walking legend יקירי...

0000ק0ית 23

New member
walking legend יקירי...

אני מצטערת אבל יש לי אהבה חדשה ואנחנו עדיין בתחילת הקשר יש כמה סיבוכים, אך אנחנו עדיין ביחד...\ ומצטערת אני לא מראה את גופי לאנשים כשיש לי חבר...אני להבדיל מאחרים ומאחרות לא בוגדת ...וחבר שלי בטוח ובטוח שלא ינסה לעודד ערום של חברה שלו...הרי זו אהבה .... בהצלחה יקירי...

0000ק0ית 23

New member
עצה ...תתחילו לחיות את הreal life

נכון אז יש כאלה שמשדרים מהכיף אבל יש כאלה שמשדרים מתוך הכרח.. אנשים תתחילו לעשות מה שבא לכם ושלא ישלטו בכם... לילה טוב!!!!

ססססקסית 23 תקראי את המסר שלי!!!!

מלא פעמים את מעיפה אנשים שלך מהבלוג סתם ככה.זה פוגע,מגעיל ומעליב.יש סיבה כלשהי מיוחדת?נכון שישנם אנשים מגעילים אבל נתקלתי הרבה פעמים בהעפות שלך סתם ככה בלי סיבה.ממליצה לך לרסן את עצמך ולחשוב קצת לפני שאת מעיפה מישהו.תחשבי על זה.אל תתנהגי בסנוביות.העולם הוא כמו גלגל .גם את יכולה להיות באותה הסיטואציה.פעם את למעלה ופעם למטה

../images/Emo46.gif

סקסית על מי את באה לעבוד אם יש לך חבר שתחררי מהבלוג (תתחילי להשקיע בקשר שלך ולא יהיו סיבוכים)אז תפסיקי לבלבל תמוח ואל תעבדי על עצמך ותפסיקי לחשוב שכולם רוצים ליראות את הגוף שלך. בהצלחה מכל הלב.

0000ק0ית 23

New member
באגס באני לא שווה להתעצבן..

הקשר שלי ושלו טרי ,אני לא אסביר מה הסיבוך אך זה דבר זמני.. הרי בזכות האהבה נתגבר על הכל..

0000ק0ית 23

New member
בשעה טובה ומוצלחת....

אני מתחילה לעבודה בחברה ענקית , לא ייאמן בתפקיד בכיר... אנשים סילחו לי אם אשדר רק בחמישי ובשישי, אני מצטערת אני לא אהרוס לעצמי את החיים.. אני כ"כ גאה בעצמי....זה היה קשה...המון רגעי שבירה... טיפ לחיים מניסיון מר: "אל תתנו לוירטואל להתערבב עם המציאות"...( הרבה פה ניסו להרוס לי כי אני הדמות האגדית "סקסית23", נשמע שחצני ביותר אבל זה נכון, הרבה מנסים להעלים אותי אפילו אחרי הסרטון שגרם לפיטורים שלי, אבל הנה אני מוכיחה לכולכם ולעצמי שאני רונית מדהימה ושום דבר לא ישבור אותי...אם הבכי הוא הדרך להמשיך הלאה אז ככה אעשה, עדיף לבכות מאשר לפגוע בזולת ולקחת לאחר את הפרנסה...)... ובאשר למשדרים ולמשדרות פה - "אל תהרסו לעצמכם או לעצמכן, לא את החיים ולא את האהבה בגלל רייטינג עלוב"... ולסיום אומר - "תפוז אני אוהבת אתכם , ולא אני לא נעלמת אבל ממחר אני מורידה בכמות השידורים"....

בהצלחה...

"כשעולים על דרך חדשה, לא תמיד יודעים לאן היא תוביל, ולפעמים אין שום ברירה, ומוכרחים ללכת על השביל, ולכן גם אם לא יודעים לאן נגיע , ולאן הדרך מושכת, יש לזכור תמיד מה גרם לנו לצאת, ולמה התחלנו ללכת" רונית כפרע שיהיה לך בהצלחה בדרכך החדשה.......... ולגבי עצתך: לא משנה כמה נדבר וכמה נקדח פה על הנושא...אנחנו יהודים יש לנו בעייה...לא לומדים לקח מאחרים...אנחנו חייבים להידפק ואחרי זה ללמוד....תמיד בדרך הקשה.....

LunasRoze

New member
תזכורת נוספתתתתתתתתת

קבלללללללללללללללללללללללללללל

LunasRoze

New member
ולסיום...

הדובדבן שבקצפת... וכמובן תודה גדולה לי ולתפוזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

putimakansi

New member
את פטט

כמו בבלוג של ארץ נהדרת..... אז עכשיו את בכירה בחברה גדולה - אני מאחל לך כול טוב !!! בהצלחה - ובאמת אני מאחל לך שתצליחי - תעבדי קשה ואז ניראה אותך פחות פה !!! אנחנו סולחים לך על זה שתשדרי רק בחמישי ששי - וניסלח לך גם אם לא תשדרי בכלל --- העיקר שתצליחי !!!

