WANTED דחוף !!!

מצב
הנושא נעול.

shapira meir

New member
WANTED דחוף !!!

WANTED דחוף !!!
לצורך העבודה אני רוצה להוסים מספר לוחות זמנים מה שהצלחתי להשיג לבד או בעזרת אחרים, אני זקוק לתמונה של שעון תחנת רכבת, אבל עתיק. אז מי שיש לו, בבקשה. לגבי מנקב כרטיסים אני נוסע כעת לחתן שלי לצלם את המנקב שלו. אגב יש עוד תמונות של כרטיסים בעמק? אני מעוניין כבר להכריז על העבודה כגמורה, למרות שנאלצתי לחפש חומר לבד כיוון שרוב המקומות אליהם פניתי , לא ענו לי בכלל.

ה דרומי

New member
זה מה שמצאתי יש בטח יותר ישנים

WANTED דחוף !!!
לצורך העבודה אני רוצה להוסים מספר לוחות זמנים מה שהצלחתי להשיג לבד או בעזרת אחרים, אני זקוק לתמונה של שעון תחנת רכבת, אבל עתיק. אז מי שיש לו, בבקשה. לגבי מנקב כרטיסים אני נוסע כעת לחתן שלי לצלם את המנקב שלו. אגב יש עוד תמונות של כרטיסים בעמק? אני מעוניין כבר להכריז על העבודה כגמורה, למרות שנאלצתי לחפש חומר לבד כיוון שרוב המקומות אליהם פניתי , לא ענו לי בכלל.
ממנו. צולם במוזאון הרכבת חיפה. מתי לשלוח לך דיסק .

shapira meir

New member
תודה, זה הכי טוב שיש לי כעת ../images/Emo9.gif

ממנו. צולם במוזאון הרכבת חיפה. מתי לשלוח לך דיסק .
תודה, זה הכי טוב שיש לי כעת

לגבי העבודה, אני ממש בסוף

shapira meir

New member
מצורף מנקב הכרטיסים

WANTED דחוף !!!
מצורף מנקב הכרטיסים
ואני ממתין לשעון של תחנת רכבת

קבל שעון במוזיאון הרכבת בחיפה

WANTED דחוף !!!
קבל שעון במוזיאון הרכבת בחיפה

krause

New member
עוד כרטיס מהעמק.1922.

WANTED דחוף !!!
עוד כרטיס מהעמק.1922.
הכרטיס של חברת חיפה נצרת.25 לאפריל 1922 .וכתוב: ממהלול לחיפה. כידוע נהלל הוקמה על, או ליד אדמות הכפר מהלול,בשנת 1921. תדמינו את האטובוס הענתיקה מקרטע , ועובר ליד נהלל שכולה עדין כמה צריפים עלובים.

shapira meir

New member
תודה

עוד כרטיס מהעמק.1922.
הכרטיס של חברת חיפה נצרת.25 לאפריל 1922 .וכתוב: ממהלול לחיפה. כידוע נהלל הוקמה על, או ליד אדמות הכפר מהלול,בשנת 1921. תדמינו את האטובוס הענתיקה מקרטע , ועובר ליד נהלל שכולה עדין כמה צריפים עלובים.
תודה
למיטב ידיעתי ויזה ורסה זה כמו ובלעקס בערבית = בחזרה (משמע הלוך וחזור) נהלל נקראת על שמו של הישוב היהודי העתיק מהלול שהיה קיים באיזור אדמות תל שימרון. הכפר הערבי מעלול נמצא מזרחה מתימרת ועד היום ניצבות בו שתי הכנסיות אבל סביר להניח שהאדמות במישור היו אדמות חקלאיות של הכפר הערבי (כיום נהלל וגבת). מעלול יושבת על הדרך מחיפה לנצרת ועד היום ישנו כביש אספלט העולה מכביש חיפה נצרת אל מעלול

shapira meir

New member
והנה כנסיה שניה

עוד כרטיס מהעמק.1922.
והנה כנסיה שניה
אגב, מעל המשקוף כתוב INRI יודעים מה זה?

