WANTED : החברים של פעם

הנושא הזה הצליח להעיר אותי

הבחור שהכיר לי את גרושתי לפני 15 שנה מתחתן ביום ראשון הקרוב. אהבתי אותו מאד בעבר,והרגשתי חב לו את אושרי במשך שנים. אבל היום יקירי, היום הרי בא לי להכניס לו מכות.... אבל ב"זכותו" יש לי ילדים מקסימים אז שאלת השאלות... .איזה חיים יכלו להיות לי היום אם לא הייתי מכיר לא אותו ולא את גרושתי ? ומצד שני גורל הוא גורל ונסתרות דרכי האל , ועתה אחי ואחיותי אצלול לי אל אלמוניותי ולתהום הנשייה, ובכל זאת מה דעתכם?

Snarc

New member
יספרו לך אגדות...

"במידה והם באמת חברים הם ישארו כאלו} ושאר קישקושים. כל אחד ישתף מנסיונו העשיר תוך כאדי ישיבתו בדד מול מחשב מהבהב. חברים נעלמים.וחדשים באים,לפעמים המרחק והזמן,לפעמים בחירה, ככה זה בחיים.לא צריך להתגרש בשביל להבין זאת.אם כי אף אחד לא יכול לעמיד לאורך זמן בבכינות הבלתי מרוסנת של גרוש טרי נגד האישה הממסד והשופט הבן זונה..

אולי

אצלך כל החברים נעלמו (ולא פלא) יש ויש. וחברים חדשים תמיד מתווספים, גם בזמן נישואין, תלוי באדם ובאופיו. וגם מי שיושב עכשיו מול המחשב המהבב "בדד" לא הולך לישון עם חברים לא מהעבר הזוגי ולא מהעתיד הלא זוגי

Snarc

New member
ליצנית החצר התעוררה.

אחר כך תיללי שמגיב לך לא יפה? תפסי לך על עץ אחר.

../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

Snarc

New member
שמרי על הנשיקות.

לא צריך אני דיאטה...חוץ מזה יש חלקים מאתנו שיש להם בני זוג.

I Blue Sky

New member
הוספת ../images/Emo25.gif אבל לקחת ../images/Emo13.gif

את סוחרת לא קטנה. רק יש מי ששם

I Blue Sky

New member
את יודעת מה../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif

בשביל נשיקה, מוכן לאבד את הראש

אבלללללללל ../images/Emo4.gif

אם תאבד את הראש, איפה תנחת הנשיקה???
אתה חייב לשמור על הראש במקום

באמת?????../images/Emo12.gif

למה לא מספרים לי שום דבר
אז זה מה שנקרא לשמור על "ראש פתוח"???

Rinattt

New member
לאאאאאאאאא זה מה שנקרא

"ראש גדול"
בגלל זה תמיד הם תמיד מציינים בקו"ח "ראש גדול"

n o g a1

New member
חברים של פעם וחברים של טעם

חברים של פעם הם החברים הנעלמים או שאנו נעלמנו להם (מודה , נעלמתי לכמה חברות מרצוני , הם החלו לשעמם אותי בסיפורי "הבעל המגרבץ ביד אחת וביד השניה השלט של הטלויזיה" או בסיפורי "סקס פעם בחודש - הללויה"). הם נעלמו מסיבות אחרות , אבד המכנה המשותף. חברים של טעם - הם אותם חברים שמשאירים טעם טוב בפה ובא לפגוש אותם שוב ושוב ... אז צא לבירה עם חברים של טעם.

כולנו משתנים וגם המכנה המשותף...

גם לבירה כבר אין את אותו הטעם. גם הבדיחות של פעם נשמעים טפלים היום. ושירי האהבה שגרמו לנו להחסיר פעימה... אחרי הגירושין נשמעים בלתי ניסבלים כמו... "אותך , נזכרתי בך לעת ערבית" - כן אני יודע זה יעבור לי .... אבל לא תמצאו אותי בשלחן הגרושות עם המבט המלוכסן...

למעלה