wating for tonight

wating for tonight

כמו סרט קולנוע, בחלום הכי מתוק, יש לי תמונה שלנו ביחד (בדימיון) עכשיו להרגיש את השפתיים שלך על קצות האצבעות שלי (יצא מוזר אבל אני ממשיכה) אני חייבת לומר שזה אפילו יותר טוב (
) אני עוד חשבתי שזה לא יקרה , זה מושלם זה עם תשוקה זה משחרר אותי, מכל העצב הדמעות שבכיתי בזבזתי את כל החיים שלי פזמון: מחכה ללילה אוווווו כשאתה תהיה כאן בזרועותיי מחכה ללילה אוווווו חלמתי על האהבה הזאת כל כך הרבה מחכה ללילה... עדינות המילים שאתה אומר לוקחות את הנשימה שלי תאהב אותי עכשיו ואל תעזוב אף פעם, מצאתי מקום קדוש אבודה בחיבוק שלךאני רוצה להשאר שם לנצח חושבת על המקום שהשמש נהגה להניח על הלב הריק שלי לבד במיטה מטלטלת ומסתובבת עם תשוקות חזקות אני ידעתי שאני חייבת להמשיך הלאה פזמון........ חושבת על המקום שהשמש נהגה להניח על הלב הריק שלי לבד במיטה מטלטלת ומסתובבת עם תשוקות חזקות אני ידעתי שאני חייבת להמשיך הלאה זה נשמע רע מאוד בעברית וחלק מהמילים פה זה מהמילון ולא קשורות לשיר אז תתקנו אותי פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

../images/Emo75.gifיצא יפה דווקא...

אבל הייתי מתחילה ככה: כמו בסרטים (כי אי אפשר להגיד, "כמו בסצינה מסרט) בחלמות הכי מתוקים אני מדמיינת אותנו יחד... אם בא לך להשתמש בזה, בכיף, כי השאר יצא לך ממש יפה
(אגב, עשיתי בגרות בתרגום בכיתה יא'..)

../images/Emo75.gifיש דבר כזה

זה שווה 2 יחידות, למי שעושה 5 יחידות אנגלית. walking on sunshine, הוא לא בין היפים, אלא הכי יפה
והנה מה ש smgfan הכינה לי פעם..
אגב, תירמגתי לארז לפני כמה חודשים את השיר הזה שיהיה בהצלחה

בגלל שהשיר ldcat קשה מידי.......

ואני טיפשה אז אני עושה את play יכולתי לחכות כל היום והלילה ללכת למסיבה לשבת ולחכות, נתתי את הבקשה שלי ל DJ כי השיר שלי חייב לנגן וכשאני שומעת את זה עובד אני מרימה את הגוף שלי מהמקום חוטפת בחור ומזיזה את הרגליים הוא מנגן את השיר שלי.. פזמון: נגן קדימה נגן את השיר שלי נגן אותו כל הלילה פשוט תדליק אותו זה מדליק אותי (תתקנו אותי במשפט הזה) נגן קדימה DJ נגן את השיר הזה אתה יודע שזה מדליק אותי פשוט תדליק אותו ותדליק אותי (תעזרו ליייייייי) לא אכפת לי לאן כולם הולכים תדליק אותו כי זה מדליק אותי ממשיכה לרקוד כל הלילה זאת הרגשה כל כך טוב וזה לא יכול להיות טעות אני מזיזה למעלה ולמטה את הגב שלי (?????) כשאני שומעת את השיר שלי כשזה יעצור כדאי שתלחץ אחורה\חזור (rewind) תן לי לשמועאת זה עוד פעם אחת.... פזמון............

this is me then

New member
../images/Emo45.gifנכנס למאמרים!!

איך השירים של ג'ניפר נשמעים מזזעים בעברית חחחח

למעלה