wake up..............

wake up................/images/Emo188.gif

למה אף אחד לא כותב שום דבר? זה כבר מתחיל לשעמם... (לא לקחת ללב) בלי קשר לזה לפני כמה ימים היה באמ טי וי תוכנית על נירוונה no apolagies על הדיסק הזה ודברו על המריבה של אקסל וקורט ולא בדיוק הבנתי למה הם רבו...... אם מישהו יוכל להסביר לי זה יהיה נחמד!.

FlamMAble

New member
דולי שלום...

בגלל שאת חדשה בפורום אני מניחה שאת לא ידעת, ולכן לא אמחק את ההודעה שלך אבל בבקשה להבא אל תכתבי הודעות של "משעמם לי" או "למה אף אחד לא כותב כלום" תדעי להבא. משי

November Rainִ

New member
הנה לך הסבר...../images/Emo15.gif

למרות שכבר רשמתי את זה פה פעם... באיזה טקס פרסים של MTV של שנת 92 נראה לי גם גאנס וגם נירוונה היו שם אז בשביל "לנשום" קצת הם היו חייבים לצאת מהקרון שלהם אקסל היה בחוץ וגם קורט וקורטני עם הבת שלהם. קורט וקרטני צחקו עם <או על> אקסל ואמרו לו "OH AXL WOULD YOU BE UOR CHILD´S GOD FATHER?" כמובן אקסל התעצבן הוא הרים את האצבע שלו לכיוון קוט והתחיל לדבר אליו <חחחחח קורט אמר משהו כמו "זה הפחיד אותי כאילו שהוא בריון ואני בכיתה ד´" או משהו כזה לא בדיוק הבנתי את זה> ואחרי זה בסוף ההופעה כשקורט כבר שבר את התופים הוא התחיל לצעוק "היי אקסל! היי אקסל! היי אקסל...וכו´"

ואם תכתבי פעם ביום

עד כמה הפורום הזה משעמם אותך זה לא יהפוך אותו למעניין יותר את יכולה לחפש בנט מידע חדש על נירוונה, תמונות, חדשות וכולי ובכך תהפכי את הפורום יותר מרתק לך ולנו ואם את לא רוצה בכלל את יכולה להתחבר לפורומים אחרים לצורך הגיוון או לצאת קצת מהבית וככה לא להשתעמם ליד המחשב.

ידעתי שתביני את זה לא נכון

זה לא היה עצבני...... ממממש לא! זאת הייתה הצעת יעול רק ניסיתי להיות ידידותית..

זה קורט צעק את זה לא דייב...

וגם זה יותר הגיוני, למה שדייב יבקש מאקסל להיות סנדק של בת של מישהו אחר ...?

Iris Carmon

New member
דייב לא ביקש

מאקסל להיות הסנדק שלו אבל הוא עדין זה שצעק תשמעי את זה שוב פעם זה הוא אלא אם איכשהו הקול של קורט השתנה במפליא לקול של דייב וקורט מאיפה שהוא היה (נדמה לי שהוא שכב על ההריסות של משהו שהוא הרס) מצא מיקרופון וצעק לתוכו

למעלה