0000ק0ית 23

New member
נכון...עצם העובדה שאני

מגיבה לכם פה זה ...פתאטי ולא "פטט" לפחות היית כותבת "פתאט"... תודה על הבהצלחה למרות שיש עליי עכשיו אלף חמסות לכל אלף לילה ולילה... הייתם רוצים שסקסית23 תעלם אבל לא אני תמיד אשאר הסיוט הגדול של הבנות והבנים פה..אפילו אם אפחית בכמות השידורים.. לסיום אומר תמצאו חיים, אני "המסכנה" מצאתי חיים ממזמן אבל השאלה היא - "מה איתכם"??.... ליבי יוצא אליכם לאומה - בהצלחה!!!

putimakansi

New member
צודקת - יש לך חיים !!!

חיים מלאים בבלוג !!!! ראיתי השבוע במיקרה ששידרת גם בבוקר - את משדרת גם בערב ====>> יש לך חיים מלאים בבלוגים !! הבלוג ממלא לך את החיים !!! מה איתנו - יא מעוררת רחמים שכמותך ? אנחנו לא מחפשים מישהו שייתן לנו 50 שקל בשביל להיכנס למסיבה - אם זה לא מעורר רחמים אז מה כן ? ודרך אגב גם ברגעים אלו את משדרת..... הצורך שלך להוכיח לנו כמה את מוכשרת כמה את טובה כמה רוצים אותך - רק מראה איזה חסרת חיים שאת !!! שוב - מאחל לך בהצלחה במישרה "הבכירה" שמצאת לך ואני מקווה שהיא תאלץ אותך לעבוד קשה כדי שלא יישאר לך כח לשדר !!!

0000ק0ית 23

New member
ראשית..

לא היתה לי עבודה חודש וחצי...שנית יש כאלה (כמוני) שיודעות לארגן את החיים ויכולות גם לשדר וגם לעבוד, הרי הייתי מנהלת בחברת אינטרנט 6 חודשים, אני להבדיל מהרבה אחרים ואחרות משדרת כי אני אוהבת את הבלוג ואת תפוז, לדעתי הבלוג זו המצאה מדהימה. ומי שמביא מביא מרצונו החופשי ותאמיני לי שכל מי שעזר לי יקבל בחזרה את מה שהביא... לכם יש צורך לראות אותי , ולנסות להכנס בי חזק כי אתם בעצם מתוסכלים או מתוסכלות מהחיים, וכשאתם רואים מישהי מצליחה יותר משחשבתם שאפשר להיות אתם מקנאים...עובדה כאשר לקחו לי את הפרנסה הקודמת כולכם ישבתם וצחקתם על חשבון הכאב שלי...אבל לא כולם... אז הנה אני פה להוכיח לכולכם כמה שאתם לא ..ואני כן!!!! שיחיו הקנאים ויסבלו!!!!!

putimakansi

New member
במה יש לקנא בך ??

תני לי סיבה אחת לקנא בך ? ברוך השם אני מפרנס לא חסר לי כלום !! אני ממש לא צופה בך בבלוג - תאמת אני ותיק פה ואולי נכנסתי לבלוג שלך פעמיים - וגם כי העלית מישהי יותר מעניינת ממך !! וגם שאני ניכנס עלייך אני מוריד את התמונה שלך !! אני לא מבקש שמישהו ייקח אותי למסיבה וישלם עליי 50 שקל..... את סה"כ מעוררת רחמים - עד שבא לי להקיא ממך !! את חושבת שאת מעל כולנו פה או יותר טובה ממשהו פה - אז תנוחי קחי אויר ותחזרי לחור המסריח שממנו באת !! אנחנו מתוסכלים מהחיים - אני מבין שאת גם פסיכולוגית ? תטפלי בעצמך קודם - ודחוף !!! יש לי צורך לראות אותך - הצורך היחידי שאת מעוררת אצלי זה להקיא ממך !! ולרחם עלייך !! רואים מישהי מצליחה ? מצליחה לשכנע מישהו שייקח אותה למסיבה ויכניס אותה ב 50 שקל !! מצליחה לגרום לי להקיא !!! אנחנו לא ואת כן ? אנחנו לא מסכנים ואת כן !!! אנחנו - יש לנו חיים ולך אין !!

0000ק0ית 23

New member
אין לי פה מריבה פתאטית עם אף אחד

ועל כן אאחל לך או לך שנת שלום תקווה והצלחה... עצה- "תתחילו להתעסק בעיקר"... ואתה וא את לא סתם הגבתם להודעות שלי, ועהטיתם או כיוונתם את ההשוואה אליך או אליכם... מעניין למה?!!...מממממממממממממ... רק טוב בחיים!!! (מי שאין לו משהו חכם לומר או בפאניקה...תמיד בורח לקללות".....)!!!!

למעלה