Was just wondering..

Swicca

New member
Was just wondering..

Is this forum ever gonna have a "get together" ? :p I enjoy reading a lot, and rarely saying my own two cents, but would be nice to get to know the faces behind the nickname. As a small but growing community of magick in Israel I think metting can bring us closer together. :) Other then that, and on to the more importent reason of opening this thread. Lately I feel kind of odd.. I mean I know so manny things, and I tryed so manny paths. I just cant really concentrate on any one thing in magick.
It frustrates me a bit. Cause its nice being expirienced in all kinds of energies and ways but I feel like it weakens me a little too, cause Im not really good at any one thing. I was also looking for a mentor I suppose. I just feel like its time to learn from someone else for a change. :) Dunno.. I was in some organisation(one of those russian dudes with a "cult" like feeling to his group) and it wasnt really for me, but now I guess out of desperation I find myself wanting to go back... I guess it just felt nice being there, it was kind of like a "school" and with homework and such and hard work, but I dunno I didnt see myself as part of it very much.. it was unpersonal. I mean with a mentor, the mentor is your friend also(well to begin with) but there it just felt like your talking to someone that doesnt really give a crap as long as he can give you the whole subject. The most horryble thing was the judging of your progress instead of tips as to how to do better. dunno.. was wondering if anyone here is willing to share some knowledge. ^^ Anywho, thats pretty much it. Soz for the long post. Shimi. (and the groups name was "melfo" if anyone ever heard of them)

ההגמון

New member
hey man.

מה שאתה מספר... מוכר. אולי כדי לך להקים קבוצת לימוד משלך? זה מה שאני עשיתי, בזמנו. אז אין "מאסטר" (משהו שאני גם ככה לא מסתדר איתו), וכל אחד נותן ידע לשני, ומתאמנים ושותים וזה נחמד. מעבר לזה, הקבוצה הזאת, מה השם של המורה שלהם..?

Swicca

New member
Yeah.. hehe

I kinda did that allready ^^; Unfortunately there were only people that knew nothing about it, that came.
For a while I did all the teaching till I got tired of organising it all the time. Oh and the name of the "leader" was Andrey. Russian group. :)

ההגמון

New member
יש משהו לרוסים עם קבוצות לימוד, הא?

אני מציע לך למצוא אנשים שמבינים יותר בנושא. מאיזה אזור בארץ אתה?

gwizard

New member
לא קשור לקבוצת לימוד

פשוט לאנשים שבאו מרוסיה יש סטנדרטים גבוהים יותר וחינוך נורמלי. לפחות לאלו שיש להם הורים משכילים. דווקא המכשפים הטובים ביותר מגיעים מרוסיה, אם לשפוט לפי המידע אשר מצאתי באתרים ברוסית בלבד והספרים. מעניין לציין שגם ההאקרים הטובים ביותר הם רוסים. אין לי ספר שיש קשר בין שני הדברים, אולי מתישהו אני אכתוב על כך תיזה

ההגמון

New member
אולי גם בגלל שרוסיה

היא ארץ פגאנית יחסית (עד היום, לדעתי). יש להם פולקלור עשיר ואמונות שעדיין חיות בתוכם עד היום, הנצרות לא הצליחה למחוק בצורה כללית את האמונות האלה. לא עם הרוסים, בכל אופן. -אז יש להם יותר נטייה לנושא, והחברה שלהם יותר מקבלת, מאמינה וסובלנית לכך.

gwizard

New member
בדיוק

הנצרות הרוסית הפרוטסטנטית אפילו לא תמיד מקובלת על ידי הנצרות הפונדמנטליסטית בגלל שהאחרונים טוענים ליותר מדי פאגאניזם מעורב. כן, אני יודע שזה מצחיק, אבל זה מה ששמעתי. עוד נקודה היא, ולא פחות חשובה, שבזמנים של קומוניזם וגם קצת אחרי כולם היו צריכים לעבוד מאוד קשה בשביל לשרוד. מי שהיה משכיל - היה חיי חיים יותר טובים והשכלה ואינטליגנציה היו מאוד מעודדים בחברה באופן כללי. כמו כן הילדים היו גודלים על ערכים של כבוד, נאמנות והגינות מה שללא ספק עשה את החברה יותר טובה. היום, לצערי, זה כבר לא כך. לפחות לא לפי האנשים שאני רואה שמגיעים לארץ. אני מניח כי הקפיטליזם הרס את מה שהיה כי זה פשוט מעבר מקיצוניות אחת לשניה. מקווה כי רוסיה תתאזן בסופו של דבר.

T i a

New member
תיקון קטן

הנצרות ברוסיה נחשבת אורתודוקסית ומקורה ביוון. אך הזרם בהחלט מיוחד לרוסיה ואני לא נתקלתי בשום קהילות אחרות חוץ מקהילות רוסיות אחרות בעולם המשתייכות לאותו זרם נוצרי.

gwizard

New member
מפגש

יתקיים ב-5 לאוקטובר, יום חמישי לפני חופש סוכות בשעה 19:00 בערב. אני אכריז על המקום יותר מאוחר בצורה מסודרת.

Elfon

New member
מפגש?

זה יהיה מפגש למטרות לימוד? אם כן אני מעוניין לבוא :) בבקשה תעדכן אותי עם הפרטים אם אתה יכול.

gwizard

New member
לא לימוד, חברתי

אבל אז תזכה לפגוש מקצתם של האנשים בפורום.

למעלה