watchman

Sprawl Bard

New member
watchman

לפני יום שאלתי על ההוצאות השונות של watchman אבל שכחתי לשאות איך הקומיקס עצמו, לא קראתי אותו לכן אני השמח לביקורת. ושאלה אחרונה אחת: האם ימשיכו למכור את הabsolute edition של ה TPB של watchman מכיוון שהחלתתי בסוף לקנות את 4 הכרכים הראשונים של סנדמן (שכבר קראתי ואני רוצה לקרוא פעם שניה) במקום watchman ואת watchman אני הקנה מאוחר יותר אני רק מפחד שלא ימקרו את הabsolute edition יותר.

spidey 82

New member
אני לא בטוח.

בכל אופן, בתור קורא שעדיין לא מכיר את היצירה - וכפי שכבר כתבתי - עדיף לך לרכוש את המהדורה הרגילה. היא עולה כ-20 דולר ועדיין יש מספיק תוספות להנות מהן. הסיפור עצמו מצויין ונחשב לאחת מיצירות הקומיקס הטובות ביותר (אם לא הטובה שבהן) ואף חצה את גבולות המדיום. רבים ממליצים עליו כסיפור שמתאים להיכרות עם המדיום למי שלא קרא קומיקס לפני כן, אך לדעתי הוא כבד מדי ולא מתאים לכל הגילאים. למרות זאת, מומלץ לקריאה בין אם רק התחלת לקרוא קומיקס ובין אם אתה אספן/קורא ותיק.

MajorWinters

New member
הוא נבחר במקום השני

ברשימת 100 ספרי הקומיקס החובה. מקום ראשון אגב היה Maus.

Sprawl Bard

New member
הקומיקס הכי טוב

אני לא מכיר את הרשימה אבל לפי דעתי האישית הסנדמן של ניל גיימן הוא הקומיקס הכי טוב שיצא בעולם הקומיקס, אבל זאת דעה נאיבית לחלוטין בהסתמך על זה שזה הקומיקס היחיד שקראתי :)

spidey 82

New member
../images/Emo3.gif

האוגדן הרביעי מופיע במקום די גבוה. 3, נדמה לי.

spidey 82

New member
התכוונתי באופן כללי, לא לרשימה

כשלהי. חוץ מזה, הרשימה המדוברת מאוד סלקטיבית ותלויה בטעם הכותבים.

MajorWinters

New member
בקרוב ייצא סרט...

כמה חודשים אחרי יציאת הסרט בטוח ייצא איזה HC יפה לקומיקס, כך שלדעתי אין לך מה לדאוג.

Hubert Hubert

New member
בקרוב?

לא הייתי בונה על זה. כל פעם מודיעים על הפקת הסרט ואז שבוע אחרי זה מבטלים אותו, אני לא רואה אותו יוצא לאקרנים בעשור הקרוב. (אגב, ראיתי מה כתבת עליי בפורום "רוק מתקדם", תודה!)

למעלה