wakeeeee uppppppp!!!!!!!!

wakeeeee uppppppp!!!!!!!!

הלו, מה זה?! הפורום פשוט נמצא בתרדמת! יאללה חבר'ה, אזרו את שארית כוחותכם, ולמען האנשות כולה, תנסו להפיך רוח חיים בפורומיני הקט!
מזמן לא ראיתי בפורום ווידויים וסיפורים אישיים קורעי לב, אז אולי הגיע הזמן לחדש את המסורת? זוכרים את סיפוריי אדגר והקצינה (-;, ואת ההודעות האינסופיות שלי עד כמה שהצבא מתעמר בי? ואת הסיפורים של נטשה על בילוייה המגוונים עם החבר'ה, ואת אלה עם שיטוטייה הרבים בחורדרה, ונסטיה עם הטריפים שלה במחיצתו של אדיק? ורוסטיק עם הסוטול התמידי שלו, וכל שאר חברי הפורום שהיו חולקים בחדווה ובששון את מעלליהם הרבים עם כל הפורום? אז אני חושב שהגיעה העת לחדש את המסורת, לכן נתחיל בסקר קטן. -מה הדבר הכי טעון רגשית שקרה לכם בשבועות האחרונים? למה הוא גרם לכם להרגיש ככה..? מה אתם חושבים ומרגישים עכשיו לגבי הארועה? אל תחסכו בפרטים. אני יודע שזה נשמע יותר כמו שיחה שגרתית על ספת הפסיכולוג שלכם (גם אם אין לכם), אבל לדעתי זה יכול לעזור לעורר את הפורום. אז יאללה חברייה, תרתמו למאמץ ושתפו אתנו (לפחות קצת) בחייכם הפרטים!

Janem

New member
תזמון מחשמל לשאלה כזאת!

וואי... הרגע חזרתי מביה"ח איכילוב... לא יודע איך להתחיל אפילו. אז ככה... בערך בשעה 12:00 אבא שלי התקשר אלי מהעבודה שלו. הוא עובד כנהג משאית של מפעל למערכות כיבוי אש. אומר לי: תדליק ת'דוד, אני מרגיש לא טוב, אני בא הבייתה, רוצה להתקלח ולהזמין אמבולנס. באותו רגע כל השמחה שקמתי איתה היום, ששינו לי ת'יציאות מחמשושים ל4-3 (3 בבסיס), התפוגגה לגמרי. הוא בא מוקדם, רעד מדי פעם, אמר לי שזה דקירות בחזה ושהוא חושב שזה הלב. חיכינו חצי שעה לאמבולנס, ומזלי שלא קרה לו כלום בזמן הזה, כי הייתי קצת בהלם, קצת מטושטש אחרי נרגילת בוקר. נסענו באמבולנס והייתי מודאג, אבא שלי היה רגוע לגמרי וכל דקה ניסה לצחוק איתי, אבל הייתי כל כך שקוע שלא שמתי לב מה קורה. הגענו לבית החולים, ושמעתי זקנה מתלוננת שחצי שעה מאז שהביאו אותה למיון ואין לה מיטה לשכב. תכלס, 10 דק' אחרי שממש נבהלתי, משום מקום שלפתי מיטה שהייתה מיועדת לחולה אחר והשכבתי את אבא שלי, אז הייתי כבר לחוץ. התחלתי לצעוק על הרופאים ולהקצין את החומרה של הארוע פי אלף. אחרי שעה וחתצי המתנה בחדר מיון ושאני שוב שקוע בנקודה באוויר, אבא שלי בנתיים נרדם, הגיעו אחיות ועשו לו בדיקת דם ואק"ג. ואז זה קרה, הפיגוע בתל אביב, איזה מזל!, דווקא היום, לא היו רופאים כי כולם הלכו לקלוט את הפצועים כי כולם זרמו לאיכילוב. ואז תפסתי רופאה אחת ובתגובות המוקצנות שלי-אבא שלי שוכב כאן 4 שעות!, הוא לא נושם הצלחתי להביא אותה לבדוק אותו. היא שלחה אותנו לצילום ובגלל שלא היו אחים, הייתי צריך למצוא את חדר הרנטגן לבד, ולמזלי הוא היה מול המיון, טסתי עם המיטה שלו שאני כמעט דורס אנשים, לצילום, ולמזלי הפקידה שם קלטה אותנו כי חשבה שאנחנו מהפיגוע. עשו לו צילום והחזירו את בדיקות הדם. לא גילו כלום שקשור ללב, וכנראה שאלו השרירים מסביב שתפסו אותו. אז שחררו אותנו. עוד קטע הזוי תוך כדי: אחותי, רצתה לבקר ושעתיים לא נתנו לה להכנס כי הכתבים חסממו את הכניסה לבית החולים, היו שם יותר כתבים מפצועים לפי מה שהיא אמרה. אז, כשאבא שלי נרגע-שזה לא הלב, הוא קם להדליק סיגריה, ואני המום שהוא עוד יכול לעשן אחרי כל זה, שמרתי על המיטה שלא יקחו אותה כי אחרת לא תהיה עוד מיטה לחצי שעה הקרובות. ראיתי אותו חוזר עם אחותי כולה בדמעות אחרי שהיא כמעט הלכה מכות עם המשטרה בטענה שהיא לא מזיקה יותר מכל הכתבים שחסמו את הכניסה. ישבנו יחד על המיטה והתחלנו לספר אחד לשני על היום, כ"א מנקודת מבטו. אחרי זה איך שיצאנו תפסנו מונית ועכשיו אני בבית מספר לכם את זה. יום כזה "מצויין" לא זכור לי כבר כמה חודשים טובים.

