WANTED : החברים של פעם

childman1

New member
WANTED : החברים של פעם

אישתו של חבר אמרה לי שגירושין זה מחלה מדבקת ולכן רצוי שהוא לא יהיה איתי בקשר. כבר אין עם מי לשתות בירה, הייתי מסתפק אפילו בקולה
, אבל החבר'ה נעלמים להם אט אט. גם לכם נעלמו החברים אחרי הגירושין?

במקרה הזה..

המרחק בין מאדים לנגה... גם גברים אומרים זאת לנשותהם.. בעצם.. כל מי שקצת מרגיש מאויים..או לא ממש יודע לעכל "תופעה".. במקרה שלי.. אני נעלמתי...

Rinattt

New member
לא

דווקא התווספו לי, אפילו חזרו אלי כמה כאלו שהאקס לא רצה שאהיה בקשר איתם. אתה מסתפק בקולה, לי יש רק מים להציע [תימניה נו...] אז לא מציעה לך כלום, עדיף שתחשוב שאני סנובית מאשר קמצנית
וברצינות, תמיד טוב להרחיב את מעגל החברים [על כל מקרה]

Rinattt

New member
../images/Emo13.gif

חיוך תמיד יש
קפה יש אפילו בתוספת חוואיג'
אם תרצה קפה הפוך אני אהפוך אותו

makes me crazy

New member
לדעתי...

אשתו של החבר שלך...מממ...איך לומר.. חסרת מוח..?סליחה כן. בכל אופן,אני אוהבת בירה,אז אם בא לך...

איתי נשארו עדיין בקשר הדוק

2 חברים טובים שלו (למורת רוחו) האחרים אידו את עצמם לאט לאט, רק בגלל שהוא איים שאם אני מוזמנת למפגשים אז הוא לא מגיע, והם לוייאלים לו, כי בעצם הם החברים שלו עוד לפני שהכרנו, כל מי שבחר להתאדות, לא חסר לי, מי שהיה מספיק חכם להפריד בין הדברים נשאר בקשר. בכל אופן, מזלי שמעגל החברים שלי, לא התבסס רק על החברים שלו, ברוך השם בלי עין הרע טפו טפו טפו, יש לי חברים משלי. בקיצור, צ'יילדי, מי שלא רוצה בקשר איתך בגלל סיבה שכזאת, לא שווה אותך!!! בירה אין לי, אבל יוגורט צונן יש, רוצה???????? (איזה לארג'ית אני היום, הא??????????
)

Rinattt

New member
הבאת לי רעיון יצירתי סופינק'ה

תקשיבי חשבתי לפתוח הודעה כזאת: "כל החברות שלי נשואות ואין לי עם מי לשתות זום עם סמנה לימון וסחוג" ככה גם יהיו לי עוד חברות גם דייטים וגם הכל חינם
אגב, מה שלום נדבּו'ש?

וואלה איך לא חשבתי על זה

ובחורף בכלל מאגר החברות יגדל, כי זום זה של חורף מבטיחה להביא את המסחגה וכוסברה עם פרחים
איך אני??? חברה או לא??? נדבבבבבב נדביייייייייייייי נדבוששששששששש נ ט א ב ו שששששששששש

Rinattt

New member
../images/Emo6.gif

תזכירי לי לספר לך בדיחה על תנוחת הפינגווין תיחנקי מצחוק [את צריכה לראות אי אפשר לכתוב את זה] מה שלום נדבי לא כתבת? אמיר בסדר [אם את מתעניינת] הלך לשחק סודוקו עם מישהי

מראש צוחקת ../images/Emo6.gif

נדבי, עדיין הסבתא מחפשת אותו אמיר, שיזהר לא ל"סדוק" לאחותה
(הנה התעניינתי
)

חדשה12

New member
חברים

גם לי נעלמו חברים - אני מרגישה עצב כפול גם על כך שהם הלכו וגם על פרצופם האמיתי של מי שחשבתי כל השנים שהם חברי. אבל גם היו הפתעות נהדרות של חברים שיודעים לעשות את ההפרדה ואני עושה חברים חדשים - שזה תהליך ארוך ומצריך סבלנות שלא תמיד יש לי ומתחיל הלחזור לישנים - מלפני 25 שנים אני ממש מבינה אותך ונמצאת בתהליך דומה

יערית

New member
חברים

לא נעלמים,מי שבאמת חבר נשאר שם למרות כל התהפוכות שנעבור, מי שנקרה בדרכינו והתחבר אלינו לזמן מסויים,מוצא את עצמו במקום אחר מולינו ולכן חברים כאלו מתחלפים כל X שנים וישנם אחרים שמתחדשים.הרבה אנשים ממשיכים את חיי המשפחה בעוד שלנו חיי המשפחה השתנו,יש שבת חופשייה,יש ערבים פנויים לאלו שלא מגדלים את ילדיהם,כך שלא תמצא הרבה ספונטניות בין אלו שצריכים למצוא את עצמם בערבים אחרי העבודה עם ילדיהם והאישה,יש גם חשש שעברים מהסוג הזה "יקרוץ" לזה שרוצה גם "חופש",אז יש נשים שמהדקות,יש גברים שמהדקים,זה טיבעי ביותר גם כשזה מעליב. בסה"כ תתמקד באלו הקרובים ביותר שהיו לך,תראה שהם לא יחששו להידבק ממך:) ובכלל מי רוצה קולה?:)

נטע31

New member
חברים וחברות

אז זהו שאצלינו בחבורה הגירושים היו יחד... (מדבק - אולי) אני ושתי חברותי הקרובות התגרשנו יחד (במקרה - אולי) והנשואות רק גברו הביקורים שלהן, תדירות המפגשים גברה בהרבה היינו בהיי מטורף בהתחלה. חוצמזה נוספו עוד ועוד חברים והפאנל רק מתרחב. אז אולי אתה צמא ברגע זה לבירה המוכרת מהבית אבל בקרוב תעשה הרבה לחיים - לחיי חברויות חדשות!

ד ו ל ה

New member
יש בזה משהו...

אולי לא מחלה מדבקת אבל בהחלט תהליך שמעורר מחשבה אצל זוגות של חברים קרובים וגורם להם לבחון מחדש את יחסיהם הם. יש בזה משהו מאיים עבור חלק מהאנשים ומכאן ההתרחקות...

למעלה