיוסק ואחרון חביב תוסיפו תמונה שאתם אוהבים:

Rage Of Fire

New member
גם את וגם דורון אותה טעות><

השאלה הייתה: דיסק אהוב לא של סיסטם: ואת ענית Toxicity אז אממממ אפשר להבין את התשובה? או שאת פשוט לא שמת לב למילה "לא"? אל תחשבי לרגע שאני בא ותוקף אותך להפך אני רק מנסה להבין ^_^

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifהווו../images/Emo122.gif

אז דיסק אהוב לא של סיסטם: Appetite For Destruction של גאנז אנ' רוזס

Sweet berries

New member
|מדוזה|../images/Emo113.gifמצלמהמהמהמה

סוף שבוע נעים ^^ אני בכללי: שמי: ברי, טכנית. אבל מכירים אותי כ-בר ^^ גיל: 12 גר ב: פרדסיהה צבע שיער: שחור טבעי- כי לצבוע זה רע.. צבע עיניים: חום כהה מעשן/לא מעשן: לא, דה שותה/לא שותה: רק בירה שחורה
מקצוע הכי שנוא בבצפר{תקחו ת'זמן שלכם }: תנ"ך, של"ח, למודי ארץ ישראל. מתמטיקהשליטה בעד או נגד: עישון אצל בני נוער: לא אוהבת את זה באופן אישי אבל אם בא לך אני לא אגיד לך מה לעשות שתייה אצל בני נוער: כנ"ל שיער ארוך לבנים: בעדדדדדדדדד שיער קצר לבנות: אין לי בעיה עם זה גיטרה ורודה: אני לא אנגן עם גיטרה ורודה כי יש גיטרות הרבה יותר יפות אבל אם מישהו אוהב את זה אז..יופי לו צריבת דיסקים: נגד, אבל מה לעשות שמוכרים דיסקים ב80 שקל, וכשבא לך לשמוע רק 2 שירים משם אתה צריך לבזבז כ"כ הרבה. לדעתי מעל 50 שקל לדיסק זה מוגזם, אבל כן אני קונה. זה או זה: גיטרה או תופים: גיטרה תופים או קלידים: תופים קלידים או באס: קלידים טלויזיה או מחשב: מחשב פלאפון חדש שלא עובד או פלאפון ישן מתקופת ימי המלך דוד שעובד: ישן, לא משנה לי סרג' או דארון: סרג' שאבו או דארון: לאדעת ג'ון או דארון: לאדעת סרג' או שאבו: סרג' ג'ון או שאבו: לאדעת סרג' או ג'ון: סרג' דבר אהוב: מאכל אהוב: קורנפלקס עם חלב. וסמוקי++++ ופיצה. ועוד הרבה כי אוכל זה טוב משקה אהוב: בירה שחורה !$@# שיר אהוב של סיסטם: suggestions אם מסתכלים על זה ממש בכלליות. אבל אני אוהבת את כולם:X שיר אהוב לא של סיסטם: על זה כבר לא ניתן לענות סדרת טלויזיה אהובה: שנות ה70 ! להקה אהובה {לא כולל סיסטם}: אני לא אפרט על הכל כי זה ממש ארוך ואני בטח אשכח חצי, אז אני רק אציין שלאחרונה מוניקה סקס מככבים בפלייליסט שלי דיסק אהוב שהכינו לכם: הכינו לי דיסק?++ אלבום אהוב של סיסטם: סטיל ד'יס אלבום כרגע , אבל ..הכל אלבום אהוב לא של סיסטם: אוי יותר מדי אדם אהוב: כנ"ל:| פעם אחרונה ש... פעם אחרונה שצחקתי{תגידו מי/ה הצחיק אותכם}: אתמול עם חבריי פעם אחרונה שבכיתי{תגידו מי/ה גרם לכם לבכות}: ממש לא זכור לי משהו כזה השנה פעם אחרונה שדיברתי בטלפון{תגידו עם מי דיברתם}: אתמול עם גיע ל 2 דקות
פעם אחרונה שאכלתי{תגידו מה אכלתם}: עכשיו, קורנפלקס עם חלב פעם אחרונה ששמעתי מוזיקה: כל הזמן פעם אחרונה שראיתי טלויזיה: מזמן :| פעם אחרונה שהייתי בקולנוע{תגידו איזה סרט ראיתם}: גם מזמן, ואני לא זוכרת מה זה היה >< פעם אחרונה שקניתי משהו{תגידו גם מה קניתם}: אתמול, פיצה? ואחרון חביב תוסיפו תמונה שאתם אוהבים: תמונותתתתתתתתתתתתתתתתתת זה טוב.

