Wallpapers!!

• פותח הנושא U p
  • פורסם בתאריך

הגר לי

New member
והנה ההפתעה!

שימו לב יש בובת ברבי - שאניה בהשראת הקליפ FOREVER AND FOR ALWAYS!!!

הגר לי

New member
אוייש איך שכחתי להגיד לכם...

תראו מה מצאתי: ובקיצור: שאניה מדברת על בנה אג'ה ואומרת כי השירים האהובים עליו הם: NAH! ו - UP!....מצחיקולה. כדאי לקרוא - מאוד מעניין.. Last night Shania called into Lia's radio show. Shania talked about the tour, her album, and the new love in Mutt and Shania's life, their baby boy Eja. Shania says.... ...point in life where he knows "Mummy's someone special." Eja's fav: Nah! and UP! Shania was asked : Any plans to have a little bro or sis? Shania: At this point no, but you never know what's going to happen. The next year and a 1/2 are all planned out...tour. Said that she MUST keep Eja near her...can't have him far away. Said being the older sister, she got a good feel of having kids around. She's enjoying experience of the new love of being a Mom. Shania introduced her new single "Nah!" by saying...OOOOO here you go everybody!! This is Eja's favorite: Nah! After the song, Shania continued talking about him. Shania said Eja's at the point where he knows Mommy's music when he hears it and he knows that that's what she does. His favorite part is to go "Nah nah nah nah"

Katherine

New member
איזה מתוק../images/Emo24.gif

איזה ילד חמוד!!!! טוב נו אם אמא כזאת למה אפשר לצפות התמונות, כרגיל, מהממות, תודה לשתיכן

U p

New member
הגר, הגר.......

לא היו תמונות בפורום אם לא היית פה!!

הגר לי

New member
איזו חמודה ../images/Emo13.gif תני קרדיט גם לעצמך

חצי מהתמונות פה הן שלך, ככה שאני יכולה להגיד אותו הדבר עליך. חוץ מזה, אני ממש שמחה שהצטרפת זה תמיד כיף שיש מישהי שממשיכה את השרשור תמונות שלך והפעם שמחתי להמשיך את שלך!

ולי יש בקשה קטנה

אנא מכם, כשאתם מפרסמים תמונות, שרשרו בבקשה את כל התמונות להודעה הראשונה (ולא כל תמונה לזו שלפניה), כך לא תיווצר לנו רכבת כה מבולגנת בהודעות. כל ההודעות יהיו מסודרות בטור ואם יהיו תגובות להודעות, יהיה ברור לאיזו תמונה התכוונו.

m L m

New member
אתן לא בסדר!

אני לא מצליחה להחליט איזה מהשולחנות עבודה שהבאתן אני רוצה לשים
אכפת לכן אם אני אוסיף את התמונות ששמתם לגלריה של הפורום???? אני מקווה שהבנתן שסתם צחקתי.........

הגר לי

New member
מה שנקרא: "צרות של עשירים"

אין לי בעייה שתשימי את התמונות - נהפוך הוא!

m L m

New member
אני גאה להגיד

שהתמונה הזאת
נבחרה ברוב קולות.... (למרות שנראה לי שגורג' יחזור מהר מאוד לככב
)

Eilleen

New member
מיריייייייייייייייייי

את שמת לב מה רשום שם...?????? Shania introduced her new single "Nah!" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש

m L m

New member
יו......איך שאת מעופפת!

כבר אמרו פה בפורום שהיא מוציאה את nh בתור סינגל אבל רק בארה"ב
לא נורא - מזל שיש אינטרנט!

למעלה