WARHAMMER

בלקר

New member
WARHAMMER

אולי משהוא יודע איפו אפשר לקנות בארץ? רצוי בחיפה והסביבה כי אחרת אני כבר אזמין מהינטרנט. לחלופין עם משהוא כאן מוכר צבא של אורקים וגובלינים אני אשמח לקנות ועם יש לו את ספר הצבא של המהדורה השישית אז בכלל...

shadowfax

New member
היי איש

ישנם דעות לפה ולפה האם מיניאטורות הם משחק קופסה או לא (אני אישית חושב שהם וריאציה של משחק קופסה אבל עם חיים משלו). על כל מקרה, כרגע אין להשיג בארץ את מוצרי GAMES-WORKSHOP שהיא האחראית על WARHAMMER על צורותיו וכן על מספר משחקי קופסה ידועים (כמו טליסמן שיצא בארץ), אך העתיד יותר מבטיח
ישנה חברה במו"מ עם GW בקשר ליבוא. כרגע יש את קהילת חובבי המיניאטורות (http://members.pundak.co.il/minit/) שהיא הקהילה היחידה בתחום וב21.8 ישנו אפילו מפגש ראשון של הקהילה ברחובות ראה את עצמך מוזמן (פרטים בפורום), כנס לפורום שלנו ותוכל לשאול האם מישהו מוכר מיניאטורות עודפות וכן למי יש את הספר של המהדורה השישית. בברכת ברוך הבא, מצפה לראותך בקהילת חובבי המיניאטורות SHADOWFAX

בלקר

New member
אני לא אוכל להגיע לשם

אני מקבל משכורת בעשירי בספטמבר, ואז יעבור זמן עד שזה יגע ואז לצבוע. אוף בסעה להזמין מהרשת

shadowfax

New member
בלקר אין צורך להגיעה עם מיניאטורות

רק עם רצון להכיר את התחום וליפגוש אנשים מעניינים.

בלקר

New member
אוקי מצאתי עוד סיבה לא להגיע

טיול חופים, אני כל השבוע יהיה עסוק בללכת מתל-אביב לאורך החוף לראש הניקרה.

shadowfax

New member
לא פיגוע התאבדות, קרבות קשים ומרים

בין הצבאות של אנשים הקהילה....

בלקר

New member
../images/Emo7.gif

בזמן שאתם תהנו מקרבות כבדים בין אורקים\גמדים לאימפריה\ברטונים\כל צבא אחר או ספייס מרינס\כאוס ספייס מרינס אני אצתרך לסבול הליכה במתל-אביב ללבנון. אבל לפחות עם הארגון המצוין של הטיול אולי אני בסוף לא אצליך לצאת ואז אני כן אגיע, אבל את זה אני עדה מחר.

למעלה