Sweet berries

New member
|מדוזה|../images/Emo113.gifאה אה א ה

דיסק אהוב שהכינו לכם: איך שכחתי. דורקי הכין לי דיסק במפגש בפסח שהצטרפתי אליו. ++

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif|מדוזה|~מראה סימן חיים~

אני בכללי: שמי: חן גיל: 12 גר ב: מודיעין צבע שיער: חום אפור
צבע עיניים: חום רגיל
מעשן/לא מעשן: לא מעשנת שותה/לא שותה: שותה, רק מים מקצוע הכי שנוא בבצפר{תקחו ת'זמן שלכם }: חינוך תעבורתי [זה בסדר, גם אני עוד לא מבינה מה זה] בעד או נגד: עישון אצל בני נוער: נגד שתייה אצל בני נוער: אין דעה שיער ארוך לבנים: בעדדדדד שיער קצר לבנות: בעד גיטרה ורודה: נגד
צריבת דיסקים: נגד זה או זה: גיטרה או תופים: גיטרה תופים או קלידים: תופים קלידים או באס: באס טלויזיה או מחשב: מחשב פלאפון חדש שלא עובד או פלאפון ישן מתקופת ימי המלך דוד שעובד: פלאפון ישן סרג' או דארון: דארון שאבו או דארון: דארון ג'ון או דארון: דארון סרג' או שאבו: שאבו ג'ון או שאבו: שאבו סרג' או ג'ון: סרג' דבר אהוב: מאכל אהוב: פיצה משקה אהוב: מים וקולה, לפעמים.... גם שוקו
שיר אהוב של סיסטם: suggetions, וגם Metro שיר אהוב לא של סיסטם: יש מיליונים. אני אלך על When I Come Around ו-2000 Light Years Away של גרין דיי סדרת טלויזיה אהובה: ארץ נהדרת!!! להקה אהובה {לא כולל סיסטם}: גרין דיי, רד הוט צ'ילי פפרס, נירוונה והדלתות. דיסק אהוב שהכינו לכם: אין כזה
אלבום אהוב של סיסטם: היפנוטייז אלבום אהוב לא של סיסטם: מממממ.... Kerplunk!- Green Day אדם אהוב: אח שלי הקטןןןןן פעם אחרונה ש... פעם אחרונה שצחקתי{תגידו מי/ה הצחיק אותכם}: היום, חבר שלי עשה חיקוי למורה למתמטיקה XDDDD פעם אחרונה שבכיתי{תגידו מי/ה גרם לכם לבכות}: שבוע שעבר, קיבלתי מכה ;O; פעם אחרונה שדיברתי בטלפון{תגידו עם מי דיברתם}: לפני 2 דקות עם אמא פעם אחרונה שאכלתי{תגידו מה אכלתם}: בבוקר, סנדוויץ' פעם אחרונה ששמעתי מוזיקה: אתמול בערב פעם אחרונה שראיתי טלויזיה: אתמול בערב פעם אחרונה שהייתי בקולנוע{תגידו איזה סרט ראיתם}: שכחתי.... אה, כן, יש לה ביצים לפני חודשיים פעם אחרונה שקניתי משהו{תגידו גם מה קניתם}: אתמול, מיליון בגדים מהשוברים שקיבלתי ואחרון חביב תוסיפו תמונה שאתם אוהבים:

