wallpapers

• פותח הנושא Lizz
  • פורסם בתאריך

Lizz

New member
wallpapers

wallpapers של מייקל רוזנבאום עשיתי שלושה שהאלים ישמרו עליי כל פרק מחדש, התכנית עולה לי על העצבים, וכל פרק מחדש, הפנדום יותר ויותר גורם לי אושר. בימים האחרונים החברה שלי נכנסה לסמולוויל יותר חזק מאיך שאני הייתי קודם, וגררה אותי איתה. המוני וידס, והתחלתי לכתוב פיק, והנה, פאר היצירה, שלושה wallpapers:

mishmesh

New member
תסתכלו על הראשון!

מאיפה צאת את כל התמונות האלה? יפים מאוד הטפטים האלו!

2שוש

New member
איזו כוסית...

אוקי, זה ממש רע שהוא נראה מצויין בתור בחורה!!!

Buffy1

New member
וואו...

מאיפה התמונות האלה? הייתה סדרה שהוא שיחק "בחורה"? נ.ב: זה לא באמת הגוף של דיוויד בוולפייפר של אנג´ל, נכון? או שכן?

Lizz

New member
תשובות ותגובות:

חלק גדול מהתמונות באו מ lexslash.com אתר מצוין שאני ממליצה עליו בחמימות רבת אושר. תודה רבה על המחמאה, ואני שמחה שנהניתם :) זה שהוא נראה מצוין בתור בחורה - אני יודעת *sigh* , גם אני נדלקתי קשות על הבחורה מsorority boys - הוא פשוט חמודה להפליא. למה זה רע? והתמונות - ישנם לפחות שני סרטים שבהם הוא שיחק בחור בדראג, ועוד כמה שבהם הוא שיחק בחור הומו - הילד הזה פשוט גורם לי אושר אינסופי, עם הרקורד הזה ועם הציטוטים שלו בנוגע לסמולוויל - ולא, הגוף של אנג´ל הוא לא באמת הגוף של אנג´ל, אבל אם את רוצה אנג´ל חצי עירום אין לי בעיה להשיג לך תמונות אמבטיה.

Buffy1

New member
האתר באמת נחמד

ראית את הסרטים שבהם הוא שיחק? בקשר לאנג´ל, תודה, אבל כבר יש לי תמונות אמבטיה שלו

Lizz

New member
לא לגמרי

הורדתי את sorority boys ולא נספר מאיפה :) אבל עוד לא ראיתי הכול ואת sweet november אני חייבת להשיג... אבל לא, בינתיים רק ראיתי תמונות.

למעלה