Wake up on a Sunday morning

la bella dama

New member
Wake up on a Sunday morning

Wake up on a Sunday morning Everything feels so boring Is that where it ends Live your life thru a lens בוקר טוב אנשים!! אני שוב מתה!!חזרתי מבצפר צוקדם כי אין לי ספרות מורחבת!!!וכי אני מתה!!! והדבר הכי מעולה שיכול להיות קרה!!!לא נכשלתי מתמתטיקה!!! ואתם לא יודעים איזה צעקות שמחה היו שראיתי את הציון שלי!!! אז אנשים...שיהיה לנו אחלה של שבוע!!!

escaping

New member
ברכותיי!:)

ואני נכשלתי על בטוח במבחן בכימיה...P: זאת הייתה זוועה שנמשכה שעה וזייהו. הלך לי המוניטין...*מזילה דמעה*

la bella dama

New member
../images/Emo9.gifתודה!

על מה היה המבחן? ובאמת בושה!את הבמחנים של תחילת כיתה י' אני ידעתי!ואם אני ידעתי כולם צריכים לדעת!!!אני מאוכזת ממך!!ממש בושה!!!!חחחחחחחחחחחחחח....אז נכשלת בכימיה....תאמיני שזה לא סוף העולם!!!ואם את רוצה אני יכולה להמליץ לך על ספר מעולה!!!חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

escaping

New member
זה ממש מעצבן!!!

אני זוכרת את כל הנוסחאות, וזכרתי את כל השטויות האלה לגבי הטבלה המחזורית, אבל מישום מה גם כשהשתמשתי בנוסחאות התשובות לא יצאו לי כמו שאמורות היו לצאת לי..

la bella dama

New member
דוגרי!ועדיין לא אמרת מה את לומדת..

זה יותר גרוע שמרוב לחץ אני שחכתי במבחן שלי איך אני אמורה לחשב כמויות ושטויות כאלו...את לומדת על הטבלה המחזורית?כאלו על ההלוגינם המתכות האלקליות ושטויות כאלו?

escaping

New member
ממ..

זה דווקא קל...*תודה לאל* ממ.. מסה מולרית, נפח מולרי, כל מיני שטויות כאלה ואיך לחשב אותם, מה זה מול, וכמה זה מול של מולקולות ומול של אטומי וואטאבר...P:

la bella dama

New member
סטוכיומטריה.....

ולמה את לומדת את זה כבר? זה חומר של י"א....כמה שעות שבועיות יש לך?מיליון?! ואני שונאת סטוכיומטריה!!!וזה באמת לפעמים לא הולך לפי הנוסחאות!!

למעלה