Watcher Of The Skies

Jam Head

New member
Watcher Of The Skies

טוב אני מניח שכולם מכירים את הקטע הפותח את האלבום Foxtrot עכשיו יש לי השוואה פשוט ענקית , הקטע מלטרון בפתיחה ( באורך 3 דקות בערך ) פשוט דומה כל כך מבחינה של ההרמוניה ומבחינת הסאונד לפסקול של " התפוז המכני " של קובריק , לא אומר שזה ההתעקה או משהו , אבל בשום מקום שקראתי אף אחד לא ראה את ההשוואה הזאת. סתם דוגמא - השמעתי לעוד שני חברים טובים שלי ( שלושתנו פנאטים של קובריק ) את הקטע , והם לא מכירים או שומעים גנסיס , וכולם ישר ניחשו שזה קטע מהפסקול. מה אתם אומרים ? יש דימיון למי שמכיר ?

gunr7

New member
אני חולה על המוזיקה

של התפוז המכני. אבל זה יותר מזכיר לי פינק פלויד, וקצת טנג'רין דרים. לא לשכוח שהסרט הוא מאנגליה של 71. דווקא הפתיחה של ווצ'ר אוף דה סקייז לא הזכירה לי את התפוז המכני מעולם. לא בסאונד ולא בלחן.

cut2

New member
לדעתי

יש קשר מסויים בסאונד, אבל הלחן - ממש ממש לא. בכלל, הפסקול של התפוז המכני הוא מהמשובחים שנעשו אי פעם. וואצ'ר אוף דה סקייז לא ממש

Yudokolis

New member
אגב פרוג שמזכיר את התפוז

הקטע השלישי ב-"Incantations" של מייק אולדפילד תמיד נשמע לי כמו קטע שהיה יכול להשתלב מצוין ב"תפוז". NP: Jablkon - machalaj (לפני כמה ימים זכיתי שוב לראות אותם בהופעה בפראג, איזה כיף לי! יאללה, תורידו כמה דגימות מהאתר שלהם, לא תתחרטו)

למעלה