Ipecac0

New member
עונה

אני בכללי: שמי: מעיין גיל: 17 גר ב: חולון צבע שיער: חום צבע עיניים: ירוק-אפור מעשן/לא מעשן: לא מעשנת. שותה/לא שותה: לא שותה. מקצוע הכי שנוא בבצפר{תקחו ת'זמן שלכם }: מתמטיקהההה!! ספורט!!! בעד או נגד: עישון אצל בני נוער: בכללי נגד, אבל היי, זה הריאות שלהם. שתייה אצל בני נוער: נגד... שיער ארוך לבנים: תלוי. שיער קצר לבנות: בכיף שלהן גיטרה ורודה: בכיף שלה
צריבת דיסקים: נגד זה או זה: גיטרה או תופים: תופים
תופים או קלידים: תופים
קלידים או באס: באס טלויזיה או מחשב: טלויזיה פלאפון חדש שלא עובד או פלאפון ישן מתקופת ימי המלך דוד שעובד: ישן! סרג' או דארון: סרג' שאבו או דארון: שאבו ג'ון או דארון: ג'ון סרג' או שאבו: הממ... אוף קשה, שאבו. ג'ון או שאבו: שאבו
סרג' או ג'ון: סרג'. דבר אהוב: מאכל אהוב: כל דבר של אמא
משקה אהוב: קולה שיר אהוב של סיסטם: אין אחד! שיר אהוב לא של סיסטם: גם אין אחד, יש פשוט כ"כ הרבה! סדרת טלויזיה אהובה: החיים על מאדים, אבודים, 24, רינו, סאות' פארק וכו'
להקה אהובה {לא כולל סיסטם}: פיית' נו מור. דיסק אהוב שהכינו לכם: דיסק של שירי הנושא שלי ושל חברה טובה חחח אלבום אהוב של סיסטם: קשה קשה... נראה לי הראשון. אלבום אהוב לא של סיסטם: קשה מאווווד. אבל, angel dust של פיית' נו מור. אדם אהוב: חחח יש מלאאא! פעם אחרונה ש... פעם אחרונה שצחקתי{תגידו מי/ה הצחיק אותכם}: לפני כמה דקות, חברתי קלר הצחיקה אותי. פעם אחרונה שבכיתי{תגידו מי/ה גרם לכם לבכות}: הממ וואי. אני צריכה להזכר. פעם אחרונה שדיברתי בטלפון{תגידו עם מי דיברתם}: לפני כמה שעות, עם אמא. פעם אחרונה שאכלתי{תגידו מה אכלתם}: בדרך לבצפר, האפי היפו
פעם אחרונה ששמעתי מוזיקה: בדרך לבצפר. פעם אחרונה שראיתי טלויזיה: אתמול בלילה. פעם אחרונה שהייתי בקולנוע{תגידו איזה סרט ראיתם}: אתמול!! סוף סוף ראיתי "מדעי החלום", סרט נסגד
פעם אחרונה שקניתי משהו{תגידו גם מה קניתם}: אתמול!! חחחח כובע
ואחרון חביב תוסיפו תמונה שאתם אוהבים:

עונה ../images/Emo13.gif

אני בכללי: שמי: ליטל גיל: 17 גר ב: ת"א צבע שיער: חום צבע עיניים: חום מעשן/לא מעשן: לא מעשנת שותה/לא שותה: לפעמים, לא הרבה בכלל. מקצוע הכי שנוא בבצפר{תקחו ת'זמן שלכם }: אנגלית. בעד או נגד: עישון אצל בני נוער: נגד שתייה אצל בני נוער: נטרלי שיער ארוך לבנים: בעד!!!!! שיער קצר לבנות: בעד גיטרה ורודה: נגד צריבת דיסקים: בעד זה או זה: גיטרה או תופים: גיטרה תופים או קלידים: תופים קלידים או באס: באס טלויזיה או מחשב: מחשב פלאפון חדש שלא עובד או פלאפון ישן מתקופת ימי המלך דוד שעובד: ישן סרג' או דארון: קשה להחליט
שאבו או דארון: גם קשה! ג'ון או דארון: דארון סרג' או שאבו: סרג'....ושאבו ג'ון או שאבו: שאבו סרג' או ג'ון: סרג' דבר אהוב: מאכל אהוב: צ'יפס משקה אהוב: מים שיר אהוב של סיסטם: Forest שיר אהוב לא של סיסטם: Bon Jovi- Always סדרת טלויזיה אהובה: אבודים להקה אהובה {לא כולל סיסטם}: יש המון...HIM דיסק אהוב שהכינו לכם: לא הכינו אלבום אהוב של סיסטם: Toxicity אלבום אהוב לא של סיסטם: Scenes from a Memory של Dream Theater אדם אהוב: אמא :) פעם אחרונה ש... פעם אחרונה שצחקתי{תגידו מי/ה הצחיק אותכם}: אתמול, חברה טובה. פעם אחרונה שבכיתי{תגידו מי/ה גרם לכם לבכות}: אתמול, מבחן(כן,כן). פעם אחרונה שדיברתי בטלפון{תגידו עם מי דיברתם}: היום, חברה שיש לה יום הולדת. פעם אחרונה שאכלתי{תגידו מה אכלתם}: לפני רבע שעה, עוגת גבינה!! פעם אחרונה ששמעתי מוזיקה: אתמול, הופעה של "הבילויים". פעם אחרונה שראיתי טלויזיה:היום, סתם בין ערוצים. פעם אחרונה שהייתי בקולנוע{תגידו איזה סרט ראיתם}: לפני חודש,"מישהו לרוץ איתו". פעם אחרונה שקניתי משהו{תגידו גם מה קניתם}: אתמול, כרטיסים להופעה. ואחרון חביב תוסיפו תמונה שאתם אוהבים: אין לי כוח בייביז.

עונה=]

אני בכללי: שמי:אופק גיל:14 וקצת^^' גר ב:ק.חיים צבע שיער:חום בהיר צבע עיניים:חום מעשן/לא מעשן:לא.. שותה/לא שותה:ממש לפעמים מקצוע הכי שנוא בבצפר{תקחו ת'זמן שלכם }:חח לי זה יוצא מהר.....ספרות! בעד או נגד: עישון אצל בני נוער:נגד!!!! שתייה אצל בני נוער:לא נגד אבל גם לא בעד
שיער ארוך לבנים:בטח שבעד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיער קצר לבנות:תלוי אם זה מתאים לה גיטרה ורודה:לעע... צריבת דיסקים:נגד! זה או זה: גיטרה או תופים:תופים תופים או קלידים:תופים קלידים או באס:באס טלויזיה או מחשב:טלויזיה פלאפון חדש שלא עובד או פלאפון ישן מתקופת ימי המלך דוד שעובד:ישן שעובד סרג' או דארון:סרג' שאבו או דארון:שאבו ג'ון או דארון:דארון סרג' או שאבו:שאבו ג'ון או שאבו:שאבו סרג' או ג'ון:סרג' דבר אהוב: מאכל אהוב:פיצה.. משקה אהוב:קולה שיר אהוב של סיסטם:אממ הרבה שיר אהוב לא של סיסטם: טול וקריב-אלוון<יענו לבד> סדרת טלויזיה אהובה:מחשבות פליליות להקה אהובה {לא כולל סיסטם}:HIM<ישראל אל תגיב למה אני אקפוץ עליך!> וAFI דיסק אהוב שהכינו לכם: =X אלבום אהוב של סיסטם:אממ לא יודעת.. אלבום אהוב לא של סיסטם:לא יודעת...
אדם אהוב:הרבה...! פעם אחרונה ש... פעם אחרונה שצחקתי{תגידו מי/ה הצחיק אותכם}:חברה שלי התחילה לצחוק סתם באמצע השיעור פעם אחרונה שבכיתי{תגידו מי/ה גרם לכם לבכות}:אתמול ואמא שלי ...=\ פעם אחרונה שדיברתי בטלפון{תגידו עם מי דיברתם}:אתמול בלילה עם אורלי<כאילו שאתם מכירים XD> פעם אחרונה שאכלתי{תגידו מה אכלתם}:פרוסה עם שוקולד בבוקר פעם אחרונה ששמעתי מוזיקה:אתמול...<מקללת את הרמקולים שלי > פעם אחרונה שראיתי טלויזיה:היום בבוקר פעם אחרונה שהייתי בקולנוע{תגידו איזה סרט ראיתם}:ואוו הרבה זמן .. אני לא זוכרת פעם אחרונה שקניתי משהו{תגידו גם מה קניתם}:ביום שני קניתי את הגיטרה שלי ... ואחרון חביב תוסיפו תמונה שאתם אוהבים:אוקי דוקי=] אחח הייתי עושה לו ילדים XD

