Wastelands 2 בחירת NPC (דמויות משנה)
שאלה (למי ששיחק/משחק), מי בחרתם לצרף לקבוצה שלכם? ולמה דווקה אותו/ה? (מה הוא משלים לקבוצה למשל)
בהתחלה הייתי עם:
עכשיו בסוף DEMONTA החלפתי את Ralphy ב Lexcanium הוא פשוט נראה עם נתונים טובים יותר ופטנציאל טוב יותר לפיתוח, נראה איך הוא יזרום..
במשחק הראשון ניתי גם את Vulture's Cry שהיא לא רעה כלל וקצת פחות טובה מROSE - אבל רק קצת ובעיקר בהבדל בINT ובעובדה שלROSE יש Surgeon די גבוהה מלחתחילה (עוד דמות שמרפאה/מחייה בזמן קרב ישר עם הגיוס שלה)
מידע על כל הדמויות משנה
עד עכשיו גייסתי בנוסף גם את (כל גיוס נותן קצת XP או SCRAP בקנטינה בRANGER CITY לפי בחירה):
SPOILER:
את Angela Deth הוצאתי מהחבורה מוקדם בעקבות הידיעה שהיא בכל מקרה תעזוב אותי בשלב יחסית מוקדם...אז העדפתי לפתח דמות אחרת במקומה מאשר סתם "לבזבז" השקעה ופיתוח עליה (למרות שהיא מאוד מאוד יעילה במיוחד בהתחלה)
שאלה (למי ששיחק/משחק), מי בחרתם לצרף לקבוצה שלכם? ולמה דווקה אותו/ה? (מה הוא משלים לקבוצה למשל)
בהתחלה הייתי עם:
- Rose - שהיא בעצם כמו עוד אחת מהקבוצה המקורית (יש לה 10 INT) פיתחתי לה עד הסוף את HANDGUN (שהם ממוצעים +- אבל בשביל ההתנסות) וEnergy Weapons ובגלל הSurgeon שאיפשר לי להתמקד בדמויות הבסיסיות בField Medic מאחר ויש לי נקודות פנויות כרגע יש מצב שאני אנסה אתה נשקים אחרים כמו SMG או נשקים כבדים לראות איך הם (עוד לא החלטתי).
- Ralphy Parker - בגלל שהוא מתחיל בדרגה נמוכה ואפשר לפתח אותו כמעט לכל כיוון שרוצים (בשלב 10 הוספתי לו 1 ל INT), ובגלל ה Toaster Repair שלו, פיתחתי אותו לכיון של Brawling/Energy Weapons
- Pizepi Joren - בגלל Smart Ass ו Energy Weapons שמתחילים להראות שיפור מאחר והגעתי ל DEMONTA
עכשיו בסוף DEMONTA החלפתי את Ralphy ב Lexcanium הוא פשוט נראה עם נתונים טובים יותר ופטנציאל טוב יותר לפיתוח, נראה איך הוא יזרום..
במשחק הראשון ניתי גם את Vulture's Cry שהיא לא רעה כלל וקצת פחות טובה מROSE - אבל רק קצת ובעיקר בהבדל בINT ובעובדה שלROSE יש Surgeon די גבוהה מלחתחילה (עוד דמות שמרפאה/מחייה בזמן קרב ישר עם הגיוס שלה)
מידע על כל הדמויות משנה
עד עכשיו גייסתי בנוסף גם את (כל גיוס נותן קצת XP או SCRAP בקנטינה בRANGER CITY לפי בחירה):
- Scotchmo
- Chisel
- Corran Cain
- Takayuki
את Angela Deth הוצאתי מהחבורה מוקדם בעקבות הידיעה שהיא בכל מקרה תעזוב אותי בשלב יחסית מוקדם...אז העדפתי לפתח דמות אחרת במקומה מאשר סתם "לבזבז" השקעה ופיתוח עליה (למרות שהיא מאוד מאוד יעילה במיוחד בהתחלה)