We´re going to SUPERland!!!!

We´re going to SUPERland!!!!

יעעעעעעעעעעה! מי שבאה מחר לסופרלאנדדדד - זה מה שאני אלבש. כן כן.. ייתכן שהגזמתי קצת עם השיער.. שלי לא *עד כדי כך* יפה.. אבל די קרוב x_X נו אבל מה אני דואגת לשיער.. גם הגוף - בכלאל.. ניימניממ.. רחוק מהמציאות..
המהמ.. מנמי (אם כי,.. סלחו לי אם אומר זאת כאן - אני די מרוצה מהמציאות
) בואו לסופרלנד!!!! יהיה כעיף!

swirrrly

New member
פששש.. מכנסיים שוות.

לי יש בגדים מכוערים.....
טוב, בערך. וואו, איזה כוסית! רוווווף ראר! ויש לך דולי שווה, במונחים המקצועיים.

../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif תודה

במציאות קצת פחות בולט בהן ה.. כתום...
זה נראה יותר טוב במציאות. והשומר בסופר החמיא לי עליהן..
איזה כיףףף..
יאייי השומר בסופר אוהב את הטעם שלי בבגדים...

עוד היפית קטנה

זו
אחת האהובות עליי... כלומר, מבין הפחות-מושקעות שלי ווא אתן יודעות, שמתי לב שבחלק עצום מהבובות שאני מכינה מופיע הצבע הסגול.. אבל הצבע שמופיע לי בהכי הרבה בובות הוא שחור.. לעתים בשילוב עם הצבע הסגול או הצבע הוורוד.. ואני שמה לב עכשיו שעל הציפרניים שלי יש צבע שחור שהתקלף ומעליו צבע ורוד-פרחה מזעזע (המוכר בשוק אמר שזה מחליף צבעיםםםם!) {בכולופן, הרעיון לשלב ורוד ושחור על ציפורן אחת הגיע אליי זה עתה, כן כן ואני מתה מעייפות אז בטח עד המפגש אני אדאג להוריד הכל.. אלא אם כן אני ברצינות אוהב את זה.. דבר שגם כן אפשרי... איתי אי אפשר לדעת.. אה שיט, בעצתם כן אפשר..
} לעע אבל בזמן האחרון אני עושה היפעיות בעע נראה לי שאני אפסיק הן לא מעניינות..

swirrrly

New member
פששששש...

בשלושתן השיער שווה, והבגדים סופר-סופר שוים. אממ, אני לא מאמינה שיש לי את העוז להעיר לסיגל המהוללת, אבל בדולי ההודית (שהיא מדהימה דרך אגב), יש בעיה בהצללה של המכנסיים. אהההההההה. איך העזתי?! אני כופרת!

../images/Emo6.gif מותר לך להעיר לי..

העניין עם המכנסיים: רציתי לעשות אותם חצי שקופים כאלה - לא לגמרי שקופים, חצי שקופים ככה שהחלק שלהם שאין מאחוריו שומדבר יראה דליל כזה נו.. בעא בכולופן, האם זה יצא כמו שהתכוונתי? או שגם זה לא??

swirrrly

New member
לא הבנתי ואני לא רואה ממש שקיפות

אגב אני משוגעת על הסגנון שלך לייצור דוליז! כזה, אמממ.. סגנון פשוט ועדין כזה.. יסודי.

וואללה הכנתי עוד אחת

מכוערת בטירוףףףףףף
עעעעעע *פיהוק* לאחותי הגדולה קרס המחשב ואצלי יש מאגר עצום של מפשלוש"ים, שחלק מזערי מהם היה גם במחשב הקודם שלה. מכיוון שאבא שלי לא מסכים לה להוריד מחדש קזאא לדיסק החדש שלה, היא באה היום לחדר שלי בזמן שלא הייתי בבית, ושלחה דרך האס"ק קבצי מפשלו"ש מהמחשב שלי למחשב שלה. מה שאומר שיצא לה לפשפש בתיקיות על גבי תיקיות של קבצי מפשלו"ש אישיים שלי. (חכו, חכו, אל תפחדו. לא קרה כלום, עפ"י מה שידוע לי, לאף אחת מדוליזיותיי היקרות.) טוב, אז כנראה שהיא מצאה מאגר די גדול של סרטוני פורנו קצרים של הומואים וחיות ועוד כל מיני דברים שאני נשבעת לכן שהורדתי רק משיעמום (וחלק בכלל הורדתי בטעות *מתחננת על חפותי*) חחחח ולפי מה שאני רואה ב"Documents" של תפריט ה - "Start", היא כנראה צפתה בכולם. ללא יוצא מן הכלל. ו.. אה.. *מגרדת בראש*.. מה היתה הפואנטה? אערכ שכחתי.. לא בטוחה שהיתה אחת בכלל. בכווווווווולופן אני אסיים במשפט הידוע שמעריץ היפופוטם אמר פעם: "אכלתם פלפל? שתו מיץ!" או שזה היה טיפה אחרת.. לא זוכרת.. יאעה וואט-א-בווווור זהו עד כאן ילדים! ואל תשכחו: שתו חלב חבשו קונדום אמרו "לא" לסמים אל תלכו עם זרים חצו רק במעבר חצייה קראו ספרים עיזרו לנזקקים השקיעו בלימודים היו חסרי חיים תעזרו לספתות לחצות את הכביש ולקחת את השקיות מהסופר או במילים אחרות: היו עצמכם. (ניהיהיהיה
)

swirrrly

New member
המממ

אז דבר ראשון, אני מניחה שכבר אין טעם להגיד אבל עשית אותה ממש ממש ממש טוב! אני מעריצה שלך, ולא אכפת לי שכל העולם ידע! god loves us all! אם תעשי לה גבות כהות יותר, אז אולי הפנים שלה יראו יותר יפות. חוץ מזה ממש אין הערות רק לטובה! שיער, בגדים - אחלה! בטירוף!

little fairy

New member
היי, אני מנצלת את השרשור :))

אז ככה...זאת דולי חדשה, את השער עשיתי בשיטה קצת שונה ואני ממש מרוצה ממנה, שיניתי גם את החתימה... מה דעתכם??

swirrrly

New member
אמממ.... ../images/Emo4.gif../images/Emo35.gif

היא באמת נחמדה השיער יצא טוב! גם הבגדים נחמדים, רק שהצווארון של החולצה או איך שלא קוראים לזה, החתיכות חוט הירוקות האלה ליד הצוואר, יותר מדי נוטות ימינה. תמרכזי. כל השאר בסדר, אבל לא אהבתי ממש את ההצללה בחזה! אבל השיער מוסיף המון אז דולי פ33ה!

swirrrly

New member
אה וקצת יותר הצללה בצדדים של החצאית

אבל ממש קצת יותר, בשביל העוד קצת אפקט של תלת-מימד.

למעלה