דביר 13

New member
עונה+לחן{למרות שכולם יראו}

אני בכללי: שמי:דביר גיל:חסוי.... גר ב:מודיעין צבע שיער:חום צבע עיניים:תכלת וירוק{לאישי לחן-תכלת ירוק צהוב-זה מה שהיא אומרת} מעשן/לא מעשן:לא! שותה/לא שותה:רק מים מקצוע הכי שנוא בבצפר{תקחו ת'זמן שלכם }:ואני לוקחת את הזמן-מתמתיקה,חינוך תעבורתי-אי בכיתה של חן אז אתם יודעים בת כמה אני...ועוד... בעד או נגד: עישון אצל בני נוער:נגד שתייה אצל בני נוער:נגד שיער ארוך לבנים:נגד שיער קצר לבנות:בעד גיטרה ורודה:נגד!!!!!! צריבת דיסקים:נגד זה או זה: גיטרה או תופים:גיטרה-אף פעם לא ניגנתי רק שיחקתי אבל זה נראה נחמד תופים או קלידים:קלידים קלידים או באס:לא יודעת טלויזיה או מחשב:שניהם!אבל יותר מחשב פלאפון חדש שלא עובד או פלאפון ישן מתקופת ימי המלך דוד שעובד:הפלאפון שיש לי! סרג' או דארון:אין תגובה לציבור! שאבו או דארון:אין תגובה לציבור! ג'ון או דארון:אין תגובה לציבור! סרג' או שאבו:אין תגובה לציבור! ג'ון או שאבו:אין תגובה לציבור! סרג' או ג'ון:אין תגובה לציבור! דבר אהוב:סוד! מאכל אהוב:ספגטי בולונז וקצת קטצ'ופ-איך שלא כותבים את זה.../ספגטי אם קטצ'ופ בלי בולונז משקה אהוב:מים שיר אהוב של סיסטם:אין תגובה לציבור! שיר אהוב לא של סיסטם:אין תגובה לציבור! סדרת טלויזיה אהובה:טלטאביס/פוקימון-סתם סתם{השמינייה/אולפן ערוץ הילדים} להקה אהובה {לא כולל סיסטם}:אין תגובה לציבור! דיסק אהוב שהכינו לכם:לא הכינו לי... אלבום אהוב של סיסטם:אין תגובה לציבור הרחב! אלבום אהוב לא של סיסטם:אין תגובה לציבור הלא רחב! אדם אהוב:אדם ואם זה אישה אז זה -חווה{אדם וחווה} (-*-ציקלופ פעם אחרונה ש... פעם אחרונה שצחקתי{תגידו מי/ה הצחיק אותכם}:עכשיו{אני} פעם אחרונה שבכיתי{תגידו מי/ה גרם לכם לבכות}:עכשיו{אתם} פעם אחרונה שדיברתי בטלפון{תגידו עם מי דיברתם}:ליפני לא זוכרת מתי{עם חן מהפורום} פעם אחרונה שאכלתי{תגידו מה אכלתם}:בבוקר סנדוויץ' עם גבינה צהובה. פעם אחרונה ששמעתי מוזיקה:עכשו יש לי על המחשב מוזיקה יחד שאי גולשת. פעם אחרונה שראיתי טלויזיה:מתי שחזרתי מבית הספר{ואם אתם מבקשים שאני אומר לכם מה ראיתי אז-את כל הסדרות ששודרו מ-11:45 עד ל1:00 ב-AXN} פעם אחרונה שהייתי בקולנוע{תגידו איזה סרט ראיתם}:ליפני סוף הלימודים {8 מתחת לאפס} פעם אחרונה שקניתי משהו{תגידו גם מה קניתם}:משהו בסופר ליפני שבוע ואחרון חביב תוסיפו תמונה שאתם אוהבים:אני לא מצליחה לשלוח...

