Wake Up

veish

New member
Wake Up

הפורום קצת מת
אז בואו ננסה להשיב אותו לחיים אז יאללה...! חוזרת למשחק השירים
נחשו מה השיר ושימו שורה אחרת: "I'm not dreaming or stupid but boy have i been hit by cupid"

SHANIA MY MUSIC

New member
אני יודעת...

זה השיר NO ONE NEEDS TO KNOW ... "if you're in it for love i'm outta here איזה שיר זה?

Eilleen

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif!!!!!!!!

That don't impress me much...

SHANIA MY MUSIC

New member
מה זה?? לא זה לא השיר...

ממש קשה לכם,אהה? תתביישו שאתם לא יודעים מאיזה שיר של שאנייה זה לקוח... בתור עונש תשמעו את כל הדיסקים של שאנייה(שזה עונש מהנה) ... ותאזינו עד שתמצאו לאיזה שיר זה שייך.... ומירי...לא הנתי מה זה IGGG ... זה ראשי תיבות של איזה שיר? לא עולה לי בבראש...

veish

New member
אני לא חושבת שהיא רצינית ../images/Emo8.gif

אבלללל הממממ...ניחוש פרוע- If you're not in it for love? מקווה שצדקתי...
יאללה עוד שורה First you gotta learn to listent To understand her deepest thoughtst

SHANIA MY MUSIC

New member
לא..מירי את טועה...

זה לא השיר הזה... טוב אני יגלה לכם.... והייתי רצינית לגבי העונש.. השיר הוא ,ואתם צריכים להתבייש שלא גיליתם... IF YOURE NOT IN IT FOR LOVE) I'M OUTTA HERE) זה נמצא בדיסק THE WOMAN IN ME שיר מספר 4 ...

SHANIA MY MUSIC

New member
שני צדקה..והשורה הזאת שייכת לשיר

IF YOU WANNA TOUCH HER ASK! והשורה שלי ....היא תקראו את החתימה שלי היא לקוחה מתוך שיר של שאנייה ,איזה שיר זה...

MiriOrit

New member
אבל היית רצינית כששאלת את שם השיר?

כי אני אישית חשבתי שאת סתם צוחקת... הרי כתבת את השורה שהיא בדיוק שם השיר..

SHANIA MY MUSIC

New member
אהה...נכון...אבל למה לא אמרת

את התשובה הנכונה? אמרת בכלל שם של שיר אחר... נו,לא משנה...

SHANIA MY MUSIC

New member
חחחח...לא צחקתי...

השם של השיר גם מופיע בשיר עצמו...אני לרגע שכחתי שזה שם השיר... אני מצטערת...

MiriOrit

New member
ולא ראית את כל ה ../images/Emo6.gif שגל שמה ../images/Emo3.gif

את מעופפת....

SHANIA MY MUSIC

New member
ראיתי..

אבל לא הבנתי שהכוונה הייתה כזאת...בקשר לזה.... עזבי אני יודעת שאני מרחפת ,אומרים לי את זה הרבה... :(

Eilleen

New member
../images/Emo3.gif דיייייייייייייייי איזה חמודה

הייתי מתחתנת איתך עכשיו!

veish

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif

לא נורא...
טוב תמשיכו את המשחקקק השורה שלך זה מ-black eyes blue tears (ככה קוראים לו נכון?) והנה שורה: It's a beautiful place When you kiss my face

למעלה