wallu

kuzary

New member
wallu

ניכבדי. כשכתבתה את מה שכתבתה והגבתי כמו שהגבתי. חמקתה משאלה שאותי מטרידה יותר מאשר אם קופח סופר זה או אחר. והשאלה ששאלתי אותך היתה: אני ממוצא אחד. זוגתי שתחיה ממוצא אחר. לאיזה מוצא שיכים ילדי אם בכלל? שלך קורא מתמיד ללא קשר למוצא הסופר.

moben

New member
אני משתתף בצערך

למה זה כל כךל מעסיק אותך מאיזה מוצא יהיו ילדיך? תן להם לבחור את זהותם והשתייכותם, תחנך אותם לחשיבה עצמאית.

kuzary

New member
moden/wallu

או כל שם שתבחר. השאלה ששאלתי היתה שאלה עבורך. לא עבורי. מי ביננו שמוטרד הוא אתה לא אני. לי לא משנה שיכות עדתית. אני מנסה לחנך ילדי לאהבת אדם באשר הוא אדם. ילדי בעיני, וכך גם המסר שהועבר בבית הינו אחד וחד. ילדי אתם ישראלים. ומי שמנסה לברר את מוצאכם שלחו אותו לחפס במחוזות אחרים. שלך אוהב ספרים.שיום אחד כשתנוח עליו הרוח גם יעין באחד מספריך.

moben

New member
גם אני

מחנך את ילדיי לאהוב כל אדם, אבל אני לא אומר להם שהם ישראלים או יפאנים, הם יכולים להיות יהודים, ספרדים, מרוקאים, וכל דבר אחר. אני לא בוחר ולא שופט אנשים לפי מוצאם. פשוט יש לך דיעות קדומות לגביי לפי מה שקראת. זה הכל. זה לא נורא, זה קורה להרבה אנשים. האשכנזים החליטו שאני מזרחי ואני שאני זכאי להיות רק אזרח סוג ב´, נגד זה אני נלחם ואלחם על מנת שאני וכל מי שדומה לי ובניי ונכדיי יהיו אזרחים בעלי זכויות שוות. מצד שני, הפורום הזה הוא על ספרים, אז בוא נחזור לספרים, כי לא נגמור עם זה.

למעלה