shapira meir

New member
במעלול

איזה יופי
היכן נמצאות הכנסיות הללו?
במעלול
על הכביש מצומת נהלל לכיוון נצרת, אחרי תימרת ישנו כביש אספלט שמאלה/צפונה העולה בהר ומי שמביט ימינה יראה את הכנסיות. מומלץ להיכנס בתקופה יבשה ולעלות בדרך העפר המקבילה לכביש מימין/מזרח והדרך מביאה אתכם עד לכפר. הכנסיות באמת מרשימות. לגבי INRI הבנתי שאין תשובה אלו ראשי תיבות המוצבות תמיד בקצה העליון של הצלב עליו ישנו פיסלון של ישו, הפירוש:"יזוס נאזארינוס רקס יודאייום" שפירושו:"ישו מנצרת מלך היהודים", וכשטענו ראשי היהודים שהוא כתב הפוך ממה שאמרו כי הם אמרו שישו מנצרת איננו מלך היהודים, הנציב המפורסם פונטיוס פילאטוס שכבר טבע מטבע לשון לאי נטילת אחריות באמרו "אני רוחץ בנקיון כפיי", טבע עוד מטבע לשון כאשר ענה לראשי היהודים:"אמרתי אמרתי" שמשמעו "לא חוזר בי מהחלטתי", ויש כאלו שחושבים ש-"אמרתי אמרתי" הוא סלנג.....

sannis

New member
INRI

במעלול
על הכביש מצומת נהלל לכיוון נצרת, אחרי תימרת ישנו כביש אספלט שמאלה/צפונה העולה בהר ומי שמביט ימינה יראה את הכנסיות. מומלץ להיכנס בתקופה יבשה ולעלות בדרך העפר המקבילה לכביש מימין/מזרח והדרך מביאה אתכם עד לכפר. הכנסיות באמת מרשימות. לגבי INRI הבנתי שאין תשובה אלו ראשי תיבות המוצבות תמיד בקצה העליון של הצלב עליו ישנו פיסלון של ישו, הפירוש:"יזוס נאזארינוס רקס יודאייום" שפירושו:"ישו מנצרת מלך היהודים", וכשטענו ראשי היהודים שהוא כתב הפוך ממה שאמרו כי הם אמרו שישו מנצרת איננו מלך היהודים, הנציב המפורסם פונטיוס פילאטוס שכבר טבע מטבע לשון לאי נטילת אחריות באמרו "אני רוחץ בנקיון כפיי", טבע עוד מטבע לשון כאשר ענה לראשי היהודים:"אמרתי אמרתי" שמשמעו "לא חוזר בי מהחלטתי", ויש כאלו שחושבים ש-"אמרתי אמרתי" הוא סלנג.....
INRI
Abbreviation in latin of smthing like: Iisus from Nazaret Reign(King of) Iudea

"Iesus Nazarenvs Rex Ivdaeorvm."

INRI
Abbreviation in latin of smthing like: Iisus from Nazaret Reign(King of) Iudea
"ישו מנצרת מלך היהודים" אחרי שישו הורד מהצלב, פונטיוס פילטוס, מושל ארץ ישראל מטעם הרומאים, וזה שאחראי על צליבתו של ישו, כתב מעל ראשו של הצלוב...

shapira meir

New member
מדוייק לגמרי, הפירוט בתשובה למעלה

"ישו מנצרת מלך היהודים" אחרי שישו הורד מהצלב, פונטיוס פילטוס, מושל ארץ ישראל מטעם הרומאים, וזה שאחראי על צליבתו של ישו, כתב מעל ראשו של הצלוב...
מדוייק לגמרי, הפירוט בתשובה למעלה

מצב
הנושא נעול.
למעלה