wassup rockers ! סרט מומלץ

nervy river

New member
wassup rockers ! סרט מומלץ

הסרט האחרון של לארי קלארק, מתאר חוויות של 7 חברים פאנקיסטים היספנאים במשך יום אחד במזרח לוס אנג'לס. השבעה גרים בשכונת סאות' סנטרל ("הגטו"), בנים לאמהות זונות. הסרט מתאר יום אחד בו הם נוסעים לבוורלי הילס במטרה להחליק על הסקייטבורד, אבל 7 נערים הסיפנים בבורלי הילס זה אף פעם לא "רק להחליק על סקייטבורד". העניינים משתנים וכשאת כל זה מלווה פסקול צעיר ואנרגטי עם הרכבי הרדקור פאנק צעירים מקומים, אין ספק שהוא עתיד לההפך לקאלט. רשימת השירים של הפסקול: 1.ica Corrupta - Moral Decay 2. Sc Drunx - South Central Riot Squad 3. SCRS - South Central Riot Squad 4. No Future, No Hope - Defiance 5. Stop These Wars - The Revolts 6. It's My Life - The Retaliates 7. Youth In The Street - Moral Decay 8. Unfinished Story - Moral Decay 9. La Guerre De La Muerte - The Remains 10. Disgrace - South Central Riot Squad 11. No Justice - The Retaliates 12. War On Society - The Remains 13. High School Riot - The Retaliates 14. No Control - The Revolts .

Alles Ist Gut

New member
סרט טוב

פספסת ברשימה את השיר של Mogwai בסוף. (לא שבוער לי כל כך, אבל ממך דווקא לא ציפיתי)

The Dim Locator

New member
יש גם אוזן השלישית במקומות אחרים

ירושלים, חיפה. יש גם עולם מחוץ לת"א.

ehud Fatcore

New member
הינה מתוקה.

מה שאת צריכה לעשות זה להוריד יוטורנט. utorrent.com נראה לי להפעיל את התוכנה http://www.mininova.org/tor/364759 להוריד את הטורנט וזה כבר יוריד.

eyeCoof

New member
נשמע מעניין למרות שלארי קלארק

ממש נוטה ללעוס את אותה עלילה מסרט לסרט בת'כלס.

woodwell

New member
האמת

שאחר שלארי קלארק עשה את KIDS כל סרט שלו נראה כמו נסיון לשחזר את הרעיון הראשון שלו. לטעמי WASSUP ROCKERS היה ממש קלישאה. אבל זה רק אני. תראו את KIDS

skinheadil

New member
WTF?

Kan park arbe yoter tov kids ze stam kaka seret if its not good after one time it will never be a good movie...

למעלה