Janem

New member
נ.ב

ראסמי מה שקרה היום די טען אותי, אבל עכשיו שהתפרקתי... דברים שקרו לי: תכלס,לא הרבה, מאז סוף אוקטובר אני באופוריה של בדידות, בהתחלה היה משעמם, עכשיו כבר בסדר. הימים עוברים בטשטש. תכלס שאני חושב על זה, השנה וחצי האחרונות היו מן קייטנה בשבילי אחרי התיכון, נפתחו הצ'אקרות, ראיתי קצת גישות אחרות לחיים, כי לפני שנתיים הייתי בטוח שכולם מושחתים או מטומטמים אגואיסטיים, היום אני חושב שזה תלוי איך אתה מסתכל על זה ומה וכמה אתה בוחר להתייחס לכל סוגיה. תכלס, שום דבר כיום לא נראה לי כל כך רציני ששווה לדאוג למענו... הכל שאנטי פחות או יותר.

AeroSlash

New member
וואי איך שאני מסכימה מצד אחד...

ושמחה שהכל בסדר עם אבא :)

AeroSlash

New member
אמממ....

הדבר הכי טעון רגשית? החיים שלי לאחרונה רק הולכים ונטענים במטען שלילי :) יש להם פוטנציאל נמוך מאוד.. [עשיתי יותר מדי שאלות בפיזיקה היום] ואם ברצינות, עד כמה שזה ישמע פלצני, החיים רק לוקחים ממני דברים בשנים האחרונות ושולחים אותם לכל קצות תבל. וזה כולל את אחי, את אבי בקרוב ואולי אפילו אחת החברות הכי טובות שלי בשנה וקצת הקרובה ואני לא אמשיך לפרט לעוד דברים שנלקחים ממני לאט לאט. איך אני מרגישה לגבי זה? מעולה. מדהים. אני נהנית מכל רגע. ואני גם אוהבת את כל הפלצנים שמנסים לשחק אותה פסיכולוגים איתי, ובעצמם אגואיסטים שדואגים רק לאחוריים שלהם [רואים, נהיתי מנומסת :)] ותו לא. ובטח שלא מבינים כלום מהחיים שלי. ובסיכום כללי, אני לא מתלוננת. מילא כבר התרגלתי. צריך לקבל את מה שחיים נותנים ולהפיק את המיטב. איך שאני מרגישה עם זה, וזה שלפעמים אני רוצה לרוץ החוצה בלילה ולצרוח על כל העולם, זה כבר מזמן איבד מהחשיבות שלו. אין לי מה להתלונן. זה לא עוזר. אני מתלוננת לעצמי, בשקט, בתקווה שאולי המצב ישתפר יום אחד. למרות שעד כה, כל תקווה התגלתה בתור הדרדרות נוספת במצב. אבל ניחא, כמו שאחי, שגם הוא לא חיי חיים מתוקים למדי, כל הזמן אומר - "צריך לקוות לטוב, וזה מה שבאמת יהיה". אז נקווה, לא שיש ברירה אחרת. רצית וידוי? קיבלת. וזה הוידוי האחרון אני מקווה לזמן הקרוב.

