warez

polakowsky

New member
warez

לאיזה server נכנסים כדי להכנס לערוץ ממנו ניתן להוריד ומהם שמות הערוצים שמשם ניתן להוריד. ועוד משהו קטן:את המילה list אני כותב בשורה למטה או שיש שורת פקודות מיוחדת?

TOMPARIS

New member
מה ההבדל אם תוך כמה ימים זה בקזה או

אני שאתם לא רוצים או שזה אסור לכם, אך כל מה שיש במירק מגיע במאוחר או במוקדם גם לקזה וגם לאי דונקי, תוך ימיים בערך. אפילו הוורז

גם לא רוצים וגם אסור, וטוב שכך../images/Emo16.gif

כל הכבוד לתפוז שאסרו על זה, ולא הגיעו לרמה של האתרים של הילדים מכיתה ג´- "המשחקים הכי טובים! הסרטים הכי טובים!!!". פשוט טוב שכך. וכמובן- שזה לא חוקי.
ניר

smile2life

New member
החוק לא מתיר לתפוז לפרסם היכן

ניתן להוריד ואיך. עתם העובדה שלקחו תכנה (שאמורה להיות ידידותית למשתמש ולשמשו בתור עזר לצ´אטים) והפכו אותה למםלצת FTP וWAREZ מעלה בי זעם. [URL='http://'] אם כולנו נקנה תוכנות אז מחירן יירד ואם לא: אז עושים חרם צרכנים - לא גונבים[/URL]
זה לא מוסרי ופוגע בכלל המשתמשים. מה גם שאלו שמורידים תוכנות מאטים את מהירות העברת הנתונים ומעלים את מחירי רוחב הפס..... (נקודה למחשבה)

../images/Emo32.gif אני דווקא ממש לא חושב כך../images/Emo16.gif

אם כולנו נקנה תוכנות במחיר המלא, אז המונופולים (ע"ע מייקרוסופט) יראו שכולם קונים, ולא יורידו מחירים- כי הרי כולם קונים במחיר הזה, אז למה להוריד? אבל, אם הם יראו שהרוב לא קונים את התוכנות, אז הם אולי יראו שהמחירים שהם לוקחים על התוכנות מופרזים במיוחד.
ניר

havlaz

New member
זה דיון מאוד מורכב הנושא...

מצד אחד ההיגיון אומר כי אם נקנה יותר, יורידו מחירים מצד שני, לצערינו זה לא קורה, וגם אם קונים, וגם אם לא קונים, מעלים מחירים. הדבר מגיע רק שיש תחרות רצינית. לרוב בתוכנות אין תחרות, במוצרי מחשב יש.. זה תשובה שקשה לענות עליה... הרי אם משחק מחשב היה עולה 20 שקל לפני כמה שנים, כולם היו קונים אותו, הרי להוריד 650 מגה עם מודם זה שיגעון. אבל הוא עלה 300, ולכן אנשים התחילו להוריד. אף אחד לא אוהב לעבור על החוק, אבל מצד שני יצרני התוכנות לא מוכנים לנסות להוריד למחירים הגיונים, ואז לקבל את הקונים הרי מי שמוריד משחק דרך האינטרנט, יודע שלרוב יהיה בו וירוסים, זה לוקח הרבה פס, הרבה זמן, הרבה פעמים הקובץ פגום, סאונד ווידיאו גרועים, אין תמיכה!! וכל מיני קודים כמו בCS. אבל מצד שני גם אני לא רואה את עצמי מוציא על כל משחק 300 שקל, על אופיס או ווינדווס אלפי שקלים כל שנה! (למרות שכן, אני מוציא). אבל לא כל אחד יכול, זה קטסטרופה. את הווארז יהיה מאוד קשה להעלים בימינו, אבל אני חושב שרק עם הורדת מחירים ימגרו קצת את הנושא. לדעתי זה אשמת החברות יותר משזה אשמת הלקוחות.

