•°•still ®eal•°•
New member
wating for tonight
כמו סרט קולנוע, בחלום הכי מתוק, יש לי תמונה שלנו ביחד (בדימיון) עכשיו להרגיש את השפתיים שלך על קצות האצבעות שלי (יצא מוזר אבל אני ממשיכה) אני חייבת לומר שזה אפילו יותר טוב (
) אני עוד חשבתי שזה לא יקרה , זה מושלם זה עם תשוקה זה משחרר אותי, מכל העצב הדמעות שבכיתי בזבזתי את כל החיים שלי פזמון: מחכה ללילה אוווווו כשאתה תהיה כאן בזרועותיי מחכה ללילה אוווווו חלמתי על האהבה הזאת כל כך הרבה מחכה ללילה... עדינות המילים שאתה אומר לוקחות את הנשימה שלי תאהב אותי עכשיו ואל תעזוב אף פעם, מצאתי מקום קדוש אבודה בחיבוק שלךאני רוצה להשאר שם לנצח חושבת על המקום שהשמש נהגה להניח על הלב הריק שלי לבד במיטה מטלטלת ומסתובבת עם תשוקות חזקות אני ידעתי שאני חייבת להמשיך הלאה פזמון........ חושבת על המקום שהשמש נהגה להניח על הלב הריק שלי לבד במיטה מטלטלת ומסתובבת עם תשוקות חזקות אני ידעתי שאני חייבת להמשיך הלאה זה נשמע רע מאוד בעברית וחלק מהמילים פה זה מהמילון ולא קשורות לשיר אז תתקנו אותי פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז
כמו סרט קולנוע, בחלום הכי מתוק, יש לי תמונה שלנו ביחד (בדימיון) עכשיו להרגיש את השפתיים שלך על קצות האצבעות שלי (יצא מוזר אבל אני ממשיכה) אני חייבת לומר שזה אפילו יותר טוב (