Drunk Bullet

New member
..

שבועיים מייאשים. נשבר לי מכפל התפקידים, נשבר לי לבזבז זמן על נסיעות בין הבסיס שלי לבה"ד 16 (שם אני נהנה הרבה יותר). בשבועיים האלה יצאתי מעט הבייתה (כמה אירוני, אני הרי ג'ובניק) כי אני בדיכאון מציק ולא רציתי להוציא עצבים על כל מי שאני רק פוגש, אז ישנתי בחמ"ל שלנו עם הסמב"צים (סוף סוף מקום בבסיס עם מחשב עם אינטרנט אזרחי), היה אפילו נחמד לשחק איתם קלפים בלילה או סתם להסתובב בבסיס ב 2 בבוקר בגשם. אני לא מתלונן על זה שיצאתי מעט הבייתה, אין לי בעיה עקרונית עם זה, אלא עם הסיבות המגוחכות שגרמו לזה. בסופו של דבר גם סגרתי שבת (שניסיתי להחליף לשבת אחרת כי כבר הייתי שחוק מעצבים) עם מפקד תורן אידיוט, קצין תורן דפוק בראש ומישהי שפשוט הטריפה אותי עם זיוני השכל שלה בשמירות, לא ראיתי את החברה (שאת השבת הזאת היא סוגרת), וביזבזתי עוד עצבים. חלק מזה היה בגלל עומס בתפקיד - היה לנו ביקור של גורמים בכירים בצה"ל, והוחלט שיהיה תרגיל ראווה של חילוץ והצלה, משמע היינו (מש"קי החילוץ) צריכים לאמן ולהכין את הקורסיסטים בצורה קפדנית במיוחד (מיותר לחלוטין, לדעתי). בסוף התרגיל עבר בהצלחה. ובמסגרת התפקיד העיקרי שלי, יש לי בעיקר בחילה מהלקקנות של כל מיני רמי דרגה,אנשים כאלה צריך להעיף מהצבא כי הם דואגים רק לכיסויי התחת שלהם, ולרושם שהם משאירים על הבכירים מהם. רגעים טעונים רגשית? -התרגיל ראווה, ולא, לא בגלל אלה שצפו בו, אלא כי זאת הפעם הראשונה שלי שבה אני רק פיקחתי (עם שאר המש"קים) על התרגיל ולא השתתפתי בו כמו בדרך כלל. ובעיקר כי במהלך התרגיל, חייל אחד שעבד עם פטיש אויר צעק לי, שרועדות לו הבייצים מרוב הטרטור של הפטיש, ואני כמעט התפוצצתי מצחוק באמצע התרגיל (טוב נו, באמצע התרגיל זה היה מצב מצחיק, עכשיו אולי זה לא נשמע ככה). -מפגש עם משטרה צבאית (איך הם הגיעו לאיזור הבסיס שלי??) שהסתיים באזהרה על כך שהלכתי בלי כל סימני ההיכר, או משהו כזה (הלכתי בלי הסיכה, ובלי לחשוב כששאלו את הפרטים, אמרתי את התפקיד ומשם הם הגיעו לזה שאמורה להיות עלי סיכה). בסוף המפקדת שלי התעלמה מהאזהרה הזאת. היה לי גם ויכוח (עם המפקדת) על השרוך, שאני מתעקש לא לשים (לא רוצה לשים משהו שמאפיין תפקיד (מש"ק חילוץ), שבו אני לא מתעסק בדרך קבע), להפתעתי ההטרדות בעניין הזה פסקו, ואני חופשי מהנזלת הכתומה-תכלת שאמורה להיות תלויה על הכתף. יותר מדי עצבים על שטויות. -באיחור מגוחך (שאני מתבייש בו) הייתי בבית קברות, בו נקבר לפני כשלושה שבועות, מכר שהתאבד, שלמרבה האירוניה הכרתי בהופעת מטאל, והפעם האחרונה שראיתי אותו גם הייתה בהופעת מטאל. -והיום בבוקר כשהייתי בבקו"ם, פגשתי חבר טוב מהתיכון, שלא ראיתי חצי שנה, דיברתי איתו שעה וחצי, קיבלתי סיור מודרך במרפאה הענקית של הבקו"ם (פגשתי עוד מישהי מהשכבה, בדרך חזרה הבייתה) ואחרי זה בדרך חזרה לבסיס, שקעתי בדכאון שלי שוב וכאבי הראש, שמציקים הרבה לאחרונה, חזרו אלי. בקיצור, ביזבזתי עצבים על דברים ואנשים שבכלל לא ראויים להתייחסות, שוטטתי הרבה בגשם (סוף סוף יצא לי לשבת בחוף הים בזמן גשם חזק,לפחות משהו טוב), העמדתי פנים לכל מיני אנשים, שהכל בסדר, כי כבר נשבר לי הזין מאנשים ששואלים למה אני נראה כועס (הכוונה בעיקר לאנשים ש"מתעניינים" ו"דואגים" רק כדי לדאוג שתוכל לעזור להם בהמשך). סוף סוף סופ"ש..עוד חודשיים וקצת עד הנטישה שלי לצריפין..

