wake up and smell the coffee!

SשיS

New member
wake up and smell the coffee!

הסדקים הראשונים בממשלת אולמרט חושפים פניהם בשבועות האחרונים. הציבור מתחיל להבין שאולמרט זה לא שרון ואולי גם כמה דברים אחרים. לדעתי, זוהי אולי תחילתה של מהפכה. מי יודע? אולי צחי הנגבי ורוחמה אברהם לא ירכיבו את הממשלה הבאה. אני בהחלט מקווה שלא ולכן אעשה כמיטב יכולתי לנסות להסביר לכם מדוע לדעתי אתם יכולים להצביע להרבה מפלגות אבל רק לא קדימה! קדימה היא מפלגה של אנשים מושחתים ושל אוסף של אנשים שלא חשבו שיש להם מקום טוב במיוחד במפלגתם הנוכחית. לקדימה גם אין אידיאולוגיה ברורה, רק ניסיון או לפחות התיימרות לניסיון להבנת מה בדיוק התכוון לעשות אדם השקוע עכשיו בתרדמת עמוקה בהדסה עין-כרם. לקדימה אין לא אידואולוגיה ולא אנשים. לקדימה אין גם כמעט התייחסות לנושאים פנימיים. הם מפחידים אותנו ומסמאים את עינינו באיום האיראני ודומיו. טוב, אין ספק שעניינים אלו הם חשובים אבל באמת, תסתכלו סביבכם! אנחנו חיים במדינה של עוני, 90% מהרשויות והמועצות נמצאות בגרעון עצום. גם במציאות שבה כל ילד שלישי בישראל נמצא מתחת לקו העוני קדימה מרשים לעצמם לתת לנו רק הבטחות מעורפלות וללא הדרך שבה יעשו זאת. אתם חייבים לתת לביבי קצת קרדיט: הוא אדם אמיץ בעל חזון ודאגה אמיתית לגורל המדינה ונכונות להלחם למענו. הבעיה איתו היא שביבי הוא לא רק ביבי הוא הליכוד. והליכוד אכן מתחדש לדרך חדשה אך מדובר בדרך של ימין קיצוני. אם נשווה את הקו המדיני של העבודה וקדימה, לא נמצא הבדלים רבים. אך במצע הכלכלי-חברתי כמעט שאין מה להשוות, לקדימה אין אחד כזה! פרץ הוא אדם שהוכיח את עצמו לא מעט ומודע היטב למציאות הכלכלית במדינה. מאחורי פרץ עומדים אנשים מצויינים וראויים להערכה אחד אחד. באמת שהם חתיכת נבחרת. ואיך אפשר לשכוח את מרץ? אם רק תביטו במצע שלהם פתאום תגלו שיש סיכוי לא רע שאפילו אתם תצביעו מרץ. מצע שבאמת משקף את הדגם של מדינת ישראל מתוקנת שוויונית וחופשיה מכפיה דתית. כך שהמפה הפוליטית של בחירות 2006 בהחלט מציעה אנשים ומפלגות שראוי להצביע להם. קדימה היא לא אחת מהן.

אנשים יחטפו שוק כשתתבררנה התוצאות

אין לשום סקר את היכולת לחוש מה באמת בוער לאנשים עמוק בתוך הבטן...

רק אל תצביעו קדימה

קדימה מלאה באנשים הרסניים!!!!!!!!!!!!!! אין לי מילה אחרת לתאר אותם. ה"מנהיג" שלהם מנסה לחקות את שרון בביצועי הגירוש שלו, לשמחתי הוא יצא די חלש מהגירוש בעמונה, אמנם גירוש שבסוף הצליח ברמת העיקרון אך הראה לעם, איזה מן מנהיג הוא יהיה. ביתי מאויים כמועד לגירוש בזמן הקרוב ואני רק מקווה בכל ליבי שאנשים במדינה הזאת יחשבו המון לפני שהם מצביעים עבור מנהיג הרסני שכזה. קדימה היא מפלגה שתהרוס את העם הזה.

למעלה