WE ARE ALL INDIVIDUALS!!!!!!

גולאץ

New member
WE ARE ALL INDIVIDUALS!!!!!!

גם אני התחדשתי בקסבו יקיר הקהל העונה לשם שמחה (כן, קסבו ממין נקבה!) עם חרדות, חששות ורגליים קרות (תרתי) הלכתי לבדיקה ולהעברת הבעלות. בדחילו ורחימו הורדתי מהג'ק ותמרנתי במשך דקות ארוכות בינה ובין קטנועים שהחליטו לחסום אותי וחנו במרווח של שלושה מטר ממני (-כן, הייתה כאן ירידה עצמית) כדי לצאת מהחניה. ברמזור הראשון (והקצר ב"ה) עוד עמדנו מאחורי הפחיות. וכל החרדות, הרגליים והקרות התעופפו להן עם פתיחת המצערת. You can never loose it מסתבר... יש דברים להתרגל אליהם (איפה הכפתור של הצופר כאן ולמה לא שומעים כלום כשלוחצים?!!) ויש דברים שמתוקנים ברגעים אלו ממש, אבל אין לי ספק שזוהי תחילתה של ידידות מופלאה (לפחות עד הA).
רק שתדעו שמסתובבים פה כמה שבלעדיהם לא הייתי איפה שאני היום. ליטרלי. הפורום הזה מחביא בתוכו כמה אנשים נדירים במיוחד: ברבא-בועז
פרארי
והוד מלכותה הילה
תודה רבה רבה רבה (רבה!) !!!
שתדעו שאני אוהבת ומעריצה אתכם! (וכפולניה זה ראוי לציון על דפי ההיסטוריה) אין לי ספק שבלעדיכם דברים היו נראים אחרת לגמרי.... ועוד מילה טובה: גארדמן ה
!!!!!!! אמנם יש לו ציפיות גבוהות מהקפה שלו, אבל הבנאדם יודע מה הוא עושה, מה צריך לעשות ועושה את זה עם כל הלב! יש מוסכים שזכות להגיע אליהם
ואחרי כל נאום האוסקר - בהצלחה במבחנים וסעו בזהירות!!!!!!!!!

אם פי 3

New member
I'm not!

(בדיוק היום ציטטתי את הסרט המופלא הזה...) תתחדשי, תהני, ותסעי בדרכים טובות...

Butch4

New member
I'm not either

גולצי - תתחדשי יא קונפורמיסטית ואל תקשיבי לג'וני כאשר הוא יבוא ויתחיל להתלונן...

nirav

New member
מה עשית לגבי הצופר?

ובכלל אי אילו התאמות או שיפורים? תתחדש/י נסיעות נעימות ובטוחות

גולאץ

New member

גם לא חשבתי על זה וגם למרות שהמחיר 'אפשרי' , אני עדיין ממתינה שהחשבון יתאושש (זה ייקח שנה שנתיים...:) )

chick

New member
בסכום הזה כן זה הרבה

ידיד טוב עשה לפני שבוע ב 230 ש"ח כולל הצופרים בכלל המחירים שמאכילים אותנו בארץ נהיה כבר להקיא

צודקת, זו עלות התקנת שני FIAMM ב-Xevo

כ-250 ש"ח. ה-325 עלה לי להתקין באופנוע. שני צופרי FIAMM בעלות של כ-80 ש"ח ניתן למצוא ב"אוטו מודיעין" רח’ מבצע קדש 55, בני ברק

chick

New member
לא יודעת עלות הצופרים

אבל נשמע הגיוני המחיר שציינת עבודה בטח שונה מקטנוע לאופנוע

פרארי1

New member
קולולולולולולולולולולו

עכשיו תפעילי את הקשרים שלך, תארגני מז"א נורמלי ליום שישי והיידה לטדילון. הצופר של ה-XEVO ידוע בקוקסינליותו

למעלה