Warging like a boss

agamkedem

New member
שאני אבין.

האחרים נכנסים לתוך הרפאים, ומתוכים נכנסים לתוך רפאים אחרים?

Serf SaN

New member
כן. איכשהו משכפלים את זה

יש גם תיאוריה שאומרת שהאחרים וילדי היער נובעים מאותו גזע (הרי אם מחברים את שני התיאוריות, לשניהם יש יכולות של וורגים) שהתפלג בהחלטה כיצד לפעול כנגד הפלישה של האנשים הראשונים. ילדי היער הגיבו בשלום ואלה שרצו להמשיך להלחם מצאו שיטות חדשות ללחימה בבני האדם והפכו למהלכים הלבנים.

Zarniwoop

New member
נשמע לי מופרך מידי

הם לא יכולים להיות יותר שונים. גם אחרי שנים של אבולוציה.

agamkedem

New member
.

חלפו 12,000 מאז פלישת ראשוני האדם. אני יכול להעיד על התפתחות בני האדם, ב12,000 קורה המון.

מה גם שאנחנו לא יודעים הרבה על האחרים - הם מדברים בקול שנשמע כמו קרח נשבר, יש להם מתכת מוזרה, שולטים ברפאים וחיים בארץ החורף התמידי. העובדה שבטלוויזיה הפכו אותם למפלצות כחולות ומזוויעות - לא אומרת שהם כאלה.

בהחלט יכול להיות שהתפתחו הבדלים כאלו בין האחרים ובין ילדי היער, בעיקר בהתחשב בהבדלים הגיאוגרפיים שלהם - ארץ החורף התמידי, כשמה, היא ארץ שקר בה מאוד והיא תחייב את הפרטים החיים בה להתפתח באופן חד מאוד, אחרת הם ייכחדו.

גם המערות בהן היער גרים הן קפואות, אבל הן מתקיימות בשינויי אקלים - קיץ וחורף, וקר בהן הרבה פחות.

תסתכל על הניאנדרתלים החזקים, החסונים והנמוכים שהתפתחו באירופה הקפואה, ועל ההומו ספיינסים הגבוהים, המהירים ובעלי היכולות הקוגניטיביות הגבוהות, שהתפתחו באפריקה. לשני המינים היה אב קדמון משותף (הומו היידלברגנסיס) אבל שניהם התפתחו לכיוונים שונים בגלל שוני גיאוגרפי.

Serf SaN

New member

האחרים וילדי היער

אני לא יודע מה בקשר להומואים שהתפתחו באפריקה ואירופה, אבל מליסנדרה אומרת שהאחרים הם שדים שנוצרו מקרח ושלג וקור.

הם לא אזרחים קבועים של ארץ החורף התמידי, הם באו משם בשתי הפעמים שאנשים יודעים עליהן. הפעם הראשונה לפני שמונת אלפים שנה, והפעם הנוכחית. אז מה יצר אותם פתאום לפני שמונת אלפים שנה ומה הביא אותם שוב?
נדמה לי שייגריט אומרת שמאנס ריידר חיטט בכל מיני קברים עתיקים בחפשו את קרן ג'ורמון ושחרר את "כל הדברים האלה".

לפי זה, מאנס ריידר ידע שהוא לא יכול להעביר את כל הפראים דרומה כל עוד החומה עומדת על תילה ולפני שמורמונט וחצי מהכוח הלוחם של המשמר נפלו בידי האחרים. אז מאנס חיפש את מה שיפיל את החומה. אם החומה נופלת, משמר הלילה לא יכול להיות בכל מקום בעת ובעונה אחת והוא קטן מדי מכדי להתייצב מול כל עמו של מאנס ריידר.

אנחנו יודעים שזכוכית דרקון ממיסה את האחרים כמו שמתכת לוהטת ממיסה קרח. מה שדי תומך בטענה של מליסנדרה שאולי טועה בפרשנויות שלה לנבואות, אבל בלי ספק יש לה ידע מסויים.

ילדי היער לא התגוררו תמיד במערות. בשכבר הימים הם התגוררו על העצים וביניהם כמו עלפי היערות והגלד'רים של טולקין.

בתוך בטן האדמה כמעט תמיד קריר, אבל מספיק עמוק, הטמפרטורה קרירה באופן אחיד כל הזמן.

Serf SaN

New member
אתה בטוח שייגריט

אמרה דבר כזה? שלדעתה הם צצו בגלל שמאנס ריידר חפר בקברים?
לא זכור לי האמירה הזאת וגם לא ראיתי לזה שום התייחסות בכל דיון-תיאוריית מי הם המהלכים הלבנים. וזה וואחד מידע חשוב אם כן.

בבירור אני זוכר אמירה כזו

אולי על הטיפוס על החומה, כשייגריט מתלוננת כמה "הדבר הזה" שונא את הפראים ושהם ניסו למצוא את קרן ג'ורמון כדי להפיל אותה.

למעלה