אני אישית דווקא "מעורב". ../images/Emo16.gif

במשחקים בקושי אני משחק, גם מחוסר זמן וגם מחוסר עניין. תוכנות- חלק מהתוכנות יש לי עותק חוקי עם רשיון, וחלק לא. למה אני מוריד חלק מהתוכנות? מ- 2 סיבות:
הנוחות- במקום להתחיל לצאת מהבית, למצוא חנות מחשבים שיש לה את התוכנה הדרושה, פשוט ללחוץ על כמה קליקים במחשב ולתת לו לעבוד.
אם אני אקנה את כל התוכנות- החברות יראו שקונים במחיר גבוה. כמובן שאני מאז ומתמיד נגד כל הערסים (סליחה
) שהולכים ומוכרים במקומות מפגש שלהם דיסקים צרובים של תוכנות בזול. זה כבר גניבה אפילו יותר גדולה- להרוויח כסף על חשבון תוכנות של אחרים (וכן אני גם נגד הילדים ביסודי שמוכנים לצרוב משחק כלשהו רק אם משלמים להם כמה עשרות שקלים). את הווארז לדעתי בלתי אפשרי בכלל להעלים, וזו גם תיהיה טעות להעלים. אבל, לא צריך להאשים את *כל* חברות התוכנה. יש חברות שהם בסדר גמור. כמו חברות שמפיצות לינוקס ותוכנות נילוות, אני חייב לציין גם את SYMANTEC, שנותנת אנטי וירוס מצויין (ועדכון שלו) במחיר נמוך (יחסית לתוכנות אחרות של חברות אחרות). אין ספק שאם המחירים ירדו כמו שצריך, אני רק בגלל זה אשקיע כסף בקנייה של כל התוכנות בצורה חוקית. אבל תמיד יש את אלה שרוצים לחסוך קצת, ומשלמים קצת לחבר שיצרוב- דבר שאני מתנגד לו! (כמובן שלצרוב בלי תשלום זה קצת שונה).
ניר

voguemaster

New member
אתה צודק לחלוטין כמובן..

אין שום היגיון בלקנות משחקים ב-200+ שקל! אני כבר מזמן הגעתי למסקנה שאם כבר קונים משחק אז קונים אותו אחרי שהוא כבר מתיישן ומחירו בערך 50 ש"ח

פIלי

New member
ואני בכלל לא מרחם על יצרני התוכנות

זה פשוט מצחיק שהם רוצים שנקנה תוכנה שמסתובבת בכל חור, כמו אופיס \ ווינדווז, באלפי שקלים. את הכסף שלהם הם עושים מחברות וארגונים שחייבים רישיון, ואת הווינדווזים הישנים הם גם הפיצו קצת ובכוונה נתנו לצרוב חופשי בלי הגנות כדי שכל מחשב בעולם ישתמש בווינדווז. אותו דבר עם משחקים, זה פשוט בדיחה לשלם 250 שקל על משחק. וכן, אני צורב לחברים שלי משחקים (פעם זה היה תמורת 20 שקל למשחק, עכשיו זה כבר רק דיסק...)

ReactoRx

New member
LOLOLOL yaniv!

וגם לי יש דעה בנושא - IRC נועד למען שיחות דרך האינטרנט, צ´אטים. לאחר כמה גירסאות יצרו אפשר לשלוח דרך המירק קבצים(DCC) כדי שמתמשים יוכלו לחלוק בינהם דברים(בזמנו הכל היה חינם). והיום, ה IRC זה מעוז התוכנות הלא חוקיות, עם עשרות מיליוני עותקים של תוכנות לא חוקיות מסתובבות בערוץ ווארז. אחרי הכל, אנשים כבר שכחו את המטרה האמיתית של האיי אר סי, ורוצים ללמוד להשתמש באיי אר סי רק בשביל ווארז. בושה.

smile2life

New member
../images/Emo6.gifלא יכולתי לנסח זאת טוב יותר ../images/Emo127.gif

אני מאמין שאם כל אחד ישים לב למה שהוא עושה וישמור על התחת שלו, תופעת הווארז תיקטן ואני מעריך (לא שאני מבין בזה) שמהירות משלוח הנתונים ב# הצ´ על טהרת הצ´אט תעלה, חסל סדר ספאמרים וקלונים שפותחים אצלך חלונות מעצבנים, יפחת השימוש בפקודה העצבנת DCCALLOW ובא לציון גואל

למעלה