iRoNBaLLz

New member
יאללה גם אני

אני בכללי: שמי: אלעד גיל: 18 גר ב: כפר סבא צבע שיער: חום צבע עיניים: חום מעשן/לא מעשן: לא1 שותה/לא שותה: לא מקצוע הכי שנוא בבצפר{תקחו ת'זמן שלכם }: משתדל להיזכר בבית ספר.... פיסיקה!!! לא מאמין שהרחבתי את זה!$!#$! בעד או נגד: עישון אצל בני נוער: מי אני שאקבע..? כל אחד שיעשה מה שבא לו... רק שזה לא יהיה על חשבוני ( עישון פאסיבי ) שתייה אצל בני נוער: כנ"ל גם פה לא על חשבוני ( שישתגע עליי איזה שיכור או משהו.. שיער ארוך לבנים: איך שאתם רוצים.. שיער קצר לבנות: כנל.. גיטרה ורודה: אני אפילו לא מוזיקלי.. אז מה אני יודע.. צריבת דיסקים: אין תגובה! זה או זה: גיטרה או תופים: גיטרה.. תופים או קלידים: תופים קלידים או באס: באס טלויזיה או מחשב: מממ קשה.. לא עונה פלאפון חדש שלא עובד או פלאפון ישן מתקופת ימי המלך דוד שעובד: מובן שמה שעובד.. סרג' או דארון: לא מתעסק בהשוואות כאלו או בדברים כאלו..... שאבו או דארון: כנל ג'ון או דארון: כנל סרג' או שאבו: כנל ג'ון או שאבו: כנל סרג' או ג'ון: כנל דבר אהוב: ממ לא יודע.... מאכל אהוב: אין לי משהו כרגע.. חומוס אולי... משקה אהוב: מים שיר אהוב של סיסטם: סתם שיר אהוב... soldier side שיר אהוב לא של סיסטם: metallica - and justice for all סדרת טלויזיה אהובה: ממממממ אני רואה קצת מצוירים!! אבל נלך על נישואים פלוס להקה אהובה {לא כולל סיסטם}: מטאליקה דיסק אהוב שהכינו לכם: לא הכינו לי :-O אני מכין לבד.... אלבום אהוב של סיסטם: לא יודע.. חחחחחח האחרון ... אלבום אהוב לא של סיסטם: לא יודע בכלל.. אדם אהוב: סבתא פעם אחרונה ש... פעם אחרונה שצחקתי{תגידו מי/ה הצחיק אותכם}: חניכים באקי"ם.. לפעמים יש קטעים מצחיקים.. ( כשמדברים פתאום על משאיות חצילים.. ) פעם אחרונה שבכיתי{תגידו מי/ה גרם לכם לבכות}: לא זוכר.. פעם אחרונה שדיברתי בטלפון{תגידו עם מי דיברתם}: עם אמא.. בקשר לבעיות בצבא... פעם אחרונה שאכלתי{תגידו מה אכלתם}: כרגע סיימתי!!! ביצה מקושקשת + קוטג' + 2 לחמניות קלויות ( עשיתי אותן פריכות ) מנוגבות בחומוס!! פעם אחרונה ששמעתי מוזיקה: אחה"צ.. ממש קצת... פעם אחרונה שראיתי טלויזיה: רואה עכשיו קצת חיפה - ת"א פעם אחרונה שהייתי בקולנוע{תגידו איזה סרט ראיתם}: מזמן מזמן.. לא זוכר... פעם אחרונה שקניתי משהו{תגידו גם מה קניתם}: היום כרטיס אוטובוס.. ואחרון חביב תוסיפו תמונה שאתם אוהבים: אין לי משהו מיוחד..

למעלה