wapyland
....***

• פותח הנושא wapy
  • פורסם בתאריך

IVaLeRyI

New member
מה שכתבת פשוט לא נכון.

הם צדים. ועוד איך צדים.חתולי בית, חלקם, גם צדים...לפחות פה בבת ים. (ולא צריך לערב את הנקודה שהעלתי עם מה שאת חושבת על מי שזורק חתולים ברחוב, בין זה לבין מה שאני אמרתי יש עולם במלואו.)

לא האשמתי אותך או אחר בזריקת חתולים

אבל כאן אני נתקלת כל כמה שבועות בעוד חתול חדש ואז אני צריכה לשלם מכספי על עוד עיקור ועוד גורים שאני צריכה לקום בשבילם בלילה וגם לי אין כח יותר שאנשים טועים וחושבים שמקומם של חתולים הוא ברחוב. וחתולים לא צדים, הם משחקים. ציפור לא יכולה להשביע חתול, תסתכלי על כמות הבשר שיש שם ועל כמות האוכל שהם אוכלים ביום ותראי שבשביל לשבוע הם צרכים לצוד 2-3 יונים ביום.

IVaLeRyI

New member
^.^

אני מניחה שזה מין שוני בין אזורים כי בפינת האכלה שלי תמיד יש גופות X:....למרות שהם כן מקבלים אוכל ממני חח....עכברים חצי אכולים(אני תמיד אוכלת סרטים שיקבלו הרעלה :( ) , יונים ....מלא מלא יונים בדרך כלל. שלנו ממש טיפשות, הן גם נדרסות המון "ישליל כנפיים אבל אני לא אשתמש בהם אלה אם אני ממשממש חייבת....*ריצה ממכונית* " וסיפורים מצחיקים על החתול של החבר שצד פעמיים יונה דרך התריסים
וגם אצלי כל הזמן צצים גורים חדשים, אבל הסיפור עוד יותר מעצבן - אחת מפעילות בע"ח של בת ים זורקת לי אותם ,ואני צריכה לטפל בהם כ"תשלום על זה שהיא עיקרה לי חתולים" =\...........ועוד בהתחלה היא נשבעה שזו לא היא, עד שלא תפסתי אותה על חם. חוצפה ממש.

משיקולים אנרגטיים ציד ציפורים יגרום להם למות ברעב. כדי לצוד ציפור , צריך להשקיע המון אנרגיה והצייד על פי רוב אינו מצליח. גם הציפור קטנה ויש לה המון נוצות וזו עבודה רבה. חתול כן יצוד ציפור בהזדמנות - כשהיא מאוד קרובה או חולה. חתול שיסתמך על ציפורים ועכברים בעיר, דינו למות ברעב כי הוא יוציא יותר אנרגיה על הצייד מאשר יקבל. לכן הם מקבלים מזון עיקרי בפחים או מאנשים טובים ומנשנשים יצורים קטנים, גם חרקים כמובן.חתולים שבעים צדים לשם אימון ומשחק, הם אפילו משחררים אותם כדי לצוד מחדש.

הם צדים ועוד אייך

נכון שהם משחקים עם הציפור או העכבר ולא אוכלים אותה אם יש להם כבר אוכל בבית, אבל בהחלט האינסטינקט נישאר. החתול הוא נמר קטן אם כל מה שזה כולל. כך גם אומרות שתי הנשים עם אתר שנותן תשובות לגבי בעיות התנהגות של חתולים.

אגב

יולי פאבלוב החתול שלי מאוד אוהב לצוד ולאכול עש לילה. אני לא גרה בעיר וביתי מול ואדי מלא בכל מיני יצורים. אבל את העש הוא אוכל באמת למרות שממש לא חסר לו אוכל זה ברור שזה טעים לו.

enat06

New member
אני מגיבה למשהו שמקומם אותי ולא קשור אליו

אלא למישהי אחרת שהגיבה כאן ולא מעניין אותי אם זה יאריך את השרשור! אני מעוניינת לדעת מה ההגיון בלשחרר ביער חתולים שרגילים להאכלה של בני אדם.

enat06

New member
צודק, לא היתה לי כוונה לפגוע..

אם נפגעת אני מתנצלת... התייחסתי בכלל להערה אחרת ולא לשום דבר שקשור לשרשור שלך, זאת היתה הכוונה.. אבל באמת ובלי קשר תנסה להבין שחלק מדאגה לחתולי רחוב זה גם סירוס ועיקור, עם כמה שזה לא סימפטי, ביחוד שאלה חתולים שחיים על קצה העיר, ליד טבע ולא כדאי שיתחילו להתרבות שם..

wapy

New member
את האמא - אשמח לעקר

היא בית חרושת לגורים מיד שתגמור להניק

אבל ככה את הורגת אותם

וזה בטח לא מה שאת רוצה שיקרה. אחרי שהרגלת אותם למזון ומים זמינים את זורקת אותם במקום ללא מזון, ללא מים, ללא כישורי ציד שאבדו כי לא היה בהם צורך וללא הסתגלות מתאימה. נניח שעוד איכשהו יצליחו לצוד אוכל, מאיפה ישיגו מים ביער? זהו גזר דין מוות. בשביל מה את מגדלת אותם בגינה אם אח"כ את מביאה למותם? ואגב, לפי החוק, אסור להעביר חתולים מקום. מקווה שתביני מה עוללת ותחדלי ממנהג רצחני זה.

wapy

New member
לנד הסקרן על השולחן...**../images/Emo233.gif

היום ביער ירושלים אוזניים כאפרכסת

למעלה