WANTED

אוליבול

New member
WANTED../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עדי בשמיים בת 26 לאחרונה ניראתה בפורום ב 15/04 בשעה 04:00 ומאז נעלמו עיקבותיה כל מי שיכול למסור פרטים נוספים מתבקש ליצור קשר עם פורום ישראלים בחו"ל, קהילות תפוז

מה הפרס הניתן על ראשה? ../images/Emo8.gif

עדי עסוקה עם אירוח של אמה, שהגיעה מהארץ לבקרה. בינתיים לא ידוע על חדשות מכיוון הצפרדעון.

depechemode

New member
אוליבול

אם אתה כל כך דואג אתה יכול לשלוח לה מסר פרטי או אימייל. זה לא מדור דרושים

Guy K

New member
../images/Emo12.gif

מדור דרושים שלום (אגב לדעתי זה מדור אבידות ומציאות אם כבר) עדי שלחה לי הודעה לפני כמה שעות, היא עדיין בבית, עוד אין חדש, הצפרדע עוד שוחה...

ליילה

New member
הייתה אמורה, אבל יש לי תחושה

שמישהו שכח לספר את העובדה המצערת לצפרדע, שכנראה עדיין לא כל כך טוב בחשבון, והתבלבל בספירה. כך שכרגע, נכון ללפני כמה שעות, הוא עדיין לא הגיח לעולם

../images/Emo105.gifאנחנו עדיין כאן...

ובינתיים גוף אחד. הצפרדע כנראה לא שמע על העניין הזה של תשעה חודשים, והוא עדיין בודק את תנאי החוזה שלו ובינתיים גם לא משלם שכר דירה!! מחר בבוקר אולי יחליט הרופא להגיש לו צו פינוי, אבל בינתיים הוא מתנחל ולא עושה רושם שמתחשק לו לצאת, אי פעם. אז תודה על הדאגה, מבטיחה לעדכן אם יהיו חדשות, פשוט הייתי עסוקה לאללה עם אמא שהגיעה, הסדר שערכנו וחברים שהיו כאן בסופשבוע - המון טיולים במנהטן וסידורים אחרונים לקראת הלידה. מקווה שלכולם היה חג שמח ונפלא!

doram44

New member
ישר כוח! והחלטות קלות בעניין הצפרדע

שיעבור הכול ממול וד"ש לאמא שלך לחברים ולמנהטן גם. ותיזהו אם המצות שם זה יכול להיות מסובך בשרותים במצבך...

למעלה