Drunk Bullet

New member
הוא סיפר לי שהיית שם במרפאה

לא הבנתי איך רצית להכנס תחת שם אחר עם עוד מישהי
פגשתי את מרינה אחרי שירדתי מהרכבת בעזריאלי.

הא

נכנסתי בסוף. מה נראה לך
לחברה שלי היה תור, ואני היתי חיבת הפניה דחוף. אז נכנסתי איתה. דיברתי עם הרופאה על ביוכימיה, שקיעת דם. היה מצחיק
[ולמחרת בבדיקת דם בחרפ-שיעל עשתה לי, התעלפתי וקיבלתי 2 גימלים
] אהההה

Drunk Bullet

New member
איזו יעל?

ולמה אני לא התעלפתי אף פעם? סוף סוף עד שהייתי חולה והיה לי חום 38.7 בבית, ביום למחרת הטמפ' הייתה תקינה. סעמק! זה כ"כ מצחיק שבצבא כולם מנסים להיות חולים..

../images/Emo6.gif

יעל מהכיתה
חחח בצבא. אם אין לך חום-אתה לא קיים. נשבעת לך זה מפחיד. חלומו הרטוב של כל חייל זה ר"מ2.

Drunk Bullet

New member
עזבי אותך מרמ2

רמ70 זה הדבר. היא חובשת? ואגב, אם כבר היית בחרפ, יש שם תורים ארוכים לרופאים מומחים? אין לי כוח לחזור לבסיס ביום רביעי אחרי הרופא.

../images/Emo9.gif

מה זה רמ70. לא היא עובדת מעבדה. היא מהאלו שלוקחות דם. אין תורים ארוכים.[לפחות לא לרופא שאני הלכתי אליו] שם בדכ מדוייקים, יחסית למרפאות אזוריות

Drunk Bullet

New member
רשימה מרוכזת של השוהים בחו"ל

בדרך כלל זה אלה שבחו"ל לצמיתות. ומשהו שמציק לי זמן מה- תעודת הבגרות תגיע באוגוסט, אבל אמור להיות איזה דף עם ציונים של כל הבגרויות, לא?

Janem

New member
אגב להיות חולים...

איך מזייפים חום? לבלוע גיר עוזר? שמעתי שגם אם נכנסים עם מים רותחים בפה ובולעים אותם, אז הטמפרטורה בפה עולה... אבל זה לא נשמע אמין... קיצר, אשמח לכל תשובה.. :) רוב תודות.

אממ..

גם אני בעיקר ניזון משמועות, וטרם ניסיתי את השיטות האלה בעצמי: בננה+מלח : אחד שהיה איתי בניצנים טען שהצליח להקפיץ את החום ל38+ בעזרת שני המצרכים הללו. עפר סיגריות עם מים : שיטה מוכרת למדי (לפחות לפי מספר האנשים שמכירים אותה), אולם גם אותה טרם ניסיתי. זכור: הוראות אלה נכתבו בחום! או במילים אחרות, אל תשכח שחום בלבד ללא שום תסמינים נוספים ו/או סיפורים טראגיים קורעי לב, מזכה אותך בג' אחד בלבד..

למעלה