וואלה? מי?
H HilaZ1 New member 5/3/06 #34 היי בלי להעליב את הפרות.. הן לא באמת אלימות הן סתם מוציאות קולות מפחידים אה וגם לי את הפלאפון של אסי
I ICדרוש New member 5/3/06 #35 ../images/Emo80.gif|../images/Emo36.gifעדנה?!(כלהזכויות שמורות לרייצ'ל...) והיא המאומצת שלי, בלי קשר לזה שהיא אלימה, סתם צחקתי שהוא עשה לאסי (שעצבניעליו במיוחד) "מי יחטוף מכות" או משהו כזה... מלא משנה, הפרות לא קשורות! עדנה!
../images/Emo80.gif|../images/Emo36.gifעדנה?!(כלהזכויות שמורות לרייצ'ל...) והיא המאומצת שלי, בלי קשר לזה שהיא אלימה, סתם צחקתי שהוא עשה לאסי (שעצבניעליו במיוחד) "מי יחטוף מכות" או משהו כזה... מלא משנה, הפרות לא קשורות! עדנה!
I ICדרוש New member 5/3/06 #38 ../images/Emo80.gifבוודאי שלא! רגע, את לא באגודה למען רווחת הפרות בישראל?
B Beautiful SouI New member 4/3/06 #7 אמרתי לך../images/Emo3.gif../images/Emo95.gif שמסביב ל-BOY הייתה יותר התלהבות ב-WA אפילו לא שמנו לב שהוא יצא ולא נראה לי שהוא יצא
אמרתי לך../images/Emo3.gif../images/Emo95.gif שמסביב ל-BOY הייתה יותר התלהבות ב-WA אפילו לא שמנו לב שהוא יצא ולא נראה לי שהוא יצא
T Twisted Shadows New member 4/3/06 #8 הוא יצא רק בבריטניה בכל מקרה נראה לי שאני מוחק את השרשור הזה הוא סתם מוריד את ההתלהבות כשהקליפ יגיע באמת
הוא יצא רק בבריטניה בכל מקרה נראה לי שאני מוחק את השרשור הזה הוא סתם מוריד את ההתלהבות כשהקליפ יגיע באמת
B Beautiful SouI New member 4/3/06 #11 לא כאילו רציני../images/Emo95.gif אם הוא היה בחוץ היו מעלים את זה לגלריה הענקית הזאת ובטוח שהיינו יודעים ויש לי כמה ידידים בבריטניה ושאלתי אותם במסנג'ר ולא יצא להם כלום
לא כאילו רציני../images/Emo95.gif אם הוא היה בחוץ היו מעלים את זה לגלריה הענקית הזאת ובטוח שהיינו יודעים ויש לי כמה ידידים בבריטניה ושאלתי אותם במסנג'ר ולא יצא להם כלום
A Addicted To You New member 5/3/06 #28 גם לי יש חח ואמרו לי שזה יצא... פשוט זה היה בערוץ אחר לא בMTV
A ariel tad New member 5/3/06 #37 נצל"ש נכסוו עכשיוו דחוףף ולק אוי עכשיו בגלגל"צ http://radio.coolsite.co.il